Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه ما در کشور شاهد یک افزایش قیمت مازاد بر افزایش قیمت جهانی ارز و طلا هستیم مربوط به میزان تقاضا نسبت به عرضه است.

محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به افزایش قیمت ارز و طلا در هفته‌های اخیر گفت: در حال حاضر قیمت ارز و طلا در بازار‌های جهانی افزایش داشته است که این مسئله می‌تواند آثار روانی خود را در اقتصاد کلان کشور‌ها بروز دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه ما در کشور شاهد یک افزایش قیمت مازاد بر افزایش قیمت جهانی ارز و طلا هستیم مربوط به میزان تقاضا نسبت به عرضه است.

این نماینده مجلس تاکید کرد: همچنین باید به این نکته توجه داشت که در روز‌های پایانی سال فشار واردات کالا به کشور بیشتر شده و بحث تقاضا برای خروج از کشور و تهیه ارز بالا می‌رود .

حسینی اظهارداشت: همچنین نگرانی‌های افراد از دارایی هایشان و تبدیل کردن آن‌ها به ارز هم در شرایط رکود اقتصادی همواره مزید بر علت شده و می‌تواند افزایش قیمت ارز را توجیه کند. بنابراین همه این موارد باعث شده تا شاهد افزایش تقاضا بیشتر از عرضه باشیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مجلس گفت: در این زمینه ما بار‌ها بار‌ها به بانک مرکزی توصیه کردیم تا بحث شکل‌گیری بازار متشکل ارزی را مد نظر قرار دارد، اما متاسفانه بانک بانک مرکزی در این زمینه با سیاست‌های دیگری پیش رفته است و البته در برخی موارد هم موفق بوده است، با این حال زمان‌هایی هم بوده که نرخ ارز بیش از حد تصور افزایش داشته است که امیدواریم بانک مرکزی با سیاست‌هایش این افزایش قیمت را مهار کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسینی قیمت ارز طلا اقتصاد کلان واردات کالا بانک مرکزی افزایش قیمت ارز و طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت در مدار رشد؟

روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

قیمت جهانی نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه مورخ ۷ اردیبهشت ماه، روند افزایشی در پیش گرفت. طبق اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، چشم انداز اقتصادی این کشور در شرایط باثبات تری در مقایسه با سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی قرار دارد.

 از طرف دیگر نگرانی فعالان بازار انرژی در مورد عرضه جهانی نفت به واسطه استمرار منازعات در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه کماکان پابرجاست. روز گذشته و در لحظه تنظیم این گزارش، قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال با ۴۱‌سنت افزایش به ۸۹ دلار و ۵۳‌سنت رسید. شاخص دیگر یعنی وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۶‌سنت افزایش در رقم ۸۴ دلار و ۱۲‌سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

در همین رابطه، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد منحنی رشد اقتصاد این کشور از آنچه که پیش‌بینی‌ها از انتظار رشد برای سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی نشان می‌دادند، در شرایط بهتری قرار دارد.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی در ایالات متحده در سه‌ماهه اول سال‌۲۰۲۴ افزایش داشته، ضمن آنکه تورم این کشور تا سطح قابل قبولی پایین آمده‌است. این در حالی است که تا پیش از اظهارات جنت یلن، شواهد حاکی از افزایش تورم در این کشور بود که به نوبه خود بر بازار نفت تاثیر می‌گذاشت، چرا که پیش‌بینی سرمایه‌گذاران نفتی حاکی از آن است که فدرال‌رزرو نرخ بهره را حداقل تا پیش از ماه سپتامبر کاهش نخواهد داد. واقعیت این است که ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه خاورمیانه همچنان بر نگرانی فعالان بازار و سرمایه‌گذاران نسبت به عرضه نفت، افزوده و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • نفت در مدار رشد؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!