Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب زابل در مجلس یازدهم گفت: چون اکثریت مجلس آتی نمایندگان ارزشی هستند باید تلاش کنیم اتفاق تاریخی در حوزه شفافیت حداکثری در جامعه شکل بگیرد و بکوشیم در ابعاد مختلف شفافیت را اجرایی کنیم.

حبیب‌الله دهمرده منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، درباره مهمترین اولویت‌های مجلس آتی هم خاطرنشان کرد: معیشت مردم و گرانی و تورم بخشی از دغدغه آنان است و مجلس یازدهم باید در این باره اقدامات عملی انجام دهد و بکوشد حمایت از اقشار ضعیف جامعه را انجام داده و کمی از شرایط سخت زندگی مردم را سهل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم اظهار داشت: مجلس آتی باید بکوشد بخشی از مسائل خارجی کشور را هم حل و فصل کند و بکوشد ظرفیت‌های درونی و اقتصادی کشور را بالفعل کند.

** مجلس یازدهم درباره شفافیت اتفاق تاریخ رقم خواهد زد

دهمرده با تاکید بر اینکه مقام معظم رهبری درباره رفع بیکاری و لزوم اشتغال جوانان بارها موضوعاتی را فرموده‌اند که باید بکوشیم وکلای ملت در مجلس یازدهم در این زمینه گام‌های عملیاتی بردارند. 

وی درباره موضوع شفافیت در مجلس یازدهم گفت: چون اکثریت مجلس آتی نمایندگان ارزشی هستند باید تلاش کنیم اتفاق تاریخی در حوزه شفافیت حداکثری در جامعه شکل بگیرد و بکوشیم در ابعاد مختلف شفافیت را اجرایی کنیم.

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: متاسفانه خام فروشی آفت بزرگی برای اقتصاد کشورمان محسوب شده و باید برای برون رفت از این معضل گام‌های مهمی را برداریم که مجلس یازدهم می‌تواند در این باره پیشقدم باشد.این در حالی است که ما در حوزه نفت وگاز معدن خام فروشی داشته‌ایم و نتوانسته‌ایم با توسعه صنایع بالادستی و پایین دستی ارزش افزوده زیادی را در این حوزه برای کشور به دست آوریم.

** در اقتصاد ناموفق بوده‌ایم

دهمرده گفت: تلاش بر عدم خام فروشی در مجلس یازدهم می‌تواند بخشی از اولویت‌های مجلس یازدهم باشد.ضمن اینکه با توسعه حوزه علم و فناوری در کشور می‌توانیم درآمدهای خوبی را نصیب کشورمان کنیم. 

وی تصریح کرد: باید بکوشیم وابستگی‌مان را به خارج کشور کمتر و کمتر کنیم چرا که علم و دانش و تعهد و تخصص جوانان‌مان می‌تواند نیازهای کشورمان را رفع کند. چرا که در صورت خودکفایی تحریم‌ها اثری نخواهد داشت.

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم گفت: ما در حوزه اقتصادی ناموفق بودیم ولی باید بکوشیم با جمع‌آوری اطلاعات لازم و نگاه به داخل دغدغه‌ها و مشکلات حوزه معیشتی و اقتصادی را کاهش دهیم.ضمن اینکه در حوزه بانکداری هم باید نظام و سازوکار آن را اصلاح کنیم.

دهمرده تاکید کرد: ایجاد اشتغال و رفع بیکاری و پیگیری موضوعات معیشتی مردم می‌تواند از دیگر دستور کارهای مجلس آتی باشد.

** مجلس یازدهم به نام تعامل با دولت چشمش را بر منافع ملت نمی‌بندد

وی درباره نوع روابط مجلس یازدهم با دولت فعلی گفت: اگر مجلس یازدهم بتواند مسیرش را صحیح انتخاب کند قطعا دولت را هم به ریل اصلی بازمی‌گرداند که با این کار می‌تواند نهادها و سازمان‌ها و تمامی بخش‌های زیرمجموعه قوه مجریه را به سمت کار و تلاش و خدمت به مردم سوق خواهد داد.

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم گفت: متاسفانه ما شاهد آن هستیم که دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها آنطور که باید و شاید به مردم خدمت رسانی نمی‌کنند ولی مجلس یازدهم می‌تواند با استفاده از ابزارهای قانونی در اختیارش نظیر سؤال و استیضاح از دولت پاسخ بخواهد اما متاسفانه دولت تاکنون به این تذکرات اهمیتی نداده و مجلس دهم هم درباره استفاده از ابزارهای نظارتی‌اش توجه لازم را نداشته است.

دهمرده افزود:‌خیلی علاقمند به استفاده از افعال خشن در قبال دولت فعلی را نداریم ولی قرار نیست که به نام تعامل با دولت چشم‌مان را بر منافع ملت ببندیم.

** مجلس یازدهم در تراز انقلاب جمهوری اسلامی خواهد بود

وی گفت: جاده تعامل مجلس با دولت نباید یکطرفه باشد و قوه مجریه باید بکوشد در همان مسیری که قوه مقننه برای آن تعیین کرده، گام بردارد. 

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم درباره میزان کارایی مجلس یازدهم گفت: برآورد من از مجلس آتی آن است که نسبت به مجلس دهم کارآیی و تخصص بیشتری دارد و قطعا مجلسی در تراز جمهوری اسلامی خواهد بود. 

دهمرده درباره اولویت‌های حوزه انتخابیه‌اش در مجلس آتی اظهار داشت: یکسری پروژه‌های نیمه تمام در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که مهمترین آن موضوع آب، آب ژرف، انتقال آب از دریا به خشکی و تعیین حق‌آبه ایران از رودخانه هیرمند است.

**مجلس یازدهم باید در بهبود معیشت مردم دخالت داشته باشد

وی افزود: در مجلس یازدهم باید تکلیف نیروگاه بادی میل نادر نیز مشخص شود ضمن اینکه در مورد راه‌آهن زابل هم باید وزارت راه توضیح دهد که وضعیت این پروژه چگونه است.

منتخب مردم زابل در مجلس یازدهم با اشاره به وعده و وعیدهای متفاوت مسئولان برای گازکشی به شهرهای استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: باید هر چه سریع‌تر گاز کشی به این استان انجام شده و تمام مردم از این نعمت برخوردار شوند. 

دهمرده گفت: مجلس یازدهم باید مستقیما در بهبود معیشت مردم دخالت داشته باشد و تلاش کند تا جمعیت را در استان سیستان نگه دارد و از کاهش جمعیت و مهاجرت آنها جلوگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زابل سیستان و بلوچستان مجلس آب مجلس یازدهم گفت مجلس یازدهم مجلس یازدهم مجلس یازدهم هم درباره مجلس آتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

دیگر خبرها

  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • داستان شفافیت (۲)؛ بیم و امید یازدهمین مجلس برای شفاف شدن
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند