Web Analytics Made Easy - Statcounter

در واکنش به فشار اخیر برخی سناتورهای آمریکا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه، سفارت روسیه در ایالات متحده از سیاستمداران آمریکا خواست که گسترش روس‌هراسی را متوقف کنند و بر یک چالش مشترک متمرکز شوند: بیماری همه‌گیر کروناویروس (کووید-۱۹).

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در روزهای گذشته پنج سناتور آمریکایی در نامه‌ای به اتحادیه اروپا خواستند تا فشار تحریم‌ها علیه روسیه تشدید شود؛ پس از آنکه مجری سی‌ان‌ان در گزارشی تحقیقی سازمان‌های مرتبط با روسیه را به مداخله در انتخابات ریاست جمهوری آینده ایالات متحده از طریق به اصطلاح کارخانه‌های ادعایی ترول در غنا و نیجریه متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفارت روسیه در پیامی در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: شماری از سیاستمداران واشنگتن از هیچ کاری برای تشدید تنش در روابط بین کشوری روسیه و آمریکا دریغ نمی‌کنند. آن‌ها با حملات خود به روسیه و مردم ما، تنها منافع خودخواهانه خود را در آستانه انتخابات بعدی دنبال می‌کنند. ما تلاش آن‌ها برای کشاندن کشورهای اتحادیه اروپا به سمت یک شیادی دیگر را غیرقابل قبول می‌دانیم.

این هیات دیپلماتیک تلاش‌های سیاستمداران آمریکایی برای تحریک روس‌هراسی را "بدبینانه" خواند.

سفارت روسیه تاکید کرد: ما از سیاستمداران آمریکا می‌خواهیم تا عقل سلیم را به کار گیرند و به نیروهایی در راه مبارزه با سیاه‌بختی مشترک -بیماری همه‌گیر کروناویروس- ملحق شوند. اختلاف‌پراکنی، وحشت و بیگانه‌هراسی به معنای کمک به شیوع این بیماری است.

ماه فوریه دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به طور قاطع تمام اتهامات ایالات متحده آمریکا مبنی بر اینکه مسکو در امور داخلی واشنگتن دخالت می‌کند، از جمله در کمپین ریاست جمهوری ۲۰۲۰، قاطعانه رد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، پس از آغاز جنگ غزه به دلیل حجم جنایات بی‌سابقه رژیم صهیونیستی و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه توسط نیروهای نظامی اسرائیل، اعتراضاتی در کشورهای غربی و به ویژه آمریکا شکل گرفت. رفته رفته حجم این اعتراضات افزایش یافت و جامعه دانشگاهی و نخبه در این کشورها به انتقاد از حمایت‌های دولت‌های خود از رژیم صهیونیستی پرداختند. با شدت گرفتن اعتراضات موج دستگیری و اخراج دانشجویان و اساتید دانشگاه افزایش یافت و در روزهای اخیر پاسخ پلیس ایالات متحده به تظاهرات کنندگان خشونت و ضرب‌وشتم بود.

خشونت پلیس در حالی در آمریکا رخ می‌دهد که ایالات متحده خود را مدافع حقوق بشر معرفی می‌کند. بدون تردید اگر این حجم از خشونت پلیس در کشور دیگری به ویژه در بین دشمنان آمریکا رخ می‌داد، رسانه‌های جریان اصلی لحظه‌ای را برای حمله به آن از دست نمی‌داند. همین موضوع در گفتگو با دکتر «تیم اندرسون» -استاد دانشگاه در استرالیا و مدیر یک مرکز مطالعاتی در سیدنی- مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: آمریکا و اسرائیل دنبال حذف کامل مقاومت و کوچ اجباری مردم غزه / ادعای تلاش برای آتش‌بس حیله نتانیاهو و بایدن برای تحقق اهدافشان است

متن کامل این مصاحبه بدین شرح است:

- ما هر روز شاهد خشونت پلیس علیه اساتید و دانشجویان آمریکایی و دستگیری آنها هستیم. واکنش جامعه دانشگاهی به این رفتار ضدحقوق بشری چیست؟

جوامع دانشگاهی عموما از تجمعات برای فلسطین حمایت می‌کنند اما گروهی هم هستند که از مجازات شدن می‌ترسند و همین امر موجب شده که هنوز برخی به صحنه نیامده‌اند. با این وجود گروهی از اساتید برای حمایت از دانشجویان خود به گروه‌های پیوسته‌اند. از سوی دیگر، اکثر سیاستمداران و رسانه‌های گروهی از دانشجویان سوء استفاده می‌کنند.

- به نظر می‌رسد که جوامع غربی و به ویژه طیف دانشگاهی و تحصیل کرده متوجه جنایتکار بودن اسرائیل شده‌اند. آیا با خشونت می توان صدای آنها را خاموش کرد؟

خشونت پلیس نه تنها خشم جوامع دانشگاهی را خاموش نخواهد کرد، بلکه باعث جذب معترضان بیشتر و افزایش اعتراضات خواهد شد؛ همچنین موجب تمسخر کسانی خواهد شدکه از جنایات صهیونیست‌ها حمایت یا از آنها چشم پوشی می‌کنند. واقعا از زمان جنگ آمریکا در ویتنام چنین چیزی در ایالات متحده دیده نشده است.

- بدون تردید اگر اتفاقاتی که در حال حاضر در آمریکا رخ می‌دهد، در هر یک از کشورهای دشمن آمریکا رخ داده بود اکنون شاهد شدیدترین هجمه علیه آن می‌بودیم. واکنش رسانه‌های آمریکایی به اعتراضات اخیر چیست؟

رسانه‌های آمریکا نمی‌توانند سرکوب پلیس را پنهان کنند، اما سعی می‌کنند آن را بچرخانند و دانشجویان را «تروریست» و امثال آن خطاب کنند. بله، اگر این نوع خشونت پلیس در هر یک از کشورهای هدف ایالات متحده، مانند کوبا، ونزوئلا یا ایران رخ دهد، طبقه سیاسی و رسانه‌های جمعی ندای خون خواهند داشت.

- به عنوان آخرین سوال، فکر می‌کنید این اعتراضات تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟

ما در هفت ماه گذشته در استرالیا هر هفته در حمایت از فلسطین تظاهرات داشته‌ایم. در حال حاضر حجم آن نسبت به ماه‌های اول کمتر شده اما هر هفته همچنان هزاران نفر در تظاهرات شهرهای بزرگ شرکت می‌کنند. اشغال دانشگاه‌ها اتفاق اخیر در ایالات متحده است که با خشونت پلیس تشدید شده است. من معتقدم که آنها ماه‌ها یا تا زمانی که کشتار در غزه متوقف شود، ادامه خواهند داشت.

انتهای پیام/

مجید فرخی کد خبر: 1228584 برچسب‌ها آمریکا حقوق بشر

دیگر خبرها

  • پیام لیبرمن به سیاستمداران اسرائیلی: ساکت باشید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مسی توقف ناپذیر؛ تاریخ سازی لئو در آمریکا و جهان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • آمریکا بعد از جنگ ویتنام چنین اعتراضانی ندیده است/ ادامه اعتراضات تا توقف کشتار در غزه
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • توقف شطرنجبازان روسیه برابر تیم های مردان و بانوان ایران
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی