Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:20:36 GMT

تدوین برنامه عملیاتی سال جهش تولید در لرستان

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۲۳۴۲

ایسنا/لرستان رئیس سازمان صمت لرستان گفت: رویکردمان علاوه بر افزایش تولید، این است که در شاخص‌های اقتصادی استان تأثیر داشته باشیم.

محمدرضا صفی‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه امسال سال جهش تولید نامگذاری شده است، اظهار کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری امسال تحت عنوان جهش تولید بلافاصله کارگروه‌های تخصصی را در استان تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همچنین جلسه شورای معاون و مدیران را در سازمان برگزار و کارها را تقسیم‌بندی کردیم، اضافه کرد: این تقسیم کار در حوزه صنعت، معدن و بازرگانی با رویکرد جهش تولید و با استفاده از ظرفیت‌های صنعتی و تجاری، بخش خصوصی و تشکل‌های بخش خصوصی انجام گرفت.

صفی‌خانی افزود: برنامه عملیاتی خود را در این راستا ظرف یک هفته تدوین خواهیم کرد.

رئیس سازمان صمت لرستان بیان کرد: با تهیه شدن این برنامه طی نامه‌ای رسمی به استاندار لرستان خواهیم داد، البته این برنامه باید با برنامه‌های بالادستی تلفیق شود و نظر وزارتخانه را نیز در آن دخیل کنیم.

وی گفت: در این برنامه برش استانی لحاظ شده و ظرفیت‌های موجود استانی و فعال کردن واحدهای تولیدی که قابلیت برگشت به چرخه تولید را دارند دیده شده است.

صفی‌خانی عنوان کرد: رویکردمان علاوه بر افزایش تولید این است که در شاخص‌های اقتصادی استان تأثیر داشته باشیم.

این مسئول اظهار کرد: باید تعداد واحدهای تولیدی که قابلیت برگشت به چرخه تولید دارند را بررسی کنیم.

رئیس سازمان صمت لرستان اضافه کرد: سال گذشته در بحث رونق تولید خیلی خوب پیش رفتیم و آخر سال صنعت استان در شرایط کنونی خودش را نشان داد.

صفی‌خانی گفت: براین اساس می‌توانیم ظرفیت‌های تولید را افزایش و تغییر خطوط را هم می‌توان انجام داد.

وی یادآور شد: بعد از عملیاتی شدن برنامه مذکور گزارش‌های لازم را خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سال جهش تولید جهش تولید در سال 99 رونق تولید جهش تولید صفی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق

تین نیوز

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران از تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق خبر داد و این نقشه را به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت معرفی کرد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، عبدالامیر ربیهاوی مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران، گفت: عراق شریک دوم تجاری ایران و جزو کشورهای اولویت دار ما در تجارت است؛ در سال های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرده ا یم.

ربیهاوی افزود: ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است. این کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بندهای دستگاه های که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان های تحت پوشش مانند سازمان زمین شناسی، شرکت شهرک های صنعتی و .... بندهای را به عنوان بندهای پیشنهادی قید شده است.

مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به مهم ترین بندهای کمیسیون مشترک ایران و عراق بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم ترین بندهای پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 وی ادامه داد: شرکت های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال اند با یکسری مشکلات مواجه هستند تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت نامه های بانکی و افتتاح حساب و.... است.

ربیهاوی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق های کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث های تسهیل تجارت هدف گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

به گفته ربیهاوی؛ مقرر شده است عباس علی آبادی وزیر صمت به همراه معاونان خود رضا محتشمی پور( معاون امور معادن)، محمد مهدی برادران (معاون صنایع عمومی)، محمد فولادگر( معاون هماهنگی و محیط کسب و کار ) و مهدی ضیغمی (رئیس سازمان توسعه تجارت ایران) جلسه ای را با وزیر تجارت عراق برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • تدوین برنامه مراقبت از راه دور نوزادان نارس بعد ازترخیص در اصفهان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق