Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@20:38:10 GMT

مسافران ورودی به کیش قرنطینه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۸۸۳۲

مسافران ورودی به کیش قرنطینه می‌شوند

دکتر محمد رضا رضانیا، ساعتی فبل با اعلام این خبر افزود: با توجه به تاکیدات شورای سلامت کیش، کارگروهی و ویژه جهت تعیین ضوابط قرنطینه‌ای در کیش تشکیل شده و قرار است این طرح قبل فروردین ۹۹ اجرایی شود.

وی اضافه کرد: کلیه ادارات و نهاد‌های دولتی و خصوصی مکلفند کلیه پرسنل خود را شیفت بندی کنند و از تجمع پرسنل بکاهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضانیا، کاهش تجمع در مکان‌های عمومی، سواحل و کنترل تردد‌های غیر ضروری در سطح جزیره را از دیگر تصمیمات نشست امروز شورای سلامت این جزیره برای مبارزه با ویروس کرنا اعلام کرد و افزود: در این خصوص نیرو‌های انتظامی و بسیج بر اجرای این طرح نظارت می‌کنند.

سخنگوی شورای سلامت کیش همچنین اضافه کرد: طبق مصوبات آخرین جلسه این شورا، گمرک سازمان منطقه آزاد کیش مکلف شد با مدیریت زمانبندی مراجعین و شیفت بندی پرسنل خود بگونه‌ای برنامه ریزی کندکه در زمان ترخیص کالا هیچ تجمعی صورت نگیرد.

وی همچنین تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد کیش هیچگونه برنامه‌ای برای چهارشنبه آخر سال و لحظه تحویل سال نو ندارد و کیشوندان نیز به منظور پیشگیری از تجمعات از منازل خود خارج نشوند، همچنین عوامل انتظامی جزیره نیز در جهت پیشگیری از تجمعات ممانعت به وجود خواهند آورد.

رضانیا در خصوص آخرین آمار ابتلا به بیماری کرونا در کیش مطلبی ارائه نکرد، اما طبق آمار‌های قبلی از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۵ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان کیش بستری شده اند که از این افراد ۲۱ نفر با حال عمومی مناسب از بیمارستان کیش مرخص، آزمایش ۱۵ نفر منفی و ۱۳ نفر مثبت بوده که از این افراد دو نفر در هفته گذشته فوت شدند.

از طرفی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی ۷ نفر دیگر بیمار مبتلا به ویروس کرونا در استان خبر داد.

به گفته دکتر فرشیدی در استان هرمزگان تا بعداز ظهر امروز ۷۷۶ بیمار با تشخیص بیماری حادتنفسی در این استان بستری شده اند و از جمع ۴۵۳ مورد آزمایش انجام شده ۲۴۳ مورد منفی بوده است.
وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۷ مورد مثبت مبتلا به ویروس کرونا در استان شناسایی و اضافه شد و در مجموع امار مبتلاشدگان این استان به ۹۰ نفر است گخ که از این تعداد ۷۷ نفر بهبود یافته از بیمارستان‌ها مرخص شدند.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته در استان فوت بر اثر ویروس کرونا نداشتیم و تعداد فوتی‌ها در استان همان ۹ نفر است.
فرشیدی در خصوص توزیع شهرستانی مبتلایان به ویروس کرونا در استان گفت:
بیشترین آمار در شهرستان بندرعباس ۵۱ نفر
کیش ۱۳ نفر
قشم ۱۲ نفر
پارسیان، بستک و میناب هر کدام ۲ مورد
بندرلنگه ۳ نفر
جاسک ۳ نفر
رودان ۳ نفر
حاجی آباد ۱ نفر
شهرستان‌های سیریک، بشاگرد و خمیر خوشبختانه موردی از کوئید ۱۹ ثبت نشده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا قرنطینه کیش ویروس کرونا در ایران پارسی خبر ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رسم مهمان‌نوازی مردم اهواز از مسافران + فیلم