Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی ابلاغ طرح ملی ساماندهی مشارکت‌های مردمی مقابله با کرونا در آخرین روز‌های اسفند سال ٩٨ از سوی وزیر کشور به استانداران سراسر کشور، اولین و دومین جلسه کارگروه مشارکت‌های مردمی به منظور بررسی وضعیت موجود و اتخاذ تدابیر ملی برای فعال سازی و ساماندهی ظرفیت‌های مردمی در کنترل بیماری و امدادرسانی ملی در دوم و پنجم فروردین ماه سال ۹۹، به ریاست تقی رستم وندی رییس سازمان امور اجتماعی کشور و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف ذیربط در وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنا بر این گزارش، در این نشست، معاون وزیر کشور، با تأکید بر اطلاع رسانی ابعاد مشارکت‌های مردم در بخش ساماندهی و امدادرسانی و کنترل شیوع ویروس کرونا تاکید کرد: قطع زنجیره بیماری تنها با خواست و اراده جمعی و همکاری مردم امکانپذیر است.

رستم وندی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با تشریح اهمیت نقش آفرینی و مشارکت مردم در اجرای برنامه‌های مبارزه با ویروس کرونا، بر ضرورت تمرکز و هم افزائی تشکل‌ها و گروه‌های مردمی از جمله بسیج و دفاتر تسهیلگری، کانون‌های فرهنگی مساجد، شهرداری‌ها در مدیریت محله محور بیماری کرونا تأکید کرد.

او با بیان اهمیت و نقش آموزش و پرورش و شهرداری‌ها در ارائه خدمات آگاهی بخش به عموم مردم و خانواده‌های دانش آموزان، از طریق سامانه‌های ارتباطی و فضای مجازی، بر اهمیت نقش سازمان‌های مردم نهاد در آموزش، اطلاع رسانی، تهیه و توزیع خدمات بهداشتی بین اقشار مختلف مردم، تاکید کرد.

رئیس کارگروه اجتماعی مقابله با کرونا در ادامه گفت: اطلاع رسانی ابعاد مشارکت خیرین و مردم در مقابله با ویروس کرونا ضروری است، چرا که مردم و خیرین باید بدانند که کمک‌های آنها در کجا مصرف شده است و اطلاع رسانی دقیق باعث اعتمادآفرینی در جامعه می‌شود.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور همچنین در این جلسه ضمن تقدیر از خدمات مالی خیرین کشور در تهیه و تجهیز نیاز‌های مراکز درمانی و بیمارستان ها، مهم تریم مشکل موجود در مسیر خدمات رسانی خیرین را عدم وجود سامانه اطلاع رسانی از نیاز‌های اولویت دار بیمارستان‌های کشور و کادر درمان و فقدان حلقه ارتباطی میان خیرین و وزارت بهداشت برای جذب منابع خیّری و تامین اقلام مورد نیاز اولویت دار، برشمرد و توجه اعضا برای رفع این مشکل را خواستار شد.

بر همین اساس، مقرر شد تا وزارت بهداشت با شناسایی نیاز‌های اولویت دار بیمارستان‌های کشور با همکاری مجمع خیرین سلامت کشور این مسئله را مدیریت کند.

همچنین مجمع خیرین سلامت کشور به عنوان محور ارتباطی میان خیرین در استان‌ها طی ابلاغ رسمی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور و رئیس کارگروه ملی اجتماعی مقابله با کرونا به استانداران سراسر کشور معرفی شدند.

از دیگر محور‌های مورد بحث، در دو جلسه کارگروه مشارکت‌های مردمی، بررسی فعالیت‌های محله محور در قالب ستاد‌های محلی مبارزه با کرونا با محوریت فرمانداران و با همکاری سازمان بسیج سازندگی، دفاتر تسهیلگری محلات، شهردای ها، آموزش و پرورش و سازمان‌های مردم نهاد بود.

دراختیار قرار گرفتن بیلبورد‌ها و بنر‌های سطح شهر برای ارائه آموزش شهری توسط شهرداری ها، همکاری فعالانه صدا و سیما در اطلاع رسانی و معرفی خدمات خیرین و سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های مردمی، ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مراکز بهداشت در سطح شهر‌ها و روستا‌ها برای آموزش و پیشگیری از دیگر محور‌های جلسه کارگروه مبارزه با کرونا بود.

همچنین ضرورت راه اندازی سامانه نیازسنجی بهداشتی، اولویت اطلاع رسانی و توجیه عمومی به منظور اجتماعی کردن حداکثری موضوع مقابله با کرونا و اعتماد سازی حداکثری، تقویت پویش‌های مردمی در فضای مجازی برای بسیج افکار عمومی به عنوان خط مقدم مقابله با کرونا از دیگر موارد مورد بررسی این جلسه بود.

تاکید بر نقش نظارتی مردم و سازمان‌های مردم نهاد در سطح جامعه برای اجرای صحیح دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با کرونا، بررسی تدابیر پیشگیرانه از خروج مردم از منازل به منظور اجرای برنامه‌های روز طبیعت و تاکید بر اقدامات کنترلی و پیشگیرانه توسط مراجع مسئول و اهمیت توجه بیش از پیش بر ابعاد اجتماعی بیماری کرونا از دیگر موضوعات مطرح در جلسات کارگروه ملی بود.

اولین جلسه کارگروه ملی صبح روز شنبه با حضور معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی و معاون امور اجتماعی و آسیب‌های وزارت کشور و نمایندگان وزارت بهداشت و درمان، سازمان بسیج مستضعفین، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، معاون اجتماعی نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی کشور، سازمان داوطلبان هلال احمر، مجمع خیرین سلامت کشور، مجمع خیرین کشور، شبکه کمک (کارگروه مبارزه با کرونا تشکل‌های مردم نهاد)، دادستانی کل کشور در وزارت کشور برگزار شد که در آن، ضمن بررسی وضعیت مشارکت خیرین و تشکل‌ها و سازمان‌های مردمی، اقدامات دستگاه‌ها در جهت تسهیل مشارکت اقشار مختلف جامعه مورد ارزیابی قرار گرفت و مباحث در جلسه دوم این کارگروه، در روز سه شنبه ۵ فروردین ماه، پیگیری شد.

بیشتر بخوانید:همه مردم در مبارزه با شیوع بیماری مشارکت داشته باشند/ مشکلی در حوزه تامین کالا‌های اساسی نداریم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور ویروس کرونا سازمان امور اجتماعی کشور سازمان های مردم نهاد سازمان های مردم مشارکت های مردمی مشارکت های مردم مبارزه با کرونا مقابله با کرونا وزارت بهداشت جلسه کارگروه اطلاع رسانی کارگروه ملی وزارت کشور مجمع خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • فرمانداریهای استان تهران برای همکاری با دبیرخانه ۱۰روز فرصت دارند