Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:44:21 GMT

سه هزار و ۴۵۰ تن نهاده دام و طیور در کردستان توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۵۲۲۶

سه هزار و ۴۵۰ تن نهاده دام و طیور در کردستان توزیع شد

سید احمد ذکریایی نژاد روز شنبه در جلسه توزیع نهاده‌های کردستان با بیان اینکه این نهاده‌ها به منظور تامین مواد پروتئینی مورد نیاز استان و صادرات آن به خارج در ایام عید توزیع شده است، اظهار داشت: از کل سهمیه ذرت اعلام شده مقدار ۲ هزار و ۷۵۰ تُن آن به اتحادیه مرغداران، ۲۵۰ تُن به واحدهای پرورش مرغ تخمگذار، ۳۰۰ تُن به واحدهای پرورش مرغ مادر گوشتی، ۱۲۰ تُن به اتحادیه دامداران استان و ۳۰ تُن به سایر ماکیان اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد :سهمیه ذرت اعلام شده به واحدها طبق ضوابط وشرایط اعلام شده قبلی، بوسیله اتحادیه مرغداران توزیع و از طریق تعاونی های مرغداران شهرستان‌های تابعه در اختیار واحدهای واجد شرایط قرار می‌گیرد.

ذکریای نژاد یادآور شد: اتحادیه دامداران استان همه سهمیه دریافتی (ذرت دامی) را بین واحدهای دامداری که و درواحد خودشان مبادرت به تهیه کنسانتره می‌کنند توزیع کرده و اتحادیه مرغداران استان سهمیه های اختصاص یافته را بر اساس آمار ثبت شده در سامانه سما و وجود جوجه در سالن پرورش در اختیار واحدهای مرغداری قرار داده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: برای دستیابی مصرف کنندگان واقعی به نهاده های دام و طیور نظارت‌های دقیق در زمان توزیع انجام می‌شود.

وی بر تلاش بیشتر تشکل‌های حوزه دام و طیورجهت گرفتن سهمیه ملی بیشتر برای استان تاکید کرد و گفت: سهمیه کردستان باید متناسب با توانمندی‌های آن در عرصه تولید مواد پروتینی در نظر گرفته شود که در حال حاضر این چنین نیست.

توزیع نهاده‌های دام و طیور در این استان در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته از رشد ۲.۵ برابری برخوردار شده که این میزان شامل ۷۵ هزار تُن انواع نهاده‌ است.

کردستان دارای سه میلیون واحد دامی است که حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس آن گوسفند و بز، ۲۳۰ هزار راس بز و بزغاله، ۲۳۰ هزار راس گاو و گوساله و ۱۲ هزار و ۳۰۰ راس تک سمیان است.

حدود ۶۰ هزار بهره بردار بطور مستقیم در امر پرورش دام مشغول بکار هستند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کردستان دام و طيور سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کردستان دام و طيور سنندج وزارت جهاد کشاورزی کردستان دام و طيور سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار داشت: امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به گونه‌ای که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.
وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم، زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.
شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در ماه رمضان حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین المللی متوقف کرده و تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.
شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. حتما باید کریدور‌های صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.
وی ادامه داد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط