Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقابت برای ساخت واکسن قطعی "کرونا ویروس" همچنان ادامه دارد و یک شرکت داروسازی دیگر در آمریکا هم اعلام کرد که امیدوار است داروی قطعی بیماری "کووید ۱۹" را به ارمغان جهانیان آورد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی‌ان‌ان، چندی پیش شرکت "نواواکس"(Novavax) اعلام کرد که سعی دارد واکسن "کرونا ویروس" را بسازد. پس از اعلام این خبر، سهام آن طی یک روز ۷۰ درصد افزایش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این شرکت زیست فناوری آمریکایی در یک نشست مطبوعاتی خبر داد که در تلاش‌های خود برای تولید یک واکسن برای "کرونا ویروس" پیشرفت‌هایی داشته است.

شرکت "نواواکس" اعلام کرد که در حال کار و تحقیق روی چند واکسن و آزمایش آن‌ها روی حیوانات است و امیدوار است این تلاش‌ها به آزمایشات فاز انسانی منجر شود.

انتظار می‌رود که این آزمایش‌ها در پایان بهار سال ۲۰۲۰ میلادی آغاز شود. با اعلام این خبر سهام شرکت "نواواکس" ۲۰ درصد افزایش یافت.

"استنلی اک"( Stanley Eck) مدیرعامل "نواواکس" اظهار کرد: ما در گذشته روی انواع دیگری از خانواده کرونا ویروس از قبیل "مرس" و "سارس" کار کرده‌ایم.

وی افزود: شرکت ما امیدوار است آزمایشات انسانی واکسن "کرونا ویروس"در ماه مه یا ژوئن آغاز شود.

در حال حاضر شرکت‌های دیگر هم در تلاش هستند که واکسن "کرونا ویروس" را بسازند. به عنوان مثال،  شرکت "مدرنا"(Moderna) خبر داد که نسخه آزمایشگاهی واکسن کرونا ویروس را برای آزمایشات اولیه به مسئولان عالی سلامت آمریکا ارسال کرده است. شیشه‌های کوچک این واکسن به "موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های واگیردار ایالات متحده آمریکا"(NIAID) ارسال شده‌اند. به اعلام این خبر، سهام شرکت مدرنا ۲۰ درصد افزایش یافت.

با همه این تفاسیر، احتمالا بهترین روش درمانی برای کروناویروس توسط شرکت زیست‌فناوری "گیلید"(Gilead)  مستقر در ایالات متحده ارائه شود.

زیرا سازمان جهانی بهداشت (WHO) از پتانسیل این دارو برای مقابله با کرونا ویروس خبر دادند و اظهار داشتند که داروی ضد ویروسی به نام "رمدسیویر"(remdesivir) که توسط "گیلید" و پیشتر برای بیماری ابولا توسعه یافته بود، ممکن است تنها داروی اثربخش در معالجه بیماری "کووید ۱۹ " باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس واکسن کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۳۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اپل با هوش مصنوعی به میدان می‌آید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد