Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@19:57:26 GMT

نظارت بر دفن بهداشتی پسماندهای مراکز درمانی کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۵۰۵۵۸

نظارت بر دفن بهداشتی پسماندهای مراکز درمانی کرمانشاه

یاوری, مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: به منظور کاهش چرخه انتقال کرونا بر دفن بهداشتی پسماندهای مراکز درمانی استان نظارت دقیق می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون یاوری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز با بیان اینکه مواد استفاده شده برای گندزدایی اماکن تأثیر چندانی بر درختان و گیاهان ندارد، اظهار داشت: به دنبال انجام ضدعفونی محیط، ترکیبات بکار رفته در این مواد را از علوم پزشکی جویا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه افزود: آب ژاول رقیق شده مواد ضدعفونی کننده را تشکیل می‌دهد و از آنجا که بسیار رقیق می‌شود تأثیر چندانی بر درختان و فضای سبز ندارد.

وی گفت: البته شاید یکسری عوارض داشته باشد اما به دلیل اینکه در شرایط بحرانی هستیم و این ضدعفونی کردن محیط می‌تواند در کنترل این بیماری مؤثر باشد فعلاً از این ترکیب استفاده می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه این کار تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود، گفت: بارندگی‌هایی که داشتیم به ترقیق بیشتر و کاهش آثار مخرب آن کمک می‌کند.

یاوری در ادامه به اقدامات انجام شده جهت مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا طبق دستورالعمل‌های ابلاغ شده نسبت به ضدعفونی کردن محیط کار و سلامت همکاران اقدام کردیم و همچنین تعداد همکاران را بدون اینکه خللی در کار ایجاد شود کاهش دادیم.

مدیریت انواع پسماندهای عفونی و پزشکی مهم و ضروری است

وی همچنین در چنین شرایطی جهت کاهش چرخه انتقال بیماری مدیریت انواع پسماندهای عفونی و پزشکی را بسیار مهم و ضروری عنوان کرد وگفت: در این شرایط دفن پسماندهای بیمارستانی در بیمارستان‌هایی که برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده، با دقت بیشتری انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه بیان داشت: پسماندهای این بیمارستانها با توجه به ریسک بالای انتشار ویروس کرونا در قالب پسماندهای عفونی به محل دفن پسماندها منتقل می‌شود.

این مسئول اظهار داشت: به طور مرتب گشت‌هایی محل دفن زباله‌های بی خطر سازی شده را به صورت دقیق مورد نظارت قرار می‌دهند.

یاوری خاطر نشان کرد: از آنجا که این زباله‌ها جزو زباله‌های عفونی محسوب می‌شوند توسط دستگاه‌های غیرسوز بی خطر سازی می‌شوند و تحت نظارت علوم پزشکی به صورت کاملاً بهداشتی دفن می‌شوند.

۲۳ بیمارستان استان به سیستم‌های غیرسوز مجهز هستند

وی بیان داشت: در حال حاضر ۲۳ بیمارستان در سطح استان داریم که تمامی آنها به سیستم‌های غیرسوز مجهز هستند و زباله‌ها از طریق این سیستم بی خطر سازی شده و پس از جمع آوری، به طریق بهداشتی دفن می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه ادامه داد: در کارگروه مدیریت پسماند استان که قبل از تعطیلات عید به منظور مدیریت پسماندهای ناشی از بیماری کرونا تشکیل شد عنوان کردیم اگر چنانچه میزان پسماندها از توان سیستم‌های غیر سوز خارج بودند در برخی از بیمارستان‌ها سیستم‌های سوز داریم که در صورت نیاز می‌توانیم از این امکانات استفاده کنیم، اما تاکنون به لحاظ بی خطرسازی مشکلی نداشتیم.

این مسئول گفت: یکی از مهم‌ترین تمهیداتی که در این نشست به آن اشاره شد موضوع فراهم کردن سطل‌های زباله مازاد است تا در مکان‌های پرتردد مردم دست کش‌ها و ماسک‌های خود را در آن بیندازند.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط خاص کنونی پسماندهای جمع آوری شده از مخازن شهری به صورت مستقیم به محل دفن منتقل و از ورود آنها به خط پردازش جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۵۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد

حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، احمد ریواده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی و محمد حمیدی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل و معاونان راه و شهرسازی استان، کامران قدس رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، حسین موسوی شهردار و جمعی از مسوولان و فعالان اجتماعی این شهر در آیین آغاز عملیات ساخت و کلنگ‌زنی پایگاه سلامت در محله کهنه‌دژ حضور داشتند.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی سمنان در این آیین گفت: پایگاه سلامت محله بافت فرسوده کهنه‌دژ سمنان در مساحت ۳۴۵ مترمربع و با زیربنای ۲۲۰ مترمربع یک طبقه به‌منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنان محله احداث می‌شود.

کامران قدس افزود: هشت هزار و ۵۰۰ نفر از ساکنان محله کهنه‌دژ سمنان از خدمات این پایگاه بهداشتی و درمانی بهره‌مند خواهند شد.

این مسوول اظهار کرد: ارایه خدمات واکسیناسیون نوزادان، ویزیت پزشک و ارایه خدمات مشاوره روانشناسی و تغذیه از جمله کارکردهای یک پایگاه سلامت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمانی دهک‌های پایین در مراکز دولتی کرمانشاه رایگان است
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در شهرستان اردبیل در دست اقدام است
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • بهره برداری از سه طرح بهداشتی، درمانی در فیروزکوه
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی