Web Analytics Made Easy - Statcounter

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشورهای اروپایی همچنان افزایش یافته و همراه با آن محدودیتها هم تشدید می‌شود. ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۸ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شیوع سریع ویروس کرونا در کشورهای اروپایی اعمال محدودیت ها در این قاره را تشدید می کند.

در همین راستا فرانسه هم به منظورجلوگیری از انتشار ویروس کرونا روز یکشنبه موزه لوور را تا اطلاع ثانونی تعطیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ برای غلبه بر کرونا وعده غربال‌گری مسافران خارجی را دادافزایش مبتلایان به کرونا در لبنان و عراق

به گزارش رسانه های غربی ترس کارکنان موزه از آلوده شدن بوسیله تعداد زیاد بازدیدکنندگان این موزه که از سراسر جهان برای بازدید مراجعه می‌کنند در گرفته شدن این تصمیم نقش موثری داشت.

مدیران موزه لوور در بیانیه کوتاهی اعلام کردند که کارمندان این موزه در تصمیمی به جهت پیشگیری از انتشار ویروس، بازدید از موزه را برخلاف برنامه قبلی در صبح یکشنبه متوقف کردند در حالی که تا بعدازظهر همان روز هنوز تعداد زیادی از بازدیدکنندگان منتظر ورود به داخل ساختمان بودند.

همچنین روز گذشته وزارت بهداشت فرانسه در اقدامی پیشگیرانه و به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا همه تجمعات عمومی بیش از پنج هزار نفر در محیط‌های سربسته را ممنوع اعلام کرد.

از طرفی امروز مشکلاتی در روند آزمایش و نمونه گیری از افراد مشکوک به ویروس کرونا در برلین گزارش شد که روند جوابدهی را با تاخیر مواجه کرد.

در کشور چک هم برای اولین بار سه مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است. افراد مبتلا دو تبعه چک بودند که اخیرا به ایتالیا سفر کرده بودند و یک زن آمریکایی بوده که در این کشور تحصیل می کرده است.

بر اساس اطلاعات انستیتو "روبرت کوخ" آلمان شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان هم به 117 نفر افزایش پیدا کرد.

همچنین گزارش ها حاکی از آن است که  ابتلای دو توریست آلمانی در اتریش به ویروس کرونا تایید شده است. این خبر را یک سخنگوی وزارت سلامت اتریش روز یکشنبه اعلام کرده است. در مجموع برای روز یکشنبه چهار مورد ابتلای جدید از این ویروس در اتریش گزارش شده است. به گزارش مسئولین اتریشی افراد مبتلا در شرایط خوبی به سر می برند. به این ترتیب در ظهر امروز شمار مبتلایان به ویروس کرونا در اتریش به 14 نفر افزایش یافت.

 وزرای سلامت اتحادیه اروپا هفته آینده به‌دلیل گسترش ویروس کرونا نشست ویژه‌ای را برگزار می‌کنند. به‌گفته مقامات اروپایی این نشست قرار است 6 ماه مارس (16 اسفند ماه) برگزار شود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا شمار مبتلایان به ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد