Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صابر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بازدیدها یک واحد هتل و هشت واحد خانه مسافرغیرمجاز پلمب و ۶۵ واحد تذکر و اخطار دریافت کردند و به هشت مورد از شکایات در سامانه نظارت خدمات سفر نیز پاسخ داده شد که منجر به رضایت مسافران شد. 
او افزود: از تمام تأسیسات اقامتی قبل از نوروز بازدید و در اجرای دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسوول در ادامه اظهار داشت: استان کرمانشاه دارای ۲۷ واحد هتل، ۳ واحد هتل آپارتمان، ۱۹ واحد مهمانپذیر، ۱۵ واحد مجتمع گردشگری، ۷ واحد پذیرایی بین راهی منفرد، ۳۲ واحد پذیرایی بین راهی ، هفت واحد سفره خانه سنتی، ۵۴ واحد خانه مسافر مجاز، یک شرکت خانه مسافر ، ۷۳ دفتر خدمات مسافرتی، چهار آموزشگاه گردشگری و ۲۶ واحد اقامتگاه بوم گردی است.
صابر گفت: در ایام نوروز نیز یک‌بار کلیه تاسیسات گردشگری استان کرمانشاه به همراه نمایندگان بهداشت، دامپزشکی و اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی استان مورد بازدید قرار گرفتند. 
وی در پایان گفت: از اقدامات موثر در راستای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در استان می توان به ابلاغ ضوابط اجرایی پروتکل بهداشتی به همه شهرستان ها، تعطیلی محوطه های تاریخی و تفرجگاه های گردشگری، مکاتبه با دفاتر خدمات در رابطه با برگزار نکردن تورهای داخلی، همکاری با اداره نظارت بر اماکن عمومی انتظامی استان برای برخورد با واحدهای اقامتی غیرمجاز و برگزاری جلسات با دستگاه های درگیر در بحث سفر اشاره کرد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی کرمانشاه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی کرمانشاه ویروس کرونا وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی میراث فرهنگی کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۱۹۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان