Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:39:27 GMT

سه هزار و ۲۰۰ مکان عمومی و توزیعی در قزوین بازرسی شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۸۴۱۳

سه هزار و ۲۰۰ مکان عمومی و توزیعی در قزوین بازرسی شد

کارشناس مسؤول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: این بازرسی‌ها به منظور اجرای آیین نامه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا انجام شد که به تعطیلی ۴۲ واحد صنفی غیربهداشتی منجر گردید.

محمدتقی سلیمانی گفت: همچنین طی این بازدیدها ۷۳ اخطار تعطیل برای واحدهای صنفی مُتخلف به علت رعایت نکردن مقررات بهداشتی و بی‌توجهی به اقدامات پشگیرانه از شیوع ویروس کرونا صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به واحدهای صنفی تعطیل شده، اضافه کرد: ۴۲ واحد صنفی شامل مرغ و ماهی فروشی، آجیل فروشی، نانوایی، نان فانتزی، خشکه پزی، اغذیه و پزندگی به علت تخطّی از اصول بهداشتی به طور موقت تعطیل شدند و پرونده‌های آنها برای رسیدگی به تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی ارسال شد.

کارشناس مسؤول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، اضافه کرد: داشتن نواقص بهداشتی مثل رعایت نکردن بهداشت فردی، استفاده از تجهیزات نامناسب، رعایت نکردن بهداشت محیط کار و انجام ندادن اقدامات لازم به منظور پیشگیری از کرونا طی دریافت اخطارها و تذکرات قبلی از جمله دلایل دیگر تعطیلی این واحدها بوده است.

سلیمانی از مردم خواست که در صورت مشاهده هر گونه موارد تخلف از مقررات بهداشتی، موضوع را به سامانه ارتباطات مردمی وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند تا بازرسان بهداشت محیط، ضمن رسیدگی به شکایات مردمی، برخورد قانونی را در دستور کار خود قرار دهند.

تاکنون ۴۷۳ نفر در استان قزوین به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

۳۳۹ تن از بیماران کرونایی در این استان بهبود یافته و متاسفانه ۵۳ تن نیز بر اثر آن جان باخته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین استان قزوین بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین بهداشت و سلامت ویروس کرونا استان قزوین بهداشت و سلامت بهداشت محیط ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، یوسف روستا  با اشاره به بازدید کارشناسان دانشکده علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی میاندوآب از مراکز عرضه مواد غذایی، اظهار کرد: بیش از ۲ هزار کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب طی بازدید و بررسی‌ها کشف شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این مقدار مواد غذایی غیرقابل‌مصرف با تشدید نظارت‌های امسال توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت میاندوآب از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهری و روستایی توقیف و جمع‌آوری‌شده بودند.

وی گفت: این مواد غذایی تاریخ‌گذشته، فاسد و غیرقابل‌مصرف پس از کشف و جمع‌آوری و طی مراحل قانونی و اخذ مجوزهای دادستانی و با حضور نمایندگان سازمان‌های ذی‌ربط امحا و معدوم شد.

روستا با اشاره به بازدیدهای مکرر توسط بازرسان بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، تصریح کرد: کار نظارت بر مراکز عرضه در طول سال همچنان بادقت لازم انجام می‌شود و از مردم نیز درخواست داریم هنگام خرید به شرایط بهداشتی مواد غذایی توجه کنند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب هم چنین با اشاره به اجرای بازرسی‌های روزانه از مراکز عرضه مواد غذایی، پروتئینی و خوراکی و غیره در سطح شهرستان، اظهار کرد: از عموم مردم خواهشمندیم مایحتاج غذایی خود را از مراکز معتبر خریداری کرده و در هنگام خرید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به برچسب اصالت و سلامت کالا و مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو و نیز پروانه ساخت، مواد تشکیل‌دهنده، تاریخ تولید و انقضا و آدرس محل تولید توجه کنند.

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • ترافیک نیمه سنگین در جاده های قزوین
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود