Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی صداقت در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در راستای شناسایی اصالت کالا دو موضوع مد نظر قرار دارد صدور فاکتور و قیمت تمام شده؛ اگر در برخی از واحدهای صنفی این دو مهم رعایت نمی‌شود این افراد تخلفی انجام دادند.

وی در خصوص جرایم قانونی در نظر گرفته شده برای متخلفین نیز متذکر شد: یکی از بهترین روش‌های مقابله با واحدهای صنفی متخلف عدم خرید کالا و خدمات توسط مردم است اما سازمان صنعت نیز در راستای کنترل بازار بازرسی‌های متعددی از واحدهای صنفی انجام داده و تعدادی پرونده تخلف برای برخی واحدهای صنفی تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توصیه به مصرف کننده نهایی نیز گفت: با توجه به فصل خریدهای نوروزی برخی از نکاتی که مردم باید در نظر داشته باشند این است که کالایی که بدون قیمت است خریداری نکنند و علاوه بر آن واحدهای که قیمت کالا را در معرض دید عموم قرار نداده‌اند از آن واحدها خرید نکنند.

معاون رئیس سازمان صمت فارس در خصوص طرح بازرسی از بازار نیز اظهار کرد: این طرح از ابتدای اسفند ماه در استان فارس اجرایی شده و در فاز نخست نظارت‌ها بیشتر در حوزه کیف و کفش و قیمت گذاری آنها است.

وی افزود: در فاز دوم این طرح تمرکز به سمت کالاها و خدمات رفته نظارت در این حوزه با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال افزایش می‌یابد.

صداقت در ادامه اضافه کرد: سامانه ١٢۴ به صورت شبانه روزی نسبت به دریافت نظر و انتقادات مردم اقدام کرده و مردم نیز در صورت وجود شکایت با تماس با این سامانه نسبت به طرح شکایت اقدام کنند.

کد خبر 4863488

منبع: مهر

کلیدواژه: تنظیم بازار صنعت معدن تجارت فارس انتخابات 98 انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی ایلام بوشهر تعطیلی مدارس شهرکرد بارش برف گرگان قزوین شیراز سیلاب بارش باران بیرجند واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۴۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، مدیر کل استاندارد استان از جزای نقدی یک واحد صنفی خبر داد.
پژوهش افزود: بر اساس رأی صادره توسط دادگاه کیفری در فروردین امسال، متصدی یک واحد صنفی که اقدام به توزیع و فروش لوله‌های PVC (پولیکا) بدون علامت استاندارد کرده بود، به پرداخت مبلغ یک میلیارد و سیصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد و کالای مذکور به نفع سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی توقیف شد.
وی یادآور شد: به استناد ماده ۴۰ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، تمرکز، توزیع و فروش کالا‌های مشمول مقررات استاندارد اجباری، بدون دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران جرم محسوب می‌شود و مرتکبان به مجازات‌های تعیین شده با حکم دادگاه محکوم می‌شوند.

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • تشکیل ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • تخلف عرضه خارج از شبکه ۶۶ کیسه آرد خبازی در بیرجند
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • جریمه یک واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری