Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-29@23:45:47 GMT

شیوع کرونا در ایران به روایت پرس تی وی

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۲۵۲۱۳

شیوع کرونا در ایران به روایت پرس تی وی

شیوع ویروس کرونا در ایران و اقدامات، چالش ها و پیش بینی مقامات از سرانجام آن در برنامه این هفته «ایران امروز» (Iran Today) در شبکه پرس تی وی مورد واکاوی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در این برنامه به تهیه کنندگی ساتراپ شجاعی با توجه به شیوع کنترل نشده ویروس جدید کرونا با نام اختصاصی COVID-۱۹ به واقعیت ها، حواشی و آمار‌های آن در ایران پرداخته شده و رویکرد و شیوه مواجهه مسئولین ایران در مقایسه با استاندارد‌های جهانی و همچنین کشور‌های منطقه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه ضمن مروری بر شروع انتشار ویروس در ایران از شهر قم به گفتگو درخصوص نظریه‌های مختلف در مورد شیوه ورود آن به ایران و اعلام عمومی شیوع این بیماری در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و انجام برخی تمهیدات از جمله تجهیز و ضدعفونی کردن سایت‌های زیارتی و ارسال توصیه‌های عمومی از طرق مختلف برای جلوگیری از انتشار بیشتر در روز انتخابات می‌پردازد.
اقدام برخی دولت‌های منطقه در پنهان کردن آمار بیماری کرونا، احتکار ماسک‌های پزشکی و محلول‌های ضدعفونی کننده توسط برخی سودجویان در کشور، انتشار اخبار دروغ و جعلی توسط برخی از مردم برای ایجاد آشوب در اذهان عمومی و تلاش گسترده دستگاه رسانه‌ای غرب برای بزرگنمایی جنبه‌های منفی این ویروس جدید از دیگر مباحث مورد بررسی در این زمینه به شمار می‌رود.
این برنامه همچنین با اشاره به تلاش‌های در حال انجام در داخل کشور برای ساخت کیت تشخیصی بیماری کرونا به نقد و تبادل نظر پیرامون تلاش‌ها و اقدامات موسساتی مانند انستیتو پاستور برای یافتن راه حل و تلاش‌های وزارت بهداشت اعم از اختصاص بیمارستان‌هایی برای این موضوع و درمان رایگان به دستور دولت خواهد پرداخت.
«ایران امروز» با اجرای لیلا فرامرزی ساعت ۰۰:۰۳ بامداد چهارشنبه ۱۴ اسفند از شبکه پرس تی وی پخش می‌شود. تکرار این برنامه چهارشنبه در سه نوبت در ساعات ۰۵:۰۰، ۱۲:۰۰ و ۱۷:۰۰ و پنجشنبه در دو نوبت در ساعات ۰۷:۰۰ و ۲۰:۰۰ و جمعه ساعت ۱۶:۰۰ روی آنتن خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۲۵۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم