Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@00:31:40 GMT

راه اندازی سیستم ردزنی در پلیس پیشگیری پایتخت

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۴۳۵۴

راه اندازی سیستم ردزنی در پلیس پیشگیری پایتخت

سردار کیوان ظهیری، در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه افرادی که گوشی موبایل شأن به سرقت می‌رود، ادعا می‌کنند که پلیس هیچ گونه رد زنی برای گوشی سرقتی آنها که روشن هم هست، انجام نمی‌دهد. آیا این ادعا را تأیید می‌کنید یا خیر، گفت: رد زنی جز وظایف پلیس پیشگیری نیست اما به دلیل اینکه خدمت به مردم از وظایف ماست، سیستم رد زنی را در پلیس پیشگیری پایتخت راه اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هنگامی که گوشی موبایل شما به سرقت می‌رود، بلافاصله به نزدیکترین کلانتری مراجعه کنید، تشکیل پرونده دهید و از کلانتری بخواهید که به پلیس پیشگیری برای رد زنی اعلام کند. اگر گوشی موبایل روشن باشد، عملیات رد زنی شروع می‌شود.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: یک مورد از عملیات رد زنی که بلافاصله بعد از سرقت موبایل شروع شد برای چند روز گذشته بود که یک سارق را از ونک تا مخفیگاهش که در انتهای بازار بود، دنبال کردیم و هنگامی که سارق وارد مخفیگاهش شد بلافاصله مأموران وارد مخفیگاهش شدند و از او ۱۶ گوشی موبایل سرقتی پیدا کردند.

کمبود کلانتری را با افزایش گشتی‌ها جبران کردیم

سردار ظهیری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا تعداد کلانتری‌ها در پایتخت جوابگوی نیازهای پلیسی و امنیتی مردم است یا خیر، تصریح کرد: تعداد کلانتریها و نیروهای نظامی براساس وسعت تهران و جمعیت اش باید به روز شود.

وی افزود: سال های قبل برنامه ریزی شده بود که تعداد ۴۰ کلانتری در پایتخت ایجاد شود. ما هم نیروهای مربوط به این کلانتری‌ها را جذب کردیم اما همچنان بعد از گذشت چند سال، این کلانتری‌ها ایجاد نشده اند.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: کمبود کلانتری به معنی کمبود حضور پلیس در شهر نیست. چرا که ما این کمبود را با افزایش تعداد گشتی‌ها جبران کرده ایم.

کد خبر 4868748 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس پیشگیری پایتخت سرقت موبایل ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهر تهران انتخابات 98 تعطیلی مدارس آموزش مکمل دستگیری سارق تعزیرات حکومتی محسن هاشمی محسن حاجی میرزایی ماسک طبی آلودگی هوا پلیس پیشگیری پایتخت گوشی موبایل رد زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۴۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • کمبود کلانتری در تهران/ کلانتری‌ها دیجیتال می‌شوند
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • پلیس برای دستگیری این دو نفر مجبور به شلیک گلوله شد