Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عادل عبدالمهدی» به دنبال اعلام خطر کارشناسان اقتصادی از تاثیرهای مخرب کاهش جهانی قیمت نفت بر اقتصاد عراق امروز سه شنبه به همراه وزیر نفت از شرکت دولتی بازاریابی نفت عراق موسوم به «سومو» بازدید کرد و خواهان تغییر سیاست گذاری ها در قیمت نفت این کشور شد.

نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق خواهان رصد مستمر تغییرات بازار جهانی قیمت نفت شد و گفت که شرکت بازاریابی نفت عراق (سومو) نباید به سازوکارهای مرسوم در خصوص تجدید نظر ماهانه در قمیت نفت اکتفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالمهدی پیشتر سمت های وزیر نفت و وزیر دارایی را داشته و نسبت به سازوکارهای فروش نفت عراق آشنایی دارد.

بسیاری از کارشناسان اقتصادی عراق کاهش قیمت جهانی نفت را دارای اثرات مخرب بر اقتصاد این کشور و برخی این کاهش قیمت را فاجعه بار برای اقتصاد عراق دانسته اند.

عراق جزو شکننده ترین اقتصادهای منطقه به شمار می رود که بر اقتصاد تک محصولی نفت متکی است.

بر این اساس، بیش از ۹۰ درصد بودجه عراق متکی به درآمدهای حاصل از فروش نفت است.

بودجه ریزان عراق امسال یکی از سخت ترین بودجه ها را برنامه ریزی کرده اند که کسری آن با رقم کم سابقه ۵۱ میلیارد دلار مواجه است این درحالی است که قیمت پیش بینی شده فروش نفت در این بودجه ۵۲ دلار برای هر بشکه تعیین شده در حالی که عملا قیمت نفت به مرز ۳۰ دلار رسیده است.

برچسب‌ها نفت عراق عادل عبدالمهدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نفت عراق عادل عبدالمهدی عراق عراق عراق عراق عراق عراق عراق عراق عراق عراق نفت عراق عادل عبدالمهدی نفت عراق قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه‌ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهاد‌های حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیاز‌های اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه ۷۵۸.۸ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که ۷۹ درصد از کل مصارف یعنی ۵۹۹.۶ هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار ۴۸۵ هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال ۱۴۰۲ حدود ۲۳ درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوار‌های تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

دیگر خبرها

  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • صحنه‌ای وهمناک درانگلیس مدل فیلم‌های آخرالزمانی