Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد جانباز روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تمامی فرآورده های خام دامی باید به صورت بسته بندی کامل خریداری پس از ضدعفونی در منزل قطعه بندی شود.
وی بیان داشت: به منظور کاهش تماس ماهی و میگو با سطوح و دست، از قطعه قطعه و تمیز کردن این آبزیان در مراکز عرضه نیز خودداری شود.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: افراد فروشنده در مراکز عرضه مواد خام دامی باید مجهز به ماسک، کلاه، دستکش، پیش بند و لباس کار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جانباز یادآورشد: همچنین ابزار و تجهیزات در مراکز عرضه از جمله یخچال و فریزر، میزکار، تخته گوشت، چاقو، ساطور، سینی، چرخ گوشت، ترازو وغیره باید به طور مرتب ضدعفونی و گندزدایی شود و دفع پسماندها نیز به شیوه بهداشتی در سطل های درب دار پدالی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هرگونه فرآوری و طعم دارکردن گوشت قرمز ممنوع بوده و چرخ کردن گوشت فقط به درخواست و در حضور مشتری با رعایت ضوابط بهداشتی مجاز است.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان تاکید کرد: هرگونه قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارکردن و غیره در مراکز عرضه ممنوع است و در صورت مشاهده با شخص عرضه کننده برخورد می شود.
دکتر جانباز همچنین جهت مصرف فرآورده های خام دامی و پیشگیری از وقوع بیماری کرونا توصیه کرد: هرگونه خرید وفروش مرغ زنده به علت نامشخص بودن منبع تامین (حمل با خودرو و تجهیزات آلوده)، مبدا ورود و  نظارت نداشتن بهداشتی و دوره پرهیز از مصرف داروها ممنوع می باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا خودرو گوشت گوشت قرمز ماسک خام بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مراکز عرضه خام دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۴۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران گفت: بیش از ۲۲ هزار بازدید کمّی و کیفی از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده از سوی بازرسان و کارشناسان منطقه در سال ۱۴۰۲ ثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران، فریدون یاسمی دراین‌باره بیان کرد: بیش از ۱۸ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع، به‌منظور کنترل کمّی و کیفی انواع فرآورده و بررسی روند سوخت‌رسانی مستمر و شبانه‌روزی در سال ۱۴۰۲ در منطقه تهران انجام شد.

وی افزود: در همین بازه زمانی، کارشناسان منطقه عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را با انجام بیش از ۴ هزار بازدید بررسی کردند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تهران تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۳ کارشناسان منطقه تهران همراه با بازرسان شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و حوزه مقاومت بسیج منطقه در قالب ۶ گروه عملیاتی، عملکرد مصرف‌کنندگان عمده را راستی‌آزمایی کردند.

یاسمی با اشاره به اینکه منطقه تهران دارای ۳۴۸ جایگاه سوخت مایع فعال و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ مصرف‌کننده عمده است، یادآور شد: سامانه پاسخگویی و ارتباط با مشتریان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران (۰۹۶۲۷) به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادها، پیشنهادها و شکایت‌های شهروندان تهرانی است.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • خسارتی به گندم‌های ذخیره شده در استان خوزستان وارد نشده است
  • وارد نشدن خسارت به گندم کشاورزان خوزستانی در مراکز خرید روباز
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد