Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سایت سازمان نظام پزشکی دکتر مصطفی معین روز یکشنبه ۱۰ فروردین در این نامه خطاب به دکتر حسن روحانی با اشاره به نامه رئیس سازمان نظام‌پزشکی به رئیس‌جمهور و ذکر نمونه مدیریت مستقیم شیوع کرونا بوسیله رئیس‌جمهور چین، خواستار «فرماندهی و مدیریت قاطع و دقیق و مبتنی بر کارشناسی بحران موجود در بالاترین سطح مدیریتی کشور و با استفاده از اختیارات موضوعه در قانون اساسی و حمایت همه جانبه دستگاه ها از نقطه نظرات کارشناسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، شرط بلامنازع جهت کنترل وضعیت بحرانی کنونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

نامه رئیس نظام پزشکی به رئیس‌جمهور | تئوری «ایمنی جمعیتی» مردود است | نیاز به ابعاد شدیدتر کنترل اس سلامت بر اقتصاد مقدم است

دکتر معین لغو شدن رویدادهای بزرگ بین‌المللی با وجود زیان‌های هنگفت اقتصادی، نشانه‌ای از اهمیت موضوع شیوع کرونا  و «اولویت حفظ سلامت بر هم موضوع دیگری» خواند.

رئیس شورای عالی نظام‌ پزشکی با تاکید بر «ضرورت رسیدگی به وضعیت مشاغل خرد و اقشار آسیب‌پذیر نوشت «حتی حف انتظار می رود که کلیه ارکان کشور با همفکری و همدلی خاص، برنامه های عملیاتی و رویکردهای خود را بر این اساس بنا نهند، چرا که حتی حفظ منافع سیاسی و اقتصادی درمیان مدت و بلندمدت هم ایجاب می کند که رشد و رونق اقتصادی فدای سلامت جامعه گردد.»

احساس امنیت کاذب ایجاد نکنید

دکتر معین در این نامه درباره خطر «شبه‌عادی جلوه‌دادن اوضاع و ایجاد احساس امنیت کاذب در دست اندرکاران، نهادهای مسئول و جامعه» که «به بهانه حفظ سلامت روانی جامعه و جلوگیری از تشویش و استرس افراد انجام می گیرد» هشدار می‌دهد و می‌نویسد: «ایجاد نگرانی و استرس احتمالی عوارضی به مراتب کمتر از خوش خیالی و مواجهه غافلگیرانه با واقعیت ها و بروز یک فاجعه انسانی دارد.»

از ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی استفاده کنید

رئیس شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به اینکه در «بحران های اینچنینی کیان یک تمدن و یا کشور را می‌تواند نشانه رود» استفاده از کل ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی «نشانه عقلانیت دستگاه حاکمیتی است»، خواستار آن می‌شود که پیش از رسیدن به «نقطه بی‌بازگشت»، «با روی باز و مدبرانه از هر امکان و فرصتی در چارچوب منافع ملی بهره برداری شود.»

جلوی مداخله‌کنندگان غیر علمی را بگیرید

دکتر معین در این نامه همچنین پیشنهاد می‌کند کمیته‌ای با «عضویت نمایندگان معاونت تحقیقات و فن‌آوری ریاست جمهوری، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، مجمع انجمن های علمی و سازمان نظام پزشکی» تشکیل شود تا  «ضمن فراخوان ایده های بهداشتی، تشخیصی و درمانی و بررسی سریع آنها، امکان بهره مندی و نیز تشخیص سره از ناسره میسر شود.» و با «مداخله کنندگان غیر علمی و غیر قانونی در فرآیندهای تشخیصی و درمانی بیماران و نیز سوداگران» طور قاطع برخورد شود.

از قربانی شدن پزشکان جلوگیری کنید

رئیس شورای عالی نظام پزشکی همچنین با ابراز تاسف درباره «ابتلای بسیاری از همکاران جامعه پزشکی و قربانی شدن تعداد زیادی از آنان، همچنین تلفات بیشتر بیماران در مقایسه با سایر کشورها» خواستار «اجرای دقیق پروتکل های حفاظتی و نیز انجام تست های غربالگری برای کادر بهداشتی و درمانی فعال در مقابل این بیماری و پیگیری آن در اسرع وقت» می‌شود.

دکتر معین هشدار می‌دهد: «خستگی و فرسایش جسمی و روانی کادرهای تشخیصی- درمانی که می تواند کیفیت درمان بیماران را مورد تهدید قرار دهد.»

پیشنهادها برای کنترل شیوع کرونا

دکتر معین در  این نامه پیشنهاداتی را در دو حوزه «بهداشت و پیشگیری» و «درمان و مراقبت» ارائه کرده است:

۱- حوزه بهداشت و پیشگیری 

الف – ابتلاء روزانه بیش از سه هزار نفر مورد جدید به ویروس کرونا، نشان می دهد که متأسفانه نتوانسته ایم از فرصت طلایی تعطیلات نوروزی بنحو مناسب استفاده نمائیم. بنابراین ضروری است بدون هر گونه ملاحظه ای و بطور قاطع نسبت به اجرای طرح فاصله گذاری، محدودیت سفرهای درون شهری، بین شهری و نیز حمل و نقل عمومی، گسترش تعطیلی ادارات و مراکز غیرضرور و تداوم تعطیلات مراکز آموزشی و دانشگاهی تا هر زمان که مورد نیاز است(حتی بعد از ایام تعطیلات نوروزی و حداقل تا پایان فروردین ماه) اقدام گردد،

ب- فراخوان و بسیج کلیه نیروهای سیستم‌های بهداشتی و درمانی سایر دستگاهها چون هلال احمر، نیروهای مسلح، سایر نهادهای مدنی، خیریه ها، بخش خصوصی و در صورت نیاز آموزش ایشان جهت مقابله فعالانه تر با این بیماری، پیدا کردن و تشخیص افراد مشکوک و اجرای دقیق و صحیح کلیه ابعاد طرح فاصله گذاری و دیگر محدودیت های ضروری.

ج- گزارش شفاف و صادقانه اطلاعات تعداد مبتلایان، تعداد افراد بستری و تعداد افراد فوت شده بصورت دقیق و به تفکیک شهر و استان به مراجع ذیربط جهت اتخاذ تصمیمات مبتنی بر واقعیت و جلب اعتماد عمومی و مشارکت بیشتر مردم.

د- فراهم کردن کیت‌های تشخیصی به تعداد مناسب جهت غربالگری افراد ناقل، بیماریابی فعال و قطع زنجیره انتقال.

۲- حوزه درمان و مراقبت

الف –انجام اقدامات حفاظتی و حمایتی از کلیه افراد دخیل در فرآیند مقابله با اپیدمی کووید-۱۹ اعم از کادرهای بهداشتی و درمانی، پشتیبانی و کلیه مشاغلی که در طول مدت فاصله گذاری مجبور به انجام وظایف مربوط هستند که متاسفانه تاکنون اقدامات کافی صورت نگرفته است.

ب– تقویت امکانات و تجهیزات مراکز درمانی، نقاهتگاه ها و مراکز قرنطینه از جمله مواردی است که هم از جنبه پیشگیری و هم درمانی حائز اهمیت است.

ج- تقویت و حمایت محسوس از ارائه کنندگان خدمات تشخیصی و درمانی در بخش های دولتی، خصوصی و نهادهای عمومی از طریق پرداخت مطالبات آنان توسط سازمانهای بیمه گر، ارائه تسهیلات بانکی مناسب، استمهال در پرداخت معوقات بانکی، بخشودگی ها و تخفیفات مالیاتی و نیز بهره مندی از بیمه بیکاری جهت پرسنل مربوط نیز از جمله مواردی است که جهت تداوم ارائه خدمت مناسب ضروری است.

د-مطالعه و تدوین برنامه راهبردی ملی برای پیشگیری و برخورد با پیامدهای بلند مدت بهداشتی–درمانی، فرهنگی–اجتماعی و اقتصادی پاندومی کرونا امری ضروری است که نباید مشکلات حاد کنونی موجب غفلت از آن شود.

کد خبر 496414 برچسب‌ها كروناويروس كرونا در ايران حسن روحانی سازمان نظام پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس كرونا در ايران حسن روحانی سازمان نظام پزشکی رئیس شورای عالی نظام سازمان نظام پزشکی رئیس جمهور دکتر معین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه

دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و روسیه در حاشیه دوازدهمین اجلاس بین‌المللی نمایندگان مقامات عالی کشورها در امور امنیتی یادداشت تفاهم امنیتی امضا کردند.

به گزارش ایسنا، علی اکبر احمدیان در حاشیه اجلاس بین المللی مقامات عالی امنیتی در سن پترزبورگ با همتای روسی خود دیدار و گفتو گو کرد.

در جریان این دیدار دو طرف یک تفاهم نامه امنیتی مشترک امضا کردند.

شایان ذکر است دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در دیدارهای جداگانه با مقامات و همتان خود در کشورهای عراق، چین و برزیل دیدار کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • (تصاویر) رئیسی در کراچی دکتر شد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید