Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود پوروهاب نویسنده کتاب کودک و نوجوان معتقد است کتاب‌های مذهبی از آثاری هستند که در میان این قشر مخاطب بسیاری دارند. ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ دهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با همکاری بنیاد فرهنگی هنری بین المللی امام رضا علیه‌السلام و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی و مطالعه کتاب‌های مرتبط با سیره‌ پاک ائمه‌ معصومین علیهم‌السلام برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود پوروهاب، نویسنده کتاب «مژده گل: داستان هایی از زندگی امام هادی (ع)» از منابع دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در بخش نوجوان، در گفتگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره‌های کتابخوانی برای گسترش فرهنگ مطالعه و ارتقای سطح زندگی، اظهار داشت: به اعتقاد من مطالعه هر کتابی ارزشمند است و درس‌های بسیاری به انسان می‌آموزد. علاوه بر این تجربه شخصی من از ارتباط با مخاطب کودک و نوجوان،‌ نشان می‌دهد کتاب‌های مذهبی از آثاری هستند که در میان این قشر مخاطب بسیاری دارند؛ برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، علاوه بر ترویج کتابخوانی با توجه به سلیقه مخاطب، به نیاز امروز جامعه نیز پاسخ داده است؛ چراکه امروز، بیش از همیشه به آموزه‌های اخلاقی نیاز داریم. جشنواره کتابخوانی رضوی با معرفی الگوهای عملی از طریق کتاب، تأثیر قابل توجهی در آشنایی مخاطب کودک و نوجوان با اصول اخلاقی خواهد داشت.

نویسنده کتاب «مژده گل: داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)» در معرفی این اثر، گفت: مجموعه داستانی «مژده گل» در چهارده جلد، دربردارنده داستان‌های کوتاهی از چهارده معصوم (ع) است. 7 اثر از کتاب‌های این مجموعه توسط بنده و 7 اثر توسط مجید ملامحمدی، نگاشته شده است. در واقع ما تصمیم گرفتیم آموزه‌های اخلاقی و موضوعات مفید برای نوجوانان را، به زبانی ساده و با زاویه دیدی تازه، بازنویسی کنیم. کتاب «داستان‌هایی از زندگی امام هادی (ع)» حاوی ده داستان است و به موضوعاتی چون کمک کردن، شیوه برخورد با بزرگ ترها، تأثیر دعا در زندگی و ... می‌پردازد. این مجموعه چهارده جلدی توسط انتشارات جمکران منتشر شد.

محمود پوروهاب، با آرزوی سلامتی برای مردم ایران،‌ خانه نشینی در این روزها را فرصتی برای مطالعه کتاب دانست و گفت: مارسل پروست می‌گوید«هر کتاب اصیل، خود یک جهان است». وقتی کتاب می‌خوانیم، گویی به جهان دیگری پرتاب می‌شویم و واقعیت این است که ما با تعدد جهان ها رو به رو هستیم. در این میان انتخاب کتاب خوب، بسیار حائز اهمیت است. خواندن کتاب خوب ذائقه مخاطب نوجوان را شکل می‌دهد و پس از آن میل به مطلوب،‌ عادت می‌شود.

گفتنی است، دهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی با وجود تعطیلی کتابخانه‌های عمومی، نخستین گام‌های خود را با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برداشته و با توجه به تعطیلی مراکز پیش‌دبستانی، مدارس و دانشگاه‌های سراسر کشور، امکان مشارکت را در این بستر فراهم کرده است. کتابخانه‌های عمومی کشور به محض بازگشایی با برگزاری برنامه‌هایی با محوریت منابع دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی، آماده پذیرایی از علاقمندان بوده و شرایط حضور در این جشنواره را فراهم خواهند کرد.

انتهای پیام/

R1386/P/S4,35/CT3 واژه های کاربردی مرتبط نهاد کتابخانه‌های عمومی کتاب و ادبیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهاد کتابخانه های عمومی کتاب و ادبیات نهاد کتابخانه های عمومی کتاب و ادبیات جشنواره کتابخوانی رضوی کتابخانه های عمومی کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی نخستین جشنواره هنری گنجینه مهر گفت: پس از برگزاری مرحله نخست داوری آثار رسیده به جشنواره و انتخاب اولیه آثار در ۱۸ فروردین امسال، مرحله نهایی داوری جشنواره به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و با همکاری دانشگاه هنر ایران، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نگارخانه رضوان مشهد انجام شد.   محمد فنودی افزود: امیرمهدی حکیمی، محمدجواد استادی، علیرضا شیخی، علیرضا طاهری، محمد خزائی، محمد میرشفیعی و احمد عابدینی در مرحله پایانی داوری آثار رسیده به این جشنواره حضور داشتند.   وی ادامه داد: در مجموع ۴۵۰ اثر توسط ۲۴۰ شرکت‌کننده به دبیرخانه جشنواره گنجینه مهر ارسال شده بود که با انجام مرحله نخست داوری، ۸۵ اثر امتیاز میانگین داوری را کسب کردند و به مرحله پایانی داوری راه یافتند.    فنودی بیان کرد: تمام این آثار رسیده به مرحله نهایی داوری در نمایشگاه جشنواره در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت.   وی افزود: مرحله نهایی داوری جشنواره نیز با بررسی اصل آثار راه یافته به بخش نمایشگاه با حضور تمامی داوران، انجام و به این ترتیب براساس شاخصه‌ها و استاندارد‌های تعیین شده، آثار برتر در هر بخش جشنواره انتخاب شدند.   به گفته او، مراسم اختتامیه آن نیز با معرفی برگزیدگان و تجلیل از آنان در دهه کرامت برگزار خواهد شد.   نخستین جشنواره گنجینه مهر با موضوع «هویت‌بخشی به اسباب زندگی با الهام از نماد‌های رضوی» در چهار بخش «نقشی برای زندگی»، «در جست‌وجوی هویت»، «محصولات هنری» و «طرح و ایده» اجرا شد.   فراخوان این جشنواره با هدف کشف استعدادها، محصولات و ایده‌ها، با توجه به گنجینه عظیم هنری در آستان قدس، به همت مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی و همکاری دانشگاه هنر در آذرماه پارسال اعلام شده بود.

دیگر خبرها

  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال