Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی سپاه گفت:به یاری خداوند با یکدلی و هم افزایی موجود و همت دولت، ملت و نیرو‌های انقلاب در سپاه و بسیج و سایر دستگاه‌های فعال در امر مقابله با کرونا، بر این بیماری فائق خواهیم آمد. تاریخ انتشار: 14:21 - 21 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۵۰۳۷

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، به نقل از سپاه‌نیوز، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر نقش‌آفرینی و حضور سپاه و بسیج در صحنه مبارزه با ویروس کرونا از روز‌های اولیه شیوع این بیماری در کشور، به تشریح اقدامات و عملکرد این نهاد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار شریف با اشاره به تجارب ارزنده و راهگشای سپاه در دوران هشت سال دفاع مقدس و نیز یاری بخشی به جبهه مقاومت در سال‌های اخیر در عرصه مقابله با حملات شیمیایی دشمنان امت اسلامی و بهره گیری از آن در رویارویی کشور با کرونا گفت: ظرفیت‌های انسانی و تخصصی سازمان بهداری رزم و منظومه گسترده بهداشت و درمان سپاه شامل بیمارستان‌های ثابت و سیار، کمپ‌های مراقبتی، مراکز درمانی و نیز اقلام و تجهیزات امدادی و بهداشتی موجود در مجموعه سپاه و بسیج جهت شرایط خاص کشور با دستور سردار فرمانده محترم کل سپاه به طور کامل و همه جانبه در سراسر میهن اسلامی به صحنه آمده و مشغول همکاری با قرارگاه مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی در رسیدگی به بیماران و آسیب دیدگان از این پدیده زیستی هستند و گزارش پیشرفت اقدامات و خدمات آن‌ها نیز در هر روز در جلسه قرارگاه زیستی شفا با حضور سرلشکر سلامی مورد بررسی و تصمیم گیری قرار می‌گیرد.

سردار شریف با تاکید بر اینکه هم اکنون بالغ بر ۱۰۰ هزار پاسدار و بسیجی در بخش‌های مختلف امدادی و خدمت رسانی در عرصه مبارزه با ویروس کرونا و درمان بیماران در کشور فعال هستند، خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت، امداد، درمان و آموزش پزشکی سپاه و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در چارچوب تدابیر فرماندهی کل سپاه و دستورالعمل‌های قرارگاه زیستی شفا و ظرفیت‌های پیش‌بینی شده برای مبارزه با کرونا در مجموعه سپاه و بسیج، متناسب با نیاز‌های وزارت بهداشت؛ علاوه بر راهبری و مدیریت اقدامات و فعال‌سازی بیمارستان‌های ثابت و سیار سپاه در پایتخت و مراکز استان‌ها از جمله بیمارستان بقیه الله تهران که هم اکنون بیشترین تعداد بیمار را تحت مراقبت و درمان خود دارد و همچنین بیمارستان‌های علی بن ابیطالب (ع) در قم، مسلمین در شیراز، شهید صدوقی در اصفهان، امام حسین (ع) در مشهد و شهید محلاتی در تبریز و... در حال ایفای نقش و وظیفه هستند.

وی افزود:در حوزه شناسایی و درمان بیماری نیز علاوه بر دست یابی به کیت تشخیص، پژوهشگران و محققان حوزه بهداشت و درمان سپاه با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) به طور شبانه روزی در حال مطالعه و آزمایش برای دستیابی به دارو‌های مطمئن درمان این ویروس هستند که بنا به گزارش مسئولین مربوطه پیشرفت‌های خوب و امیدوار کننده‌ای در این زمینه حاصل شده است.

سردار شریف در ادامه با اشاره به اقدامات سازمان اطلاعات سپاه و نیز سازمان بسیج مستضعفین در عرصه امداد و خدمت‌رسانی یادآور شد: در این راستا سازمان اطلاعات سپاه در تهران و مراکز استان‌ها در تعامل با مردم و رصد و مراقبت‌های لازم و انجام کار اطلاعاتی دقیق، تاکنون چندین انبار بزرگ احتکار اقلام بهداشتی و لوازم پزشکی شامل میلیون‌ها ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی‌کننده و... را کشف و ضبط و پرونده آن‌ها را به مراجع قضایی و حقوقی ارسال کرده است. سازمان بسیج مستضعفین هم علاوه بر سازماندهی نیرو‌های مخلص و ایثارگر بسیجی برای مشارکت در گندزدایی و ضدعفونی کردن اماکن و معابر، کارگاه‌های تولید ماسک، دستکش و لباس پزشکی متعددی را فعال و یا مورد حمایت قرار داده است که تاکنون علاوه بر رفع حلقه مفقوده اتصال تولید و توزیع، بخش قابل توجهی از نیاز‌های کشور در این خصوص را تامین کرده است.

سخنگوی سپاه با اشاره به بسیج نیرو‌ها و سپاه‌های استانی در سراسر کشور و آماده باش یگان‌های تابعه، استقرار بیمارستان‌های سیار و کمپ‌های مراقبتی و نقاهتگاه‌های مورد نیاز در برخی استان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد مردمی برای مبارزه با کرونا توصیف کرد و افزود: علاوه بر ایجاد این ظرفیت‌ها در استان‌های قم، گیلان، گلستان و مازندران، بیش از ۵۰۰ سالن ورزشی موسوم به ۹ دی در سراسر کشور نیز آماده تجهیز و خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی هستند.

وی حضور فعال و فداکارانه بسیج طلاب و بسیج جامعه پزشکی در کنار کادر رسمی درمانی و بهداشتی سپاه و بسیج را از جمله نکات مهم در جهاد برای خدمت به سلامت و مبارزه با کرونا در کشور دانست و گفت:تاکنون ۵ نفر از پاسداران عزیز و تعدادی از نیرو‌های بسیجی مخلص در متن عملیات خدمت‌رسانی به سلامت جامعه جان باختند و در زمره شهدای خدمت کشور قرار گرفتند و تعداد دیگری از پاسداران و بسیجیان و طلاب نیز تحت مراقبت و درمان هستند.

مسئول روابط عمومی کل سپاه در پایان با اظهار امیدواری نسبت به بهبود روند کنترل و مدیریت بیماری و درخواست از مردم برای مشارکت، همراهی و کمک به دستگاه‌ها و نیرو‌های امدادی و رزمندگان سنگر مقابله با کرونا و مدافعان فداکار و غیرتمند حوزه سلامت تاکید کرد:به توفیق الهی با همدلی و هماهنگی‌های موجود و ارتقای ظرفیت‌ها و فراهم سازی الزامات و اقدامات مورد نیاز برای بهبود وضعیت و رفع خلأ‌ها و نارسایی‌های میدانی موجود، روند غلبه بر این بیماری سرعت بیشتری پیدا کرده و انشاالله شاهد جشن غلبه بر کرونا ویروس در کشور و بازگشت شرایط عادی به روال زندگی مردم عزیزمان باشیم.

بیشتر بخوانید:
امکانات «راهیان نور» در اختیار ستاد ملی مبارزه با کرونا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار شریف سخنگوی سپاه مبارزه با کرونا سپاه و بسیج خدمت رسانی استان ها ظرفیت ها کل سپاه نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • تدارک ۳۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج
  • عقیدتی سیاسی سپاه به دنبال تعمیق معنویت در علم است
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم