Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@21:33:11 GMT

افزایش سهمیه دارویی بیماران در معرض خطر در همدان

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۳۸۴۱۱

افزایش سهمیه دارویی بیماران در معرض خطر در همدان

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان از افزایش سهمیه دارویی بیماران در معرض خطر تامین اجتماعی در مقابله با کرونا خبر داد.

علیرضا صفری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به مهمترین راه مقابله با ویروس نوپدید COVID-19 از منظر اجتماعی اظهار کرد: هر یک از افراد به عنوان یک قطعه از پازل یک جامعه مدنی باید نقش خود را در تکمیل سلامت عموم مردم ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به اینکه این مهم مستلزم مسؤولیت‌پذیری آحاد جامعه است گفت: مردم عادی، بیماران، تأمین‌کنندگان و فروشندگان کالاهای اساسی و بهداشتی، مسؤولان نهادهای دولتی و غیر دولتی و... هر کدام به عنوان یک قطعه از پازل باید مسؤولیت اجتماعی و انسانی خود را به نحو احسن انجام دهند تا بتوانیم از این شرایط به سلامت عبور کنیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان بیان کرد: مردم علاوه بر رعایت اصول فردی در راستای پیشگیری از بیماری خود و خانواده، حتماً سلامت دیگران را هم مد نظر داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه گاهی می‌بینیم افراد بدون استفاده از دستمال، در فضای آزاد سرفه یا عطسه می‌کنند و یا دستمال خود را محافظت نشده در این فضا رها می‌کنند و سلامت دیگران را به خطر می‌اندازند گفت: مراقبت از سلامت دیگران به عنوان حق‌الناس وظیفه آحاد جامعه است.

صفری بیان کرد: مدیریت حضور در سطح شهر و رساندن آن به حداقل و حذف برنامه‌های جمعی و از همه مهمتر عدم مراجعه غیرضروری به مراکز بهداشتی و درمانی و حفظ آرامش خود و دیگران از مواردی هستند که مردم می‌توانند در راستای ایفای مسؤولیت اجتماعی خود گام بردارند.

وی از نقش تأمین‌کنندگان و توزیع‌کنندگان کالاهای بهداشتی سخن گفت و افزود: افزایش قیمت کالا و احتکار ملزومات بهداشتی و زیر پا گذاشتن مسؤولیت اجتماعی توسط برخی از فروشندگان و تأمین‌کنندگان کالای اساسی و بهداشتی ناراحت‌کننده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان تاکید کرد: مردم با مدیریت درخواست‌ها و تهیه ملزومات بهداشتی به اندازه مورد نیاز و مبتنی بر اصول علمی با نظر رسانه‌های علمی می‌توانند التهاب بازار را کم کنند.   

وی به برخی از برنامه‌های کمیته مقابله با کرونا مستقر در مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان در راستای مأموریت سازمانی و نقش اجتماعی اشاره کرد و گفت: افزایش سهمیه دارویی بیماران در معرض خطر مانند بیماران دیابتی، فشارخونی و بیماران قلبی‌و عروقی به منظور کاهش مراجعات آنها و کاهش ابتلا به بیماری کرونا مورد توجه قرار گرفته است.

صفری تحویل ماسک طبی به بیماران مشکوک و تریاژ از مبدأ بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها به صورت سه سطحی و تفکیک فیزیکی مراجعین به سه دسته بیماران مشکوک به کرونا، بیماران تنفسی غیر حاد و سرماخورده و سایر بیماران را از دیگر برنامه‌های کمیته مقابله با کرونا در مدیریت درمان تامین اجتماعی دانست.

وی در پایان از تهیه کیت وسایل حفاظت فردی، محلول‌های گندزدا و ضدعفونی‌کننده و دارو به اندازه کافی برای مجموعه درمانی زیر پوشش تأمین اجتماعی خبر داد.

انتهای پیام/89026/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان تامین اجتماعی کنترل کرونا درمان تامین اجتماعی اجتماعی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو