Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، امیر بنی کریمی مدیر منطقه فارس از عدم دریافت نقدی بهای سوخت در جایگا ه‌ها خبرداد و گفت: پیرو تصمیمات اتخاذ شده در چهارمین جلسه کمیته مبارزه با شیوع ویروس کرونا منطقه، پرداخت بهای سوخت درتمامی جایگاه‌های استان از طریق کارت‌های اعتباری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن قدردانی از همکاری و تلاش‌های جایگاهداران استان درمقابله وپیشگیری با شیوع بیماری کرونا، افزود: در حال حاضر ۲۸۷ باب جایگاه سوخت مایع و ۱۳۳ باب جایگاه سی ان جی به ترتیب با ۳۲۰۰ و ۸۰۰ نازل بدون وقفه در حال سوخترسانی به مردم بوده وبمنظور حفظ سلامت مراجعین تمامی تلمبه‌ها و دستگا ه‌های کارخوان توسط مالکین جایگاه‌ها مرتب ضد عفونی وگندزدایی می‌شوند.

مدیر منطقه فارس با یادآوری این موضوع که جایگاه‌های عر ضه سوخت از جمله مکان‌هایی هستند که بیشترین مراجعین را داشته وبخشی از پرداخت بهای سوخت بصورت نقدی انجام می‌شود که این نوع پرداخت خود یکی از عوامل شیوع ویروس کرونا است، اظهار کرد: درراستای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح استان و با توجه به دستورالعمل اخیر بانک مرکزی مبنی بر ممنوعیت دریافت پول نقد در بانک ها، زیرساخت‌های لازم (سخت افزاری و نرم افزاری) پرداخت بهای سوخت بصورت الکترونیکی در تمامی جایگا ه‌های استان فراهم بوده و مراجعین می‌توانند از طریق کارت‌های اعتباری نسبت به پرداخت بهای سوخت اقدام نمایند.

او تصریح کرد: باتوجه به شرایط خاص کشور از همشهریان عزیز درخواست می‌شود به منظور حفظ سلامت خود و کارکنان جایگا ه‌ها وهمچنین همکاری با جایگاهداران برای پیشگیری از شیوع بیماری درزمان مراجعه به جایگاه برای پرداخت بهای سوخت فقط از روش الکترونیکی استفاده نموده و تجهیزات بهداشتی اولیه همچون دستکش یکبار مصرف همراه داشته باشند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت نفت ویروس کرونا پرداخت الکترونیک پرداخت بهای سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است

حجت الاسلام سید سلمان ذاکر، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: گره هایی که  توسط مردم باز می شود دولت نمی تواند آنها را انجام دهد. دولت باید زیرساخت ها را انجام دهد و خلا های قانونی را پر کند و به کمک مجلس زمینه جهش تولید مسکن با مشارکت مردم را فراهم کند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از زیرساخت ها برای جهش تولید مسکن واگذاری زمین است. سختگیری های بیجا در خصوص عرضه زمین به مردم مصیبت درست کرده است. برخی از رفتارهای متناقض در حوزه ساخت مسکن مردم را سردرگم کرده است. از جهتی می گویند قانون جهش تولید مسکن اجرایی شود و از طرف دیگر سختگیری های بیجا درمورد پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و عرضه زمین به مردم دارند که همه اینها موانع است.

ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم اعطای تسهیلات ساخت مسکن به مردم جهت مشارکت فعال توان و سرمایه مردمی در حوزه ساخت مسکن در کنار عرضه زمین توسط دولت تاکید کرد: سال ، سال تولید و جهش تولید است و از طرف دیگر اگر می خواهیم جهش تولید رقم بخورد باید مشارکت مردم را داشته باشیم. اگر در کنار واگذاری زمین اقدامات حمایت مالی دولت از جمله تسهیلات بانکی داشته باشیم پروسه تکمیل می شود و من احساس می کنم اگر مردم بخواهند خودشان بدون تسهیلات وارد شوند مانع ایجاد می شود. منابع بانکها برای بیت المال و مردم است . اینکه بگوییم مردم بروند مسکن بسازند آنهایی که پول ندارند تسهیلات بگیرنددرست نیست چراکه  اقشار کم درآمدی هم  هستند که نمی توانند تسهیلات بگیرند اولا گرفتن تسهیلات ضمانت های سنگین می خواهد و زمان بر هم  است .

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به لزوم حذف موانع  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم  به تولید جهش مسکن برسیم باید موانع پیش روی عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات بانکی به مردم را حذف کنیم. برداشتن موانع بدون اراده دولت و دستگاههای متولی ممکن نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • طرح باک پُر در مرز پرویزخان به صورت رسمی از روز شنبه اجرا می شود