Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمان کرمیان رییس انجمن جلوه‌های ویژه میدانی در گفتگو با خبرنگار مهر در آستانه سال جدید، با اشاره به اینکه در حال حاضر اولویت‌های بسیاری در سینما وجود دارد که باید به آن توجه کرد، گفت: یکی از مهمترین مواردی که در سینما با آن دچار مشکل هستیم، امکانات مناسب است، در واقع نبود امکانات مناسب سبب شده است که نتوانیم سینما را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر امکانات و تجیهزات به خصوص در بخش جلوه‌های ویژه میدانی افزایش پیدا کند و این مساله را در اولویت سینما قرار دهیم، بی شک اتفاقات خوبی در سینما رقم می‌خورد.

وی بیان کرد: مورد بعدی که باید به آن توجه کرد دستمزد عوامل فیلم‌های سینمایی است که بتواند از نظر اقتصادی هنرمندان را تامین کند، البته این مساله مدتی است که درحال پیگیری است اما هنوز در این زمینه به نتیجه دلخواه نرسیده‌ایم.

رییس انجمن جلوه‌های ویژه میدانی توضیح داد: در نظر گرفتن یک بیمه مناسب برای سینماگران از دیگر عواملی است که باید به آن توجه ویژه شود، بیمه ایی که بعد از کارافتادگی سینماگران بتوان روی آن حساب کرد. بیمه  مناسب برای اهالی سینما یک مساله بسیار مهمی است که باید آن را جدی گرفت.

وی تاکید کرد: مواردی که بیان کردم اولویت‌هایی است که باید درباره تامین آن برنامه ریزی جدی صورت گیرد، تا به استاندارد جهانی نزدیک شویم. بازهم تاکید می‌کنم زمانی که تجهیزات سینمایی را بررسی کنیم می‌بینیم که فاصله زیادی تا استانداردهای جهانی داریم که باید این موارد مورد توجه قرار گیرد.

این مدیر جلوه‌های ویژه میدانی توضیح داد: زمانی که از سینما صحبت می‌شود، پیشنهادهای خوبی برای رونق و موفقیت سینما زده می‌شود، اما مساله این است که آیا در عمل هم می‌توان به خواسته‌های خود دست پیدا کنیم یا خیر.

وی ادامه داد: سینما وقتی تبدیل به یک صنعت می‌شود که همه موارد مربوط به سینما را بررسی و اجرایی کرد. هرچند سینما را به عنوان یک صنعت معرفی می‌کنیم اما سینمای ما برای رسیدن به صنعت فاصله بسیاری دارد.

این هنرمند توضیح داد: هرچند قدم‌هایی با رونق و توسعه سینما برداشته می‌شود اما این قدم‌ها به نتیجه نرسیده ثابت می‌ماند و می‌توان گفت هر تصمیمی که برای پیشرفت سینما گرفته می‌شود تنها در حد حرف باقی می‌ماند و اجرایی نمی‌شود.

کرمیان در پایان گفت: در بخش جلوه‌های ویژه میدانی تمام تلاش خود را کردیم تا به امکانات مناسبی بدست آوریم اما هر آنچه که در سینما می‌بینید به خصوص در این بخش، برگرفته از خلاقیت مدیران جلوه‌های ویژه میدانی هستند.

کد خبر 4879507 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم سینمایی جلوه های ویژه میدانی ویروس کرونا تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی سریال ایرانی هوشنگ ظریف شبکه نسیم موسیقی پاپ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شبکه پنج سیما شبکه سه سیما درگذشت چهره ها جلوه های ویژه میدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان

بر اساس تازه‌ترین آمارها بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اجباری و اختیاری جدید به آمار بیمه‌شدگان تامین اجتماعی افزوده شده که به زعم کارشناسان و تحلیلگران افزایش دستمزدها در دولت سیزدهم در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از وظایف وزارت کار صرفنظر از اجرای سیاست‌های اشتغال، حمایت از نیروهای کار شاغل است و بر همین اساس بررسی وضعیت بیمه شدگان شاغل و سهم آنها از کل شاغلان ضروری است. در تعریف، بیمه شده به فردی گفته می‌شود که با پرداخت مبالغی به عنوان حق بیمه، حق استفاده از مزایای مندرج در قانون سازمان بیمه‌گر را دارد.

بیمه شده اجباری، بیمه شده‌ای است که به دستور کارفرما یا نماینده او در محلی به نام کارگاه مشغول به کار و حق بیمه او واریز می‌شود و مزد و حقوق می‌گیرد که عمدتا اشتغال پایدار در قالب بیمه‌های اجباری است. اما در بیمه اختیاری، فرد با مراجعه به شعب سازمان تامین اجتماعی خواهان انعقاد قرارداد بیمه اختیاری می‌شود و موظف است حق بیمه خود را در زمان مقرر پرداخت کند که مشاغل آزاد و خویش‌فرما از زیر مجموعه‌های بیمه اختیاری به شمار می‌روند.

طبق گزارش‌ها طی دو سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده به نحوی که در سال ۱۴۰۲ نزدیک به یک میلیون نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده و بر اساس اعلام معاونت اشتغال وزارت کار در ۷ ماهه اول سال گذشته ۵۵۰ هزار نفر کد بیمه اجباری و حرف و مشاغل جدید به ثبت رسیده است. افزایش آمار بیمه شدگان اجباری تامین اجتماعی بیانگر رونق حوزه تولید است.

طبق گزارش‌ها در طول ۲.۵ سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر بیمه اجباری و اختیاری در کشور به ثبت رسیده و بر اساس تازه‌ترین آمار بیش از ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی افزوده شده است.محمود کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار اواخر سال گذشته با تایید آمار بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی اعلام کرد: قطعا برایشان اشتغال ایجاد شده و مشخص است که کد بیمه جدید اجباری است یا حرف و مشاغل است.

یکی از سیاستهای اثرگذار و مثبت دولت سیزدهم افزایش حداقل دستمزد کارگران بود که موجب افزایش تعداد بیمه‌شدگان اجباری سازمان تامین اجتماعی شد. در سه سال دولت سیزدهم حداقل دستمزد کارگران ۱۷۰ درصد افزایش یافت و به طور میانگین سالانه ۴۰ درصد حداقل دستمزد کارگران رشد داشته است.

در آغاز دولت سیزدهم حداقل دستمزد ماهانه کارگران ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بود که با گذشته ۲.۵ سال به ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان رسید و حداقل دریافتی کارگران به بیش از ۱۱ میلیون تومان افزایش یافت. این امر بر ایجاد انگیزه کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی اثرگذار بود و موجب بازگشت کارگران به خطوط تولید شد.

به اعتقاد کارشناسان با افزایش دستمزدها و ایجاد روحیه کار، آمار بیمه‌شدگان اجباری نیز افزایش پیدا کرده است. افزایش تعداد بیمه شدگان اجباری به این معناست که کارفرما نیروی کار را جذب و او را بیمه کرده است.

در همین راستا ناصر چمنی ـ کارشناس حوزه کار در گفت و گو با ایسنا، حقوق و دستمزد را در بالارفتن آمار اشتغال و بیمه شدگان تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: افزایش حقوق باعث می‌شود تا افراد به کار ترغیب شوند و بیشتر کارگاه‌ها و واحدهایی که به دنبال کارگر هستند بتوانند نیرو جذب کنند.

وی ادامه داد: بخش اعظمی از کسانی که ساعت‌های متمادی در یک بنگاه یا واحد تولیدی مشغول کار هستند، وقتی حقوق و دستمزد ناچیزی دریافت می‌کنند دیگر تمایلی به کار در خط تولید نشان نمی‌دهند و عمدتا به سمت مشاغل غیررسمی،کاذب و ناپایدار می‌روند.

به گفته این کارشناس حوزه کار، این تصور وجود دارد که دستمزد پایین کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد لذا از طریق کار در مشاغل کاذب یا خدماتی نظیر تاکسی‌های اینترنتی به دنبال تامین هزینه‌های زندگی هستند. از این رو افزایش دستمزدها می‌تواند تاثیر بسزایی در آمار بیمه شدگان و اشتغال داشته باشد.

به گزارش ایسنا،‌ برابر ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرمایان کارگاه‌های مشمول این قانون مکلفند مطابق قانون تأمین اجتماعی نسبت به بیمه کارگران واحدهای خود اقدام کنند. جذب بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده جدید در سازمان تامین اجتماعی نشان از رشد تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی و اهتمام دولت سیزدهم برای ایجاد اشتغال پایدار در کشور است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان