Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی در آئین تودیع و معارفه رئیس حوزه قضائی طالقان با تقدیر از زحمات شبانه روزی پزشکان و کادر درمان، همه عوامل اجرایی و انتظامی دخیل در اجرای طرح «فاصله گیری اجتماعی»، گفت: این طرح با توجه به اینکه از مصوبات ستاد ملی و استانی پشگیری و مقابله با کروناست و همچنین از مصوبات شورای تأمین استان است با هماهنگی و تعامل مابین مسئولان اجرایی، قضائی، انتظامی، نظامی و اطلاعاتی استان در حال انجام است و رؤسای دادگستری و دادستان‌ها در تمامی حوزه‌های قضائی استان ضمن همکاری با عوامل اجرایی، بر کیفیت اجرای طرح نظارت دقیق دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر تعامل دستگاه قضائی استان با مجموعه استانداری و سایر عوامل اجرایی و درمانی استان جهت مقابله با شیوع کرونا، افزود: دستورالعملی به همه رؤسای دادگستری و دادستان‌ها و مدیرکل بازرسی استان صادر شده است که با تاکید بر تکریم مردم در اجرای طرح «فاصله گیری اجتماعی» با هر نوع کوتاهی در اجرای آن و نیز با متخلفین از اجرای طرح برخورد قانونی صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص مجازات در نظر گرفته شده برای متخلفان، گفت: برای افرادی که با مأموران اجرای طرح همکاری نکرده و شرایط اعلام شده را رعایت نکنند مبلغ پنج میلیون ریال جریمه نقدی و توقیف یک ماهه خودرو در نظر گرفته شده است؛ همچنین برای برخی از این افراد که از اجرای مصوبات خودداری کرده و نسبت به مأمورین مجری طرح مقابله و مقاومت نمایند، حسب مورد امکان تشکیل پرونده و تعقیب کیفری در شعب ویژه ای که برای رسیدگی به این جرایم تعیین شده، به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی و تمرد نسبت به مأموران در حین انجام وظیفه وجود دارد.

فاضلی هریکندی افزود: در صورت تعقیب کیفری، این اشخاص با استناد به مواد ۶۰۷ و ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی به حبس تعزیری مقرر در قانون محکوم خواهند شد.

کنترل ورود و خروج ندامتگاه‌ها

بخش دیگری از سخنان وی به وضعیت پیشگیری و مقابله با شیوع کرونا در زندان‌های استان البرز اختصاص داشت، وی افزود: از همان ابتدای شیوع ویروس و با توجه به شرایط بسته زندان‌ها، اقدامات جدی به منظور محدودسازی و کنترل ورود و خروج ندامتگاه‌ها آغاز شد و بدین منظور با تشکیل قرنطینه سه لایه، هر نوع ورود زندانی صرفاً پس از طی مراحل قرنطینه سه لایه انجام می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز افزود: مرحله نخست لایه‌های سه گانه قرنطینه به ورودی‌های جدید اختصاص دارد که این افراد بلافاصله پس از ورود در شرایط کنترل شده به مدت ۱۴ روز نگهداری می‌شوند و در صورتی که در این مدت علائمی از خود بروز ندهند در داخل بندها مستقر می‌شوند اما اگر هر نوع علائم سرماخوردگی یا کرونا در فردی مشاهده شود بلافاصله به قرنطینه دوم که مخصوص افراد مشکوک به کروناست، منتقل می‌شود.

فاضلی هریکندی اضافه کرد: قرنطینه مرحله سوم مختص افرادی است که آزمایش کرونای آنها مثبت اعلام می‌شود و این افراد تحت مراقب‌های لازم پزشکی و درمانی قرار می‌گیرند که الحمدلله تاکنون در ندامتگاه‌های استان البرز فردی به این لایه منتقل نشده است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ فرد مبتلا به کرونا در زندان‌های استان البرز ثبت نشده متذکر شد: از زمان شیوع کرونا تاکنون پانزده نفر در بین زندانیان و ورودی‌های جدید با علائم مشکوک به کرونا شناسایی شده بودند که پس از اخذ آزمایش، نتیجه همگی آنها نیز منفی اعلام شد.

اعطای مرخصی به ۵۰۰۰ زندانی

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص اتفاقات اخیر در برخی از زندان‌های کشور بیان کرد: با توجه به اقدامات انجام شده جهت پیشگیری از شیوع کرونا در زندان‌های استان جای هیچ گونه نگرانی برای زندانیان از این جهت وجود ندارد و در عین حال تاکنون موضوع خاصی که جنبه ناامنی و اقدامات خلاف قانون در ندامتگاه‌های مستقر در استان البرز داشته باشد مشاهده نشده و متعاقب مصوبات شورای تأمین استان، اقدامات صورت گرفته و هماهنگی‌های به عمل آمده با مراجع انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی، تدابیر متعددی جهت پیشگیری و در صورت لزوم کنترل و مقابله قاطع با هرگونه ناامنی در محیط داخلی و پیرامونی زندان‌های استان اتخاذ شده است.

فاضلی هریکندی افزود: از ابتدای شیوع کرونا با توجه به دستورالعمل رئیس قوه قضائیه، نزدیک به پنج هزار نفر از زندانیان سطح استان به مرخصی اعزام شدند و در حال حاضر هم با توجه به تأکیدات ریاست محترم قوه قضائیه و دستورالعمل‌های صادرشده، پرونده‌های متعددی از محکومین، هم از سوی قضات اجرای احکام و هم از سوی کمیته استانی سه نفره، مرکب از رئیس کل دادگستری و دادستان مرکز استان و مدیرکل زندان‌های استان در حال بررسی برای استفاده از مرخصی است که از معیارهای مهم برای موافقت با مرخصی‌های جدید، حسن رفتار و رعایت مقررات از سوی زندانیان به هنگام تحمل حبس در زندان با توجه به گزارش ندامتگاه‌ها است.

کد خبر 4889031

منبع: مهر

کلیدواژه: قوه قضائیه ستاد ملی قانون مجازات اسلامی قوه قضاییه ویروس کرونا ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا بوشهر شیوع کرونا ایلام گرگان سال جهش تولید سیلاب شهرکرد طرح غربالگری ماسک طبی بارش باران ضدعفونی تردد وسایل نقلیه کرونا در زندان های استان رئیس کل دادگستری استان البرز فاضلی هریکندی ندامتگاه ها شیوع کرونا اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۴۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند

مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

به گزارش ایلنا، «رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • مشاهده پلنگ در جوار شهر شاهرود+ فیلم
  • مشاهده پلنگ در جوار شهر شاهرود
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • ترافیک سنگین و اجرای محدودیت تردد در آزادراه تهران - شمال
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • نجات یک رأس بره آهو در شهرستان خوسف
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • نجات يک رأس بره آهو در شهرستان خوسف
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد