Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار تجاری گناوه که مشتریان زیادی از سراسر کشور درطول سال دارد ،  مغازه داران آن از ابتدای تعطیلی مدارس و دانشگاهها که متوجه شدند با سیل انبوه هموطنان در این نقطه مواجه خواهند شد ، حس مسئولیت پذیری اجتماعی را در خود بارور و در یک حرکت جهادی و ایثارگرانه  برای حفظ سلامتی خود، همشهریان و هموطنان ، یکپارچه  کار و کاسبی را رها  و کرکره مغازه های خودرا پایین کشیدند تا  گام بزرگی در شکست کرونا بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بندرگناوه که به عنوان یکی از مبادی ورودی اصلی کشور به جهان خارج و همچنین محل تجمع انبوه  هم میهنان در این فصل از سال بخصوص تعطیلات نوروز بشمار می آید، بازار تجاری آن در صورتیکه  باز بود،  می‌توانست  به عنوان کانون و یکی از آسیب پذترین نقاط برای شیوع ویروس کرونا شناخته شود.

در صورتیکه بازارایان گناوه‌ای چنین حرکتی را انجام نمی‌دادند نه تنها این شهرستان بلکه  استان بوشهر با یک فاجعه بزرگ که دامنگیر شهرهای شمالی کشور شد مواجه می‌شد.

کسبه و بازاریان تجاری گناوه که  بهترین برهه زمانی برای درآمدزایی و امرار معاش آنان بود از مادیات و منافع شخصی خود گذشتند و با تعطیلی مغازه های خود حس نوعدوستی خود را در این برهه که سلامت مردم به خطر افتاده به نمایش گذاشتند و این حرکت الگویی برای دیگر بازارهای کشور از جمله بازاریان استان بوشهر شد.

تعطیلی بازار تجاری و گردشگرپذیر این منطقه  که  به  همت، تلاش و مشارکت بازاریان این شهر انجام شد مبین دقت نظر و ارجحیت منافع عمومی بر سود شخصی و حس مسئولیت پذیری اجتماعی آنان در برابر  بحران کرونا بود که عینیت و تجلی یافت.

تعطیلی بازار تجاری بندرگناوه باعث شد تا  تحسین مردم و مسئولان و جامعه پزشکی را به دنبال داشته باشد و این اقدام آنان را یکی از دلایلی اصلی انتشار نیافتن ویروس در شهرهای استان‌ بوشهر  می‌دانند.

بازاریان و کسبه گناوه بیش از۲۰  روز است که باوجود مشکلات و تنگناهای اقتصادی و معیشتی در بهترین زمان درآمدزایی برای  کاهش ترددها و جلوگیری از انتقال ویروس کرونا مغازه‌هایشان را تعطیل کرده‌اند  و مصمم شدند تا زمانی که کشور و منطقه با این بیماری دست وپنجه نرم می‌کنند کرکره های مغازه های خود را بالا نکشند.

افضل دهداری یکی از معتمدان بازار گناوه گفت: صنوف مجتمع تجاری این شهر به رغم مشکلات مالی ، بصورت خودجوش و قبل از اعلام مسئولان  تصمیم به تعطیلی مغازهای خود کرده و این روند را همچنان ادامه خواهند داد.

وی افزود: بازاریان این شهر علاوه بر بستن مغازه‌های خود ، در زمینه تدارکات و پشتیبانی نیروهای مستقر در مبادی ورودی شهر و کمک به درمان شهرستان نیز قدم‌های برداشتند.

عبدالرضا رضایی  یکی دیگر از معتمدان بازار گناوه گفت: برای حفظ سلامتی خود و همشهریان و هموطنان مصصم شدیم برای ممانعت از ورود مسافران و خریداران زیادی که وارد بازار تجاری این شهر می شوند مغازه‌های خودرا تعطیل کنیم.

وی اظهارداشت: با تعطیلی مغازه‌های خود نشان دادیم که ضمن حفاظت از خود و خانواده در پیشگیری از انتشار ویروس کرونا به مسئولان  کشوری و استانی هم برای شکست این ویروس کمک کرده باشیم .

رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: به علت ورود گسترده مسافران استان‌های درگیر این ویروس به این شهرستان، بازار گناوه از ۶ اسفند امسال تاکنون تعطیل شده است.

سیدفخرالدین حسینی افزود: از بازاریان و مجتمع تجاری و دیگر صنوف که غیرضروی هستند، انتظار داریم همانگونه که تاکنون همکاری کردند برای جلوگیری شیوع ویروس این بیماری در شهر و حفظ سلامت و  جان شهروندان،  مغازه‌های خود را تا رسیدن به شرایط عادی باز نکنند.

بازار تجاری گناوه از بازارهای معروف و پر مشتری از نقاط مختلف کشور و یکی از نقاط گردشگرپذیر استان بوشهر است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بازار محصولات گناوه پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بازار محصولات گناوه ویروس کرونا بازار محصولات گناوه مغازه های خود ویروس کرونا تجاری گناوه بازار تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • محمود عباس: در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • پوستکوعلو: اهمیت رویارویی با آرسنال برای جلوگیری از اوج‌گیری رقیب‌ اصلی‌مان را درک می‌کنیم