Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، ساترفیلد به جزئیات بیشتر این خبر هیچ اشاره‌ای نکرده است.

دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان رییسان جمهوری آمریکا و ترکیه نیز شنبه شب در خصوص استقرار سامانه پاتریوت ایالات متحده در جنوب ترکیه و در مرزهای این کشور با سوریه بحث و تبادل نظر کردند.

"مولود چاووش اوغلو" وزیر امورخارجه ترکیه نیز روز شنبه در دیدارش با "مایک پمپئو" همتای آمریکایی‌اش از واشنگتن خواسته است که سامانه موشکی پاتریوت را برای حمایت از آنکارا در برابر حملات در منطقه ادلب در شمال غرب سوریه مستقر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

« خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز دوم اسفندماه گفته بود که آمریکا پس از گسترش درگیری‌ها در سوریه و کشته شدن سربازان ترکیه در منطقه ادلب در شمال غرب سوریه، تصمیم گرفته برای ترکیه سامانه موشکی و پدافندی پاتریوت بفرستد.

درخواست ترکیه برای استقرار سامانه پاتریوت درحالی است که آمریکا پیشتر شرط استقرار این سامانه موشکی را انصراف آنکارا از خرید سامانه دفاعی اس ۴۰۰ روسیه اعلام کرده بود.

بر اساس این گزارش، کاروان نیروهای نظامی ترکیه پنجشنبه شب هفته گذشته در منطقه جبل الزوایه واقع در حومه ادلب سوریه هدف حمله هوایی قرار گرفت و در جریان آن ۳۴ سرباز ترک کشته شدند.

پس از این حمله، ارتش ترکیه مدعی شد که در اقدامی تلافی‌جویانه ۵۴ نظامی سوریه را کشته است.

برچسب‌ها دیوید ساترفیلد ایالات متحده آمریکا ترکیه پروندهٔ خبری منازعه جدید نظامی ترکیه و سوریه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ترکیه دونالد ترامپ آمریکا ترکیه ترکیه سوریه ترکیه سوریه ترکیه آمریکا سوریه ترکیه سوریه ترکیه ترکیه آمریکا روسیه ترکیه سوریه ترکیه سوریه ایالات متحده آمریکا ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: در شرایطی که گسترش همکاری‌های امنیتی و ضدتروریستی میان ایران و پاکستان را می‌توان یکی از اصلی‌ترین محورهای سفر اخیر رئیسی به پاکستان دانست، به‌نظر می‌رسد با توجه به وجود تهدیدهای مشترک، تهران و اسلام‌آباد در حال انجام اقدام‌های موثرتری به‌منظور پیشبرد راهبردهای ترسیمی در این حوزه هستند.

برهمین اساس هم بود که وبگاه خبری «نیشن» پاکستان روز دوشنبه در گزارشی دراین زمینه نوشت: در تحولی قابل توجه پس از سفر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران به پاکستان، تهران و اسلام‌آباد تصمیم گرفتند افسران رابطی را برای هماهنگی در اقدام‌های مشترک ضد تروریستی در مرزها منصوب کنند.

این پایگاه خبری به نقل از منابع خبری «بلندپایه» خود ادعا کرده‌است که افسران مرزی ایران و پاکستان پس از انجام برخی تشریفات، در چند روز آینده وظایف خود را برعهده خواهند گرفت؛ «افسر رابط پاکستانی از ارتش پاکستان و همتای ایرانی از سپاه‌پاسداران خواهد بود».

گام‌های مثبت ضد تروریستی

وبگاه خبری «نیشن» همچنین با اعلام اینکه براساس توافق انجام شده میان دوجانبه، افسر رابط پاکستانی در زاهدان ایران و افسر رابط ایرانی در تربت بلوچستان پاکستان مستقر خواهند شد، افزوده‌است که تصمیم انتصاب افسران رابط در سفر ۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ (۲۹ ژانویه ۲۰۲۴) وزیر امورخارجه ایران به پاکستان اتخاذ شده‌است.

حسین امیرعبداللهیان در جریان آن سفر با مقام‌های پاکستانی، ازجمله عاصم منیر، فرمانده ستاد ارتش، انورالحق نخست‌وزیر و جلیل عباس جیلانی وزیر امور خارجه گفت‌وگو کرد؛ دیدارهایی که توسعه مناسبات دوجانبه در زمینه تجاری، اقتصادی، علم و فناوری، انرژی، سیاسی، امنیتی و مرزی از اصلی‌ترین محورهای آن بود.

این درحالی است که براساس گزارش وبگاه «نیشن» پاکستان، مقام‌های دفاعی پاکستان، انتصاب افسران رابط مرزی را به‌عنوان گامی مثبت در راستای تلاش‌های ضد تروریستی دوطرف ارزیابی کرده‌اند. این وبگاه به نقل از منابع خود تاکید کرده‌است که انتصاب افسران رابط به هر دو کشور این امکان را می‌دهد در مقابله با تروریسم، که بزرگ‌ترین چالش برای هر دو کشور است، به‌صورت مؤثرتر و با همکاری بیشتر کار کنند.

در ادامه گزارش «نیشن» پاکستان آمده‌است: مقام‌های پاکستان و ایران به نهایی کردن یک توافقنامه امنیتی نزدیک هستند. این توافقنامه شامل تبادل اطلاعات اطلاعاتی و همکاری متقابل در تلاش‌های ضد تروریستی خواهد بود.

کد خبر 848171 برچسب‌ها امنیت ایران و پاکستان خبر ویژه تروریسم در ایران

دیگر خبرها

  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • استقرار هوای پایدار در گیلان/ نفوذ سامانه بارشی از سه شنبه