Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@01:29:59 GMT

تمهیدات کشورها برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۸۴۰۴

تمهیدات کشورها برای مقابله با کرونا

خبرگزاری میزان- شیوع ویروس کرونا به شدت در کشور‌های مختلف به ویژه در اروپا و آمریکا روند صعودی به خود گرفته و مقام های این کشورها نسبت به اوج گرفتن آن هشدار دادند. تاریخ انتشار: 16:10 - 26 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۶۵۵۸

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ رسانه های اسپانیا می گویند به دلیل شیوع ویروس کرونا، انتخابات محلی در منطقه «باسک» به تعویق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسپانیا بعد از ایتالیا بیشترین آمار مبتلایان و تلفات ویروس کرونا را دارد و طی شبانه روز گذشته ۱۰۰۰ نفر در این کشور مبتلا به ویروس کرونا شده اند به طوری که در حال حاضر شمار افراد مبتلا به ۸۷۴۴ و قربانیان به ۲۹۴ نفر رسیده است.

دولت ارمنستان نیر به دلیل شیوع ویروس کرونا، یک ماه حالت اضطراری اعلام کرد؛ در حال حاضر ۳۰ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا هستند.

مقام های اردن نیز برای پیشگیری از شیوع کرونا تمامی سفر‌های هوایی را لغو کردند.

در همین حال «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه، نیز که تاکنون چندین بار درباره شیوع گسترده کرنا در سراسر اروپا هشدار داده، اقدام برخی کشور‌های اروپایی مبنی بر بستن یک طرفه مرز‌ها را محکوم کرد.

مقامات بهداشتی سوئد نیز گزارش دادند که شمار مبتلایان در این کشور به ۱۰۳۲ نفر رسید.

 

بیشتر بخوانید:

افزایش شمار قربانیان و مبتلایان در اروپا و آمریکا تاخت و تاز کرونا در اروپا

 

مجارستان نیز برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اقدام به بستن مرز‌های خود به روی تمامی مسافران کرده است.

کاخ کرملین نیز روز دوشنبه اعلام کرد هنوز دلیلی برای اعلان حالت اضطراری در روسیه وجود ندارد.

شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا به ۶۳ نفر افزایش یافته است.

دولت عمان نیز از متوقف شدن اقامه نماز جمعه در این کشور خبر داد و الجزایر نیز سفر هوایی و دریایی به اروپا را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در این کشور، متوقف می‌کند.

با ابتلای ۱۷۲ نفر دیگر به ویروس کرونا در بلژیک طی شبانه روز گذشته، شمار افراد مبتلا در این کشور به ۱۰۵۸ نفر افزایش یافت.

مبتلایان به کرونا در دانمارک نیز به ۸۹۸ نفر رسیده است.

مقامهای بهداشتی سنگاپور نیز گزارش دادند که شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۲۴۳ نفر رسیده است.

شیوع ویروس کرونا اواخر ماه دسامبر سال گذشته در چین آغاز شده و اکنون به ۱۵۸ کشور و منطقه سرایت پیدا کرده است.

در حال حاضر شمار تلفات ویروس کرونا در جهان به ۶۵۱۸ نفر افزایش یافته و ۱۶۹ هزار و ۶۰۵ نفر دیگر نیز به این ویروس مبتلا شده اند.۷۷ هزار و ۷۷۶ نفر از افراد مبتلا به این ویروس نیز تاکنون بهبود یافته اند.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا شیوع ویروس کرونا شمار افراد مبتلا ویروس کرونا افراد مبتلا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۸۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)

آیا شادی قابل اندازه گیری است؟ برخی از رویکردهایی که سعی در پاسخ به این سؤال دارند، بین دو مؤلفه متفاوت شادی تمایز قائل می‌شوند: بخش تجربه روزانه، و ارزیابی کلی‌تر زندگی است که شامل نحوه تفکر مردم در مورد زندگی خود به عنوان یک کل می‌شود.

به گزارش روزیاتو، گزارش شادی جهانی که اولین بار در سال ۲۰۱۲ منتشر شد با بررسی داده های نظرسنجی گالوپ که از پاسخ دهندگان تقریباً در هر کشوری می خواهد زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند، به طور جدی در تعیین کمیت شادی دست به کار شده است.

از این نظر، آنها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی یا غمگینی کشورها به دست می‌آورند. اینفوگرافی زیر نشان می دهد که کدام کشورها در سال‌های اخیر غمگین‌ تر شده‌اند.

کدام کشورها از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده اند؟

افغانستان غمگین ترین کشور جهان در حال حاضر است و مردم این کشور نسبت به بیش از یک دهه قبل، ۶۰ درصد ناراضی‌تر هستند، که نشان می‌دهد زندگی در این کشور از سال ۲۰۱۰ تا چه اندازه بدتر شده است.

در سال ۲۰۲۱، پس از نزدیک به دو دهه اشغال افغانستان توسط آمریکا، طالبان رسماً در افغانستان به قدرت بازگشتند. این گروه، زندگی را برای مردم سخت‌تر کرده است، به‌ویژه برای زنانی که از ادامه تحصیل، مسافرت و کار محروم هستند.

در مقیاس وسیع‌تر، اقتصاد افغانستان پس از طالبان متحمل تأثیرات مختلف شده است: بیکاری گسترده، کاهش درآمد، سوءتغذیه و سیستم بهداشتی در حال فروپاشی.

در مجموع ۹ کشور در مقیاس ۰ تا ۱۰ امتیاز شادی خود، یک امتیاز کامل یا بیشتر از دست داده اند.

قابل توجه است که بسیاری از آنها سالها شاهد تحولات اجتماعی و اقتصادی بوده اند. به عنوان مثال، لبنان از سال ۲۰۱۹ با چندین دهه فساد و بحران نقدینگی شدید دست و پنجه نرم می کند که منجر به فروپاشی سیستم بانکی شده و سطح فقر را به شدت افزایش داده است.

در اردن، رشد بی‌سابقه جمعیت – ناشی از خروج پناهندگان از عراق و سوریه – نرخ بیکاری را تشدید کرده است. تغییر تا حدودی ناگهانی در سطح زمامدارن نیز نگرانی هایی را در مورد ثبات سیاسی در این کشور ایجاد کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تمهیدات ویژه برای استفاده از پنل‌های خورشیدی در خلیل آباد
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد