Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@13:26:23 GMT

تاریخچه و نقشه جامع شهر ملارد در ویکی آنا

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۸۱۵۳

تاریخچه و نقشه جامع شهر ملارد در ویکی آنا

نقشه جامع شهر ملارد را میتوانید در این گزارش مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه سفر و گرشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا, مَلارد یکی از شهرهای استان تهران در ایران است. این شهر مرکز شهرستان ملارد است. ملارد در گذشته متعلق به بهاالدین کبد سناتور زمان پهلوی بوده است.

از آثار باستانی ملارد می‌توان به تخت رستم و امامزاده ابراهیم ملارد اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار قدیمی دیگر در این شهر تخت کیکاووس و بقعه امامزاده ابراهیم است. فاصله بین ملارد و شهریار که در امتداد شرق ملارد است، ۶ کیلومتر می‌باشد فاصله بین ملارد و کرج که در امتداد شمال ملارد است، ۲۲ کیلومتر می‌باشد خط مترو تهران ـ کرج قرار است تا ملارد نیز ادامه یابد.

ملارد یکی از شهر های بسیار خوش آب و هوای استان تهران است. از توابع شهرستان ملارد میتوان به بیدگنه .اسفندآباد.مارلیک.سرآسیاب .لم آباد .قشلاق. اشاره کرد

همچنین ملارد یکی از قطب های فرهنگی استان نیز می باشد و مدال های بسیاری در حوضه رباتیک و مسابقات قرآنی داشته است.

شهرستان ملارد دارای 17 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این میزان بیش از 250 هزار تن انواع محصولات باغی و زراعی تولید می­شود. عمده محصولات زراعی شهرستان ملارد گندم، جو و ذرت و عمده محصولات باغی زردآلو، سیب و گیلاس است. ملارد رتبه اول تولید طیور در استان را به خود اختصاص داده است و بیشترین تولید تخم مرغ، گوشت سفید و قرمز استان تهران در شهرستان ملارد تولید می­شود. شهرستان ملارد از لحاظ تولید شیر اهمیت زیادی دارد که سالانه بیش از 125 هزار تن شیر در این شهرستان تولید می­شود. در شهرستان ملارد سالانه 23 هزار تن قارچ تولید می­شود که این رقم  24 درصد تولید قارچ کشور و 60 درصد تولید قارچ استان تهران محسوب می­شود.
واحدهای تولیدی و صنعتی :
شهرستان ملارد دارای بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی ، صنعتی وکارخانه در شهرک ها ولکه های صنعتی صفادشت، دهک و قپچاق می باشد که مهمترین آنها عبارتست از اورند پیشرو پلاستیک سازنده قطعات پلیمری خودرو، فرنام بسپارسازنده قطعات تزئینی خودرو، صبوران پلیمر سازنده قطعات پلیمری خودرو، کشت وصنعت قارچ ملارد و پارس شهریار پرورش دهنده قارچ خوراکی، ایران ناژو تولید کننده موادآرایش وبهداشتی ودارویی، سیماران سازنده سیستمهای مخابراتی، واحدصنعتی مهدین سازنده مخازن تحت فشار وپالایشگاهی، صنایع بسته بندی بهکاربرد تولیدکننده کارتن های بسته بندی، شرکت دانابسپار سازنده قطعات پلیمری خودرو، هودآشپزخانه درسا، ستاره غذایی شهرتولید کننده کیک وکلوچه که سهم بسزائی در ایجاد اشتغال در منطقه دارند.
 
مراكز فرهنگي وعمومی :
درحال حاضر این شهرستان داراي ۸۵ مسجد، ۴۵۰ هيات مذهبي، ۵۸ تكیه و حسينيه، شش بقعه متبركه، یک حوزه علميه، یک سينما، یک فرهنگسرا، ۱۴ كانون فرهنگي هنري وابسته به مساجد، سه كتابخانه عمومی بنامهای شهید سلیمی،شهید رجائی واقع در شهرملارد و امام رضا (ع) شهرصفادشت می باشد.
اماکن گردشگری عمومی :
دشت شقایق این شهرستان با مساحتی بالغ بر ۳۰۰ هکتار یکی از مناطق بکر گردشگری استان تهران می باشد . علاوه بر این شهرستان ملارد دارای دو مکان گردشگری و تفریحی خصوصی نارنجستان و بازینو است. ۱۳ پارک محله ای هم در شهرهای ملارد و صفادشت تاسیس شده است.
اماکن بهداشتی ودرمانی :
این شهرستان فاقد بيمارستان بوده و تعداد درمانگاه ها وکلینیکهای دولتی وخصوصی آن ۲۰ مرکز می باشد علاوه بر این مراکز ۳ داروخانه شبانه روزي و ۲۹ داوخانه و همچنين ۱۸ خانه بهداشت به ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی به شهروندان و روستائیان می پردازد
اماکن ورزشي :
نام مجموعه های ورزشی مساحت فضاهای ورزشی(مترمربع) روباز سرپوشیده سالن شهداء ۱۶۳۲ مارلیک ۱۱۵۲ پوریای ولی ۱۱۵۲ ولیعصر ۸۱۰ روستای لم آباد ۸۶۴ قائم آل محمد(عج)، بیدگنه ۱۲۹۶ شهید عقیلی ۷۵۶۰ قائم آل محمد(عج)، بیدگنه ۷۳۵۰ سالن حصارطهماسب ۱۱۵۲ سالن اختر آباد ۵۴۰ سالن روستای خوشنام ۱۲۹۶ استخرسرپوشیده ملارد ۱۰۰۰ اماکن زیارتی شهرستان باتوجه به قدمت و ديرينگي شهرستان ملارد، شش بقعه متبركه امامزاده بی بی سکینه (س)شهر صفادشت، امامزاده ابراهیم(ع)شهرملارد، امامزاده حمزه(ع)شهرصفادشت، امامزاده قاسم (ع)روستای بیدگنه، امامزاده حاتم کش (ع) روستای مهرآذین و امامزاده خاتون (س) روستای مهرچین میزبان علاقه مندان به ائمه معصومین و فرزندان مطهر آنان می باشد.


انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: تهران ملارد نقش شهرها شهرستان ملارد سازنده قطعات تولید می شود استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۸۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، دانشمندان دریافته‌اند، کهکشان‌های اولیه جهان باید بسیار سریع‌تر از حد انتظار رشد کرده باشند. به علاوه، همین تیم همچنین دریافتند که ۱۰ میلیارد سال پیش، کیهان آنطور که قبلاً تصور می‌شد، بی‌نظم و آشفته نبوده و براساس یک سری از قواعد فیزیک تکامل یافته است.

تیم بین المللی این پژوهش به سرپرستی محققان دانشگاه دورهام در انگلیس، با کشف شواهدی از ساختارهایی به نام میله‌های ستاره‌ای در کهکشان‌هایی که تنها چند میلیارد سال پس از انفجار بزرگ شکل گرفته‌اند، به این نتیجه رسیدند.

میله‌های ستاره‌ای با چگالی ستاره‌ای افزایش‌یافته هستند که در قلب کهکشان‌های مارپیچی مانند راه شیری و دیگر کهکشان‌های دیسکی یافت می‌شوند. همانطور که میله‌های ستاره‌ای شکل می‌گیرند، گاز را به سمت مرکز کهکشان‌های مربوطه هدایت و در نتیجه تولد ستاره‌ها را تنظیم می‌کنند. بنابراین، وجود این ساختارهای میله‌ای نشان می‌دهد که یک کهکشان وارد مرحله‌ای مستقرتر و مرحله بالغ‌تر شده است.

زوئه لو کونته، رهبر تیم و محقق دانشگاه دورهام، در بیانیه‌ای گفت، کهکشان‌های اولیه بسیار سریع‌تر از آنچه ما فکر می‌کردیم به بلوغ می‌رسند و این بدان معناست که ما باید دیدگاه خود را در مورد تکامل اولیه کهکشان‌ها تغییر دهیم.

این کشف از آنجایی مهم است که نشان داده، کهکشان‌ها در زمان‌های ابتدایی جهان به شکل و سرعتی قابل توجه رشد کرده‌اند، موضوعی که قبلا خلاف آن تصور می‌شد. این یافته‌ها بیانگر آن است که فرایندهای فیزیکی پیچیده‌ای در دوران اولیه جهان درگیر بوده‌اند که منجر به رشد و تکامل سریع برخی از کهکشان‌ها شده است.

این یافته‌ها امکان ارتقای دانشمندان در درک تاریخچه فضای بیرونی را فراهم می‌کند و با توجه به این یافته‌ها آینده تحقیقات در زمینه کیهان‌شناسی و تاریخچه جهان رو به جلو رفته و ممکن است به فهم بهتری از نحوه شکل‌گیری و تکامل آن کمک کند.

بنابراین، کشفیات جدید تلسکوپ جیمز وب، نه‌تنها به دانشمندان در درک بهتری از کهکشان‌های اولیه جهان کمک می‌کند، بلکه در گسترش دانش آنها در زمینه تاریخچه جهان و فضای بیرونی نیز اثرگذار است. این امر به معنای اهمیت بسیار بالای این کشفیات برای علم فضا و کیهان‌شان‌شناسی است و نشان می‌دهد که تلسکوپ جیمز وب چه میزان موفقیت واقعی در برگزاری ماموریت‌های خود داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله به ویکی پدیای کریس وود؛ او از منچسترسیتی پول گرفته است! + عکس
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • دستگیری ۴ عامل تخریب شیشه‌ مغازه‌ها و خودروها در ملارد
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • ویکی فقه؛ دانشنامه‌ای در حوزه علوم اسلامی
  • پایان تورنمنت زیر ۱۲ سال فوتبال تهران برای شناسایی استعدادها
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت