Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@05:43:15 GMT

سفر به استان‌های جنوبی برای فرار از کرونا!

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۹۵۵۳

سفر به استان‌های جنوبی برای فرار از کرونا!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، «ارسلان زارع» استاندار گیلان می‌گوید: «در رعایت حقوق شهروندی و انسانی باید همه با یکدیگر مشارکت و همکاری کنیم و نباید با خروج از منزل بستر انتقال این ویروس را فراهم سازیم.»

دولت نیز برای جلوگیری از شیوع بیشتر مدارس و دانشگاه‌ها را تعطیل کرد اما این تعطیلی‌ها همزمان شد با افزایش سفر به استان‌های شمالی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تعطیلات قرار بود با خانه نشینی شهروندان به کنترل ویروس کرونا منجر شود اما از سوی تعداد بسیاری از شهروندان با سهل‌انگاری روبه‌رو شد و صدای اعتراض وزارت بهداشت را هم بلند کرد. افزایش ۲۰ درصدی ورود گردشگران به استان‌های شمالی که بعد از قم و تهران کانون بحرانی ویروس کرونا شدند به اعتراض حسن روحانی رئیس جمهوری هم منجر شد. بعد از آن بود که استاندار مازندران هم مثل استاندار گیلان از قرنطینه استانش خبر داد اما این قرنطینه یک روز بیشتر طول نکشید و استاندار مازندران قرنطینه را شکست. احمد حسین‌زادگان، استاندار مازندران، البته به مسافران هشدار داده است که ایجاد هرگونه کمپ‌ عمومی گردشگری و برپایی چادر در محیط پارک‌ها و فضای روباز ممنوع است و مدرسه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی از پذیرش مسافر باید خودداری کنند. اما آنچه نگرانی را در این استان تشدید می‌کند، وجود ویلاهای شخصی است که انگیزه اصلی سفر به این منطقه شده است.

 علی اکبر آشوری، مدیر مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز در این باره تأکید می‌کند که خودروهای شخصی با پلاک‌های غیربومی نمی‌توانند به استان‌های گیلان و مازندران وارد شوند. «رضا شجاعی» کودک مازندرانی مبتلا به دیالیز در اعتراض به باز کردن درهای ورودی مازندران به روی مسافران و گردشگران می‌گوید: «من یک دیالیزی هستم. مجبورم یک روز در میان از ساری به بابل بروم. چیه همه راه‌ها را وسط این کرونا باز کردید! حالا تکلیف من دیالیزی وسط این کرونا چیست؟ شما بگویید.» گزارش ویدئویی خبرگزاری ایمنا هم‌ نشان از اعتراض شماری از شهروندان در شهرهایی مانند بابل در اعتراض به باز شدن راه‌های ورود گردشگر دارد.

جوانان آملی هم اعلام کردند که اجازه نمی‌دهند مسافران وارد شهرشان بشوند. قرنطینه کردن شهرهای بشدت آلوده و کنترل رفت و آمد شهروندان به این شهرها از راهکارهایی است که سازمان جهانی بهداشت برای مهار ویروس کرونا توصیه می‌کند و تجربه چین به‌عنوان کانون اصلی شیوع کرونا مؤثر بودن این اقدام را تأیید کرده است.

در همین راستا، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، از ممنوعیت پذیرش مسافر در مراکز اقامتی غیررسمی و نیمه‌رسمی استان زنجان تا اطلاع بعدی خبر می‌دهد. این در حالی است که «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با تعطیلی هتل‌ها موافق نیست او تنها با تعطیلی مراکز غیررسمی موافقت کرده است.

سازمان منطقه آزاد کیش هم از لغو تورهای گروهی و مسافرتی به این جزیره خبر می‌دهد و اعلام می‌کند: «فروش بلیت‌ها صرفاً برای کیشوندان، کارکنان و خانواده‌های دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات دولتی در کیش محدود می‌شود.»

در این میان استاندار اصفهان هم قرنطینه کامل این شهر صفوی را شکست و در برنامه هشت بهشت شبکه اصفهان ورود مسافر را مشروط آزاد کرد. این تصمیم به واکنش اعتراض‌آمیز شهروندان اصفهانی منجر شد.

تلاش‌ها در اهواز هم برای قرنطینه کردن خوزستان همچنان ادامه دارد. استاندار این استان نیز هنوز با قرنطینه خوزستان موافقت نکرده است. پیش از این شهردار اهواز در نامه‌ای به استاندار خواسته بود تا اهواز قرنطینه شود اما غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان قرنطینه اهواز را در حیطه اختیارات شهردار ندانست. گروهی از فعالان میراث فرهنگی و اجتماعی این استان هم در نامه‌ای خواستار قرنطینه خوزستان شده‌اند. خوزستان هوای گرمی دارد و شهروندان آن نگران هستند، این گرما بسیاری از افراد را به استان‌شان بکشاند. برخی از ایرانی‌ها در حالی اعتقاد دارند گرما کرونا را می‌کشد که سازمان جهانی بهداشت آن را رد و اعلام کرده است به خودتان امید واهی ندهید.

حالا هم مهران باباپور عضو شورای شهر اهواز می‌گوید: «برای اینکه شاهد افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا نباشیم، انتظار داریم از سفر شهروندان سایر استان‌ها به اهواز جلوگیری شود.» باباپور این بار متوسل به فرماندار شد تا شاید بتواند اهواز را قرنطینه کند.

عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر نیز از شهروندان ایرانی می‌خواهد تا از سفر به استان‌های جنوبی از جمله بوشهر خودداری کنند. او حتی از بازار بوشهر هم خواسته که یک هفته تعطیل شوند. گراوند از ناحیه بوشهری‌هایی که به مأموریت به استان‌های درگیر با کرونا رفته‌اند و حالا به استان بازگشته‌اند نگران است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گردشگری سفر ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران تورهای گروهی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۹۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار امروز در برنامه زنده پرسمان شبکه خاوران گفت: طی دو سه سال اخیر، روز‌های بهاری متفاوتی را در خراسان جنوبی تجربه می‌کنیم و بارش‌های مناسبی هم امسال داشتیم.


عباس زاده با بیان اینکه این بارش‌ها برای خراسان جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می‌برد، بسیار نوید بخش است، افزود: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱ و نیم میلی متر است که به دنبال همین بارش‌های اخیر (اسفندماه و فروردین ماه) حاصل شده است.


وی گفت: متوسط میزان بارش‌ها در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته ایم، اما هنوز به متوسط بارش‌ها در بلند مدت نرسیده ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی متر برسیم.


معاون استاندار با بیان اینکه نسبت به دوره بلند مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، افزود: بیشترین بارش‌ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش بینی‌های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.


عباس زاده با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی سابقه خوانده بودند، گفت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه به هشدار‌های هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش‌ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.


وی با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محور‌های مواصلاتی بوده، گفت: حجم سیلاب بالا بود لذا برخی راه‌ها بسته شد البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه‌ی محور‌ها را بازگشایی کردند، اما شانه‌ی جاده‌ها شسته شده و زیر آسفالت جاده‌ها خالی و ناایمن شده است و قطعاً ترمیم آن زمان بر است.


معاون استاندار از همراهی همه دستگاه‌ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و افزود: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه‌ها برای کمک رسانی بسیج شدند.


عباس زاده با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، گفت: معادن اطراف حاجی آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه‌ها رفع شده بود.


وی با ذکر اینکه روستا‌های در مسیر سیل بازدید شده، افزود: خسارت به واحد‌های مسکونی و محل‌های نگهداری دام‌ها و بخش کشاورزی در سطح روستا‌ها زیاد بود.


معاون استاندار گفت: تیم‌های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده اند و خسارت‌ها بعد از برآورد در روز‌های آینده جمع بندی و اعلام خواهند شد.


عباس زاده با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، افزود: از ساعت ۵ صبح دغدغه حضور بموقع دانش آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد، اما تعدادی دانش آموز گرفتار سیلاب شده بودند، هلیکوپتر هم جوابگوی حجم دانش آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی‌رسیدیم.


وی با تأکید بر اینکه بلافاصه گزارش بازماندگان کنکور اطلاع رسانی شد، گفت: استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد که ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد و برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی سابقه است و خوشحالیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.


عباس زاده با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های رسمی و رصد‌های علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش‌ها مقطعی و سیلاب آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش‌ها هستیم، در سیستان و بلوچستان و یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.


وی افزود: خراسان جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سد‌ها و بند‌های خاکی و سازه‌های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.


عباس زاده با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحد‌های مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه گذار در شهر حاجی آباد دارند، در منطقه حضور پیدا کردند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت دیدگان را واریز کنند.

دیگر خبرها

  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • معاون استاندار قم بر افزایش مبادلات تجاری با روسیه تاکید کرد
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان