Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@23:08:31 GMT

پیشگیری از ویروس کرونا با درمان های ساده خانگی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۱۴۷۲

پیشگیری از ویروس کرونا با درمان های ساده خانگی

ایسنا/کردستان مدیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: افراد می‌توانند با استفاده از راهکارهای خانگی از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنند.

مهدی ذکایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: افراد با علائم ویروس کرونا ازجمله مشکلات تنفسی می‌توانند به پایگاه و اورژانس مشخص‌شده مراجعه کنند و مورد ارزیابی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افرادی که تنگی نفس و در کنار آن بیماری زمینه‌ای ازجمله بیماری قلبی و عروقی، نارسایی کلیوی، تب بالای ۳۹ درجه و مشکلات سیستم ایمنی دارند و یا تحت شیمی درمانی هستن، همچنین بیمارانی که پیوند کلیه و کورتون مصرف کرده اند باید به مراکز درمانی مراجعه کنند.

مدیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان، بیان کرد: افرادی که از علائم به ویروس کرونا، تنها دچار تب شده‌اند می‌توانند با درمان‌های ساده خانگی شامل مصرف مایعات، غرغره آب‌نمک، مسکن ساده و قرص سرماخوردگی در منزل بمانند و استراحت کنند.

ذکایی ذکر کرد: تمام افرادی که در اورژانس مورد ارزیابی قرارگرفته در بیمارستان بستری نخواهند شد و پزشکان آنان را با درمان سرپایی به منزل ارجاع می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که علائم شبیه به ویروس کرونا دارند لازم نیست در بیمارستان‌های تخصصی این بیماری بستری شود، عنوان کرد: در صورتی‌که علائم این ویروس به شکل خفیف مشاهده شود با درمان خانگی کنترل می‌شود.

مدیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه تشخیص زودرس و تحت نظر قرار دادن بیماران مبتلا به کرونا ویروس از اساسی‌ترین ارکان مبارزه با این بیماری به شمار می‌آید، خاطرنشان کرد: افراد با مراجعه به سایت http://salamat.gov.ir و واردکردن کد ملی و شماره موبایل و سپس تکمیل پرسشنامه مذکور، از وضعیت سلامتی خود مطلع می‌شوند.

ذکایی در پایان یادآور شد: افراد می‌توانند به نزدیک‌ترین پایگاه محل زندگی خود جهت ارزیابی مراجعه کنند چراکه رفتن به بیمارستان خطر شیوع به ویروس را بیشتر و موجب افزایش بار کاری پزشکان در بیمارستان می‌شوند.

لازم به ذکر است؛ بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تاکنون تعداد کل نمونه های آزمایش شده ویروس کرونا ۳۶۲ مورد بوده که ۱۳۴ مورد مثبت و ۲۰۲ مورد آن نیز منفی بوده است.

بنا به آمار دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان تا امروز دوشنبه ۲۶ اسفندماه، موارد مثبت به تفکیک شهرستان ها ۴۸ نفر در سقز، ۳۳ نفر در بانه، ۲۰ نفر در سنندج، ۱۱ نفر در قروه، ۵ نفر در کامیاران، ۶ نفر در بیجار، ۶ نفر دیواندره، دو نفر در مریوان، دو نفر در دهگلان و یک نفر در سروآباد اعلام شده است.

همچنین کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۳۹۳۸ نفر افزایش یافت و متاسفانه مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۷۲۴ مورد رسید و تا کنون ۴۷۹۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته و ترخیص شده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس در خانه بمانیم استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۱۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده