Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه همه آزمایشات کرونا داخل استان انجام می‌شود، گفت: نقاهتگاه بهبودیافتگان کرونا ویروس هنوز در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی نشده است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: تاکنون 19 بیمار بهبود یافته کرونا از مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  مرخص شده‌اند، همچنین تا امروز در مراکز درمانی این دانشگاه آزمایش کرونای 47 نفر مثبت شده که پنج نفر در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و هفت نفر در کل سیستان و بلوچستان فوت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: در ابتدای بحران نمونه‌های آزمایشگاهی به تهران ارسال می‌شد اما از 7 اسفندماه در زاهدان آزمایشگاه را فعال کردیم که در حال حاضر تمام نمونه‌های استان در زاهدان و به صورت آنی آزمایش می‌شود. از مجموع 60 نمونه‌ای که در استان سیستان و بلوچستان نتیجه تست آن مثبت شده 7  مورد اولیه توسط تهران  و مابقی در آزمایشگاه زاهدان تشخیص داده شدند.

وی با بیان اینکه افرادی که نمونه آزمایش آن‌ها مثبت اعلام می‌شود در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند، خاطرنشان کرد: تاکنون در استان سیستان و بلوچستان افراد مبتلا به ویروس کرونا که بتوان آن‌ها را به صورت سرپایی و بدون بستری درمان کنیم نداشته‌ایم.

آخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| شمار مبتلایان به کرونا به 60 نفر رسید؛ امکان بازدید مجازی از در نوروز 99 فراهم استاعمال محدودیت‌های ویژه در پروازهای چابهار؛ بازارها و پایانه‌های مسافری تعطیل و ورودی‌ها مسدود شد‌ه‌اندآخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| توزیع ماسک در بین مردم / خیران سلامت به یاری مردم ‌شتافتند+ عک

هاشمی شهری در پاسخ به اینکه اقدامات انجام شده در رابطه با خانواده، محل کار و زندگی افرادی که نمونه آزمایش کرونای آن‌ها مثبت اعلام می‌شود چه بوده، تصریح کرد: مراقبت‌های بهداشتی لازم برای افراد آزمایش مثبت و اطرافیان آن‌ها طبق دستورالعمل‌ها انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: امروز بحران شیوع کرونا ویروس در بسیاری از کشورهای جهان مشاهده شده و با توجه به اینکه این ویروس در کشور و استان نیز شیوع پیدا کرده تمام تلاش‌ها برای اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در خصوص علت عدم راه‌اندازی نقاهتگاه برای مبتلایان بهبود یافته از بیماری کرونا،  عنوان کرد: هنوز به مرحله احداث نقاهتگاه برای بیماران زاهدان نرسیده‌ایم، اما در صورت نیاز نقاهتگاه بیماران کرونا در استان راه‌اندازی خواهد شد تا این افراد پس از ترخیص از بیمارستان بتوانند مدتی را در این مکان بمانند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه حجم نگرانی مردم درباره این بیماری بسیار زیاد است، گفت: راحت‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه مقابله با این بیماری رعایت نکات ایمنی مانند حفظ فاصله یک و نیم متری با افراد و شستن مرتب دست‌ها  است.

هاشمی شهری تاکید کرد: باید از مسافرت به این استان جلوگیری شود چرا که مسافرانی که از دیگر استان‌ها به سیستان و بلوچستان سفر می‌کنند خطر ابتلای مردم استان به کرونا ویروس را افزایش می‌دهند؛ مسافران ممکن است مبتلا و ناقل ویروس باشند اما علائمی در آنها مشاهده نشود که این امر بسیار خطرناک است.

وی با بیان اینکه آمار بستری‌های ناشی از بیماری‌های تنفسی در زاهدان افزایش را نشان می‌دهند که حاکی از آن است که بیماران بیشتری در حال تولید شدن است، اظهار داشت: سامانه‌ای تحت عنوان سلامت به آدرس salamat.gov.ir وجود دارد که وقتی فرد کد ملی و تاریخ تولد خود را در آن وارد کند، چهار سوال از او پرسیده می‌شود و بر مبنای آن مشخص می‌شود که آیا فرد در ابتدای بیماری قرار دارد یا خیر و هر روز می‌تواند در صورتی که علامت جدیدی در وی ظاهر شد در سامانه ثبت کند و اطلاعات به روز شود و در واقع از این طریق ما غربالگری انجام می‌دهیم و چنانچه نیاز بود از طریق همین سامانه به فرد اعلام می‌شود به چه مرکزی مراجعه کند.

انتهای پیام/394/ی

R7843/P/S6,65/CT15

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: فرآیند واکسیناسیون تکمیلی مرحله اول فلج اطفال ویژه اتباع خارجی در کردستان به اتمام رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، جهانبخش یوسفی اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاوردهای آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

وی افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور از کشورهای همسایه نشان دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: عملیات ایمن سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیر گرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم اردیبهشت تا روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت سال جاری همزمان با سراسر کشور شروع و به اتمام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت تا یکم خرداد سال جاری اجرا خواهد شد.

یوسفی خاطرنشان کرد: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال با هدف ریشه‌کن کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا شد و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شدند.

کد خبر 749770

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان