Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،یدالله کریمی رئیس هیات مدیره بازار مبل ملایر بیان کرد: تولیدکنندگان مبل و منبت ملایر همچنین تمامی مراودات خود را به نقاط مختلف کشور قطع کردند تا از این طریق بتوانند نقش مهمی در شکست کرونا و حفظ سلامت مردم داشته باشند.

او بیان کرد: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعدادی از واحد‌های تولیدی مبل و منبت برای تولید ماسک اقدام کرده‌اند تا بتوانند گامی هر چند کوچک در راه شکست کرونا بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات مدیره بازار مبل ملایر ادامه داد: در این راستا ۲۰ واحد تولیدی رویه‌کوبی مبل کنار هم آمدند و ۲ کارگاه را برای تولید ماسک تجهیز کردند و در این زمینه آمادگی خوبی دارند.

کریمی یادآور شد: ۲۰ نفر از رویه کوبی‌ها و چرخکاران ماهر ما با آوردن چرخ‌های خیاطی و ابزار و وسایل خود در این ۲ کارگاه مستقر شده‌اند و زنان و مردان در این جبهه شبانه‌روز در حال فعالیت هستند و از همه توان خود برای شکست کرونا استفاده می‌کنیم.

او با بیان اینکه روزانه حدود سه هزار عدد ماسک توسط این واحد‌ها تولید می‌شود گفت: تولید این ماسک‌ها صد درصد بهداشتی و استریل شده است.

کریمی افزود: این ماسک‌ها به صورت رایگان در اختیار مردم، خانواده‌های بی‌بضاعت، مراکز بهداشتی و درمانی، اورژانس، نیروی انتظامی و مراکز در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار می‌گیرد.

رئیس هیات مدیره بازار مبل ملایر با اشاره به اینکه فعالان این هنر صنعت برای کمک به کادر درمان و حفظ سلامت مردم از همه توان خود بهره می‌گیرند بیان کرد: تولید این ماسک‌ها از هفته نخست نوروز آغاز شده و تا زمانی‌که مواد اولیه داشته باشیم، تولید را ادامه می‌دهیم.

او گفت: هزینه مواد اولیه تولید این ماسک‌ها از طریق کمک‌های مردمی واحد‌های تولیدی مبل و منبت و نمایشگاه‌داران این هنر صنعت تامین می‌شود.

کریمی ادامه داد: ما نخستین واحدی هستیم که ماسک تولیدی را به صورت رایگان توزیع می‌کنیم و تامین مواد اولیه سه لایه با کیفیت بالا از شرکت بافتینه است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/د.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا مبل و منبت ماسک ها مبل و منبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۲۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد