Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:18:18 GMT

گفت‌وگویی درباره کرونا از بازترین پنجره!

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۳۰۴۰

گفت‌وگویی درباره کرونا از بازترین پنجره!

مدتی است که برخی از هنرمندان گرافیست در فضای مجازی دست به‌کار شده‌اند و با راه‌اندازی پویش گرافیک علیه کرونا در تلاشند تا به زبان هنر از شیوع هرچه بیشتر این ویروس در کشور جلوگیری کنند.

در همین راستا فرزاد ادیبی، هنرمند گرافیست در گفت‌وگویی با ایسنا درباره همراهی هنرمندان با دغدغه‌های اجتماعی به‌ویژه در شرایط اخیر کشور که کلیه فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور تعطیل شده‌اند، اظهار کرد: هنرمندان هم بخشی از جامعه هستند و متاثر از آلام و مشکلات هموطنان خود، آثاری خلق می‌کنند که در اپیدمی کرونا هم تلاش‌های آنها را دیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در ادامه با اشاره به پویش گرافیک علیه کرونا، بیان کرد: من هم سعی کردم که با تعدادی از طراحان گرافیک، پویشی با هدف بازنشر پیام‌های پیشگیری از کرونا را به صورت گرافیک شروع کنیم که چون به دلیل فشردگی کارهای آخر سال، همه گرفتار بودند، آنچه که از همراهی همکارانم تصور می‌کردم، روی نداد؛ البته بیشتر این عزیزان، فراخوان‌ها را منتشر می‌کنند. 
بسیاری از دوستانی که طراح هم نیستند، اما دغدغه کمک و پیشگیری دارند نیز فراخوان‌ها و برخی از آثار تولیدشده را در اینستاگرام بازنشر می‌کنند که سپاسگزار آنها هستم. 

ادیبی یادآور شد: ما اهالی هنر و فرهنگ تا اندازه‌ای از فرهنگ عمومی برخورداریم و تا حدی از  بهداشت و پیشگیری هم آگاه هستیم؛ بنابراین مخاطب این پویش خودمان نیستیم که به زبان هنری صحبت می‌کنیم. معمولا ما اقدامات بهداشتی را می‌دانیم و مراقبیم، اما بخشی از جامعه از بهداشت و پیشگیری درست ناآگاهند و مخاطب هدف ما در این پویش، آنها هستند. این پویش فرصتی برای ابراز وجود هنرمندانه نیست. قرار است که به قول سهراب از بازترین پنجره با مردم این ناحیه صحبت کنیم که بفهمند و بدانند چه کاری بکنند و چه نکنند. 

او اضافه کرد: البته من معتقدم که در گرافیک باید مثل حافظ شعر بگوییم که مخاطب عام و خاص، همه از آن حظ ببرند. ما نیز اگر هنرمندانه کار کنیم و آثارمان ارزش هنر داشته باشند، در این عرصه موفق‌تر بوده‌ایم. در میان آثاری که با همین هشتک کار شده‌اند، کارهای خوب و درجه یک هم دیده می‌شود که از منتخبی از آنها می‌توان نمایشگاه خوبی برگزار کرد؛ البته من پیشتر هم گفته‌ام که این کارها الان در این پویش داوری نمی‌شوند. 

این هنرمند پیشکسوت خاطرنشان کرد: امیدوارم طراحان بیشتری به این هشتک گرافیک علیه کرونا بپیوندند و آثار بیشتری تولید و به اشتراک گذاشته بشود که اگر یک نفر، حتی یک نفر هم متوجه پیام‌های پیشگیرانه ما بشود و جانش را نجات دهد به هدف خود رسیده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۳۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته گرافیک افتتاح شد

مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران ۱۴۰۳، عصر جمعه هفتم اردیبشهت در تالار شهناز خانه هنرمندان با حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه طراحی گرافیک ایران برگزار شد.

بهرام کلهرنیا رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ابتدای مراسم گفت: امروز گفتگو کردن سخت است، اما برای اینکه بتوانیم زندگی فرهنگی و صنفی خودمان را ساماندهی کنیم، امروز یکی از فرصت‌های ما برای تحقق این منظور است و ما سنگربان این معنا شدیم. دوستان جوانم من را پشتیبانی کردند تا بتوانیم برای نوع دیگری از زیست، کاری انجام دهیم. این هفته حاصل تلاش جمع زیادی از جوانان گرافیست است تا به پیروزی کاری که انجام داده‌ایم، احترام بگذاریم.

وی درباره ناخرسندی‌ها، سنگ‌اندازی‌ها و موانع موجود بیان کرد: شما سفره‌دار امروز هستید و ما کارگزار؛ کاری که انجام شده است، با معنای انجمنی سازگاری داشت؛ من خطا‌های زیادی دارم، اما دیدن خطا‌ها شاید جوانمردانه نباشد برای مردم سرزمینی که جای پای جوانمردی را محکم می‌کنند. انجمن صنفی طراحان گرافیک به دلیل ندانستن و بد دانی تا لبه سقوط رفت. با احترام به همه انجمن‌های هنری، انجمن طراحان گرافیک بنیانی‌ترین انجمن صنفی هنری است و یک میراث ارزشمند برای این روزگار است نه برای اینکه آرزو‌های صنفی ما را پوشش دهد.

کلهرنیا تاکید کرد: هفته گرافیک ۱۴۰۳، اولین تلاش هیات‌مدیره جدید است و می‌دانم به آن انتقاد وارد است، اما صد‌ها امتیاز دارد؛ بنابراین من پای خطایش می‌ایستم، اما همه امتیازهایش متعلق به دوستانم است. بگذارید انجمن باقی بماند و نفس بکشد.

وی به برنامه بزرگداشت کامران کاتوزیان اشاره کرد و گفت: من و دوستان جوانم زیر سایه کامران کاتوزیان ایستاده‌یم. این جمله معنای بسیار بزرگی دارد؛ چراکه روزی که سرو چندهزار ساله را ببینید سایه آن را درک می‌کنید و متوجه می‌شوید که چه معنایی دارد. ما زیر سایه سرو وجود استاد کاتوزیان قرار گرفته‌ایم و به همین بهانه، ویژه‌نامه‌ای تهیه شده که اولین شماره آن به نام استاد کاتوزیان مهر خورده است، اما امیدواریم شماره‌های دیگر ویژه‌نامه را نیز نشر بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • پنجره دوجداره upvc چی بخرم؟ معرفی بهترین برند پنجره دوجداره upvc
  • موشن گرافیک| خلبان نامداری که خواستار کم‌کردن درجه‌اش بود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ویسی، در و پنجره‌های فولاد را بست!
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • هفته گرافیک افتتاح شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!