Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@01:36:14 GMT

سیاست‌های خبیثانه آمریکا بازی با جان مردم

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۶۵۰۱۴

سیاست‌های خبیثانه آمریکا بازی با جان مردم

حدود دو سال است که تحریم‌های ضدحقوق بشری آمریکا زندگی مردم را تحت الشعاع قرار داده و با تنگ‌تر شدن حلقه تحریم‌ها بر خلاف ادعاهای بشردوستانه، ساکنان کاخ سفید هر روز فشار را بر مردم افزایش می‌دهد. اما آنچه که این روزها بیش از فشار اقتصادی سلامت و جان مردم را تهدید می‌کند، تحریم‌های حوزه دارویی و قطعات هواپیماهای مسافربری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ بود که ترامپ برخلاف قواعد بین المللی به صورت یکجانبه طرح جامع اقدام مشترک یا همان برجام را که توافقنامه‌ای بین‌المللی در مورد برنامه هسته‌ای ایران بوده و در ژوئیه ۲۰۱۵ بین ایران و گروه (۵+۱) یعنی پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد چین، فرانسه، روسیه، بریتانیا، ایالات متحده آلمان  و اتحادیه اروپا به تصویب رسیده بود را زیرپا گذاشت.

به دنبال این اقدام تحریم‌های اقتصادی آمریکا به قوت قبل علیه مردم ایران بازگشت و ترامپ گام به گام بر شدت تحریم‌ها افزود. آنچه که بارز است این تحریم‌ها برخلاف اظهارات مقامات کاخ سفید مردم ایران را نشانه گرفته و در حوزه‌های مختلف به ویژه بحث تامین دارو و هم چنین تامین قطعات ناوگان هوایی کشور که مستقیم با سلامتی و جان مردم در ارتباط است، تاثیر گذاشته است.

یکی از بخش‌هایی که مستقیم با جان مردم در ارتباط است، تامین قطعات خطوط هوایی است. جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تمرکز بر بخش موشکی و ساخت هواپیماهای جنگی پیشرفت چشمگیری در این حوزه‌ها داشته به طوری که امروز جهانیان فعالیت‌های موشکی ایران را به عنوان یک تهدید برای خود تلقی می‌کنند و از آن بیم دارند. اما برخلاف پیشرفت در حوزه ساخت هواپیماهای جنگی متاسفانه آنطور که باید و شاید زمینه برای ساخت و تامین قطعات هواپیماهای مسافربری در داخل فراهم نشده است.

به طوری که امروز در حوزه هواپیماهای مسافربری ایران یک کشور وابسته به تجهیزات و قطعات خارجی به شمار می‌رود. با بازگشت تحریم‌های آمریکا و شدت گرفتن آن یکی از حوزه‌هایی که به طور جدی تحت تاثیر قرار گرفته، تامین قطعات هواپیماهای مسافربری است. روزانه بخش اعظمی از مردم توسط هواپیماها در بین شهرهای مختلف جابجا می‌شوند و ایمنی هواپیماها با جان مردم گره خورده است. حال این سوال مطرح است که آمریکایی ها با وجود ادعاهای بشردوستانه خود چقدر برای جان انسان ها و حقوق آنان ارزش قائل هستند؟

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان نیز بارها در مجامع بین المللی و شبکه‌های اجتماعی بر تاثیر تحریم های آمریکا بر سلامت و جان مردم ایران تاکید کرده  است. او در هفته اول آبان ماه سال گذشته در توئیتر نوشت: « به‌رغم ادعاهای فریب‌آمیز، قواعد جدید آمریکا منجر به تشدید تروریسم اقتصادی علیه شهروندان عادی ایرانی خواهد شد .پامپئو توهم خود را در این خصوص که ایرانی‌ها اگر می‌خواهند غذا بخورند باید در برابر آمریکا سر خم کنند بیان داشت و اکنون وزارت خزانه‌داری نه‌تنها واردات غذا که واردات داروی ما را هدف قرار داده است.»

به دنبال تحریم های ظالمانه آمریکا علیه مردم ایران در این راستا ۱۷ عضو مجلس نمایندگان آمریکا  نیز در نامه ای به  « استیون منوچین» وزیر خرانه‌داری این کشور، با اشاره به نتایج منفی تحریم‌های دولت ترامپ بر زندگی ایرانیان، خواستار ایجاد تغییراتی در این تحریم ها شده اند تا مردم ایران بتوانند به داروهای مورد نیاز و حیاتی دست یابند.

در دی ماه سال گذشته نیز سعید نمکی وزیر بهداشت کشورمان نیز در نامه‌ای به دبیرکل سازمان بهداشت جهانی با انتقاد از تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران نوشت: « تحریم‌های واشنگتن تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است. همانطور که مسلماً آگاه هستید، ایرانیان قربانی جنگ اقتصادی هستند که توسط دولت ایالات متحده آمریکا تحمیل شده است. محدودیت‌های شدید اعمال شده توسط آمریکا تهیه و واردات دارو و وسایل پزشکی را برای شهروندان ما غیر ممکن کرده است. در حالی که دولت آمریکا مدعی است که تحریم‌های اقتصادی آنان علیه ایران شامل دارو، مواد غذایی و وسایل پزشکی نمی‌شود، اما واشنگتن تقریبا تمام معاملات مالی ایران از طریق سیستم بانکی بین المللی را مسدود کرده است.
به نوشته نمکی آمریکا با اعمال قوانین سختگیرانه در حقیقت انجام معاملات بشردوستانه توسط شرکت‌ها را محدود کرده و مانع ورود کالاهایی پزشکی به ایران است. 

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی کشورمان نیز در واکنش به تحریم های خطوط هوایی کشورمان از سوی آمریکا  بارها در جمع خبرنگاران تاکید کرده «ما همواره شاهد حرکت‌های تروریستی آمریکایی ها بوده‌ایم، آمریکا حامی تروریسم و تروریست‌پرور است و به صورت من درآوردی مزاحمت ایجاد می‌کنند. همه شرکت‌ها و صنعت هوایی ما را تحریم کرده‌اند. این اقدامات کار غیرقانونی و خلاف حقوق بین‌الملل است و  از این کارها آمریکا کرده و می‌کند.»
 

در بهمن ماه سالی که گذشت شاهد بودیم که هواپیمای تهران- ماهشهر پس از فرود در فرودگاه ماهشهر از باند فرودگاه خارج شد و از سوی دیگر پرواز تهران- استانبول نیز به دلیل نقص فنی مجبور به بازگشت به فرودگاه مهرآباد شد. در طول سال گذشته بروز نقص و اختلال در هواپیماهای مسافربری نسبت به سال‌های گذشته تحت تاثیر تحریم‌های آمریکا و مشکل در تامین قطعات هواپیماها افزایش داشت که تهدیدی برای جان مردم به شمار می‌رود.

چندین عضو از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، به تاثیر تحریم‌های آمریکا در تامین قطعات هواپیما اشاره داشتند و تاکید کردند که آمریکایی‌ها با سیاست‌های خبیثانه جان مردم را به بازی گرفته‌اند.

سید احسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا تاکید کرد: آمریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به همراه رژیم صهیونیستی و اذناب منطقه‌ای خود، سیاست های ستیزانه ای علیه جمهوری اسلامی اتخاذ کرده و در طول این سال ها فقط نوع تحریم ها فرق کرده است. این روزها نیز شاهد تحریم های شدید اقتصادی در حوزه های مختلف هستیم. تاثیر این تحریم ها در بخش هوایی بیشتر از خطوط ریلی و زمینی کشور است.

نماینده مردم سنندج در مجلس تصریح کرد: در بخش هوایی حدود ۵۰ درصد از هواپیماهای کشور کارآیی مفید خود را از دست داده و سقف پرواز آن ها پر شده است. امروز ما نمی توانیم قطعات هواپیماها را به راحتی تامین کنیم. تحریم های آمریکا در حوزه هوایی که منجر به اخلال در تامین قطعات هواپیماها شده همچون تحریم دارو خیانت به بشریت است چراکه با جان انسان ها بازی می کند.

سید کمال‌الدین شهریاری از دیگر اعضای کمیسیون عمران مجلس در این باره به ایسنا گفت: تحریم‌های ظالمانه آمریکا مستقیما شئونات زندگی مردم را نشانه گرفته است. آمریکا امروز نه تنها دشمنی خود را با انقلاب و نظام و مسئولان اثبات کرده است بلکه با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران، مرتکب جنایت بشری شده و با  سلامت و جان ۸۲ میلیون انسان بازی می‌کند. مردم ما حق دارند که برای مسافرت، بهداشت و درمان خود به تکنولوژی‌های روز دنیا دسترسی داشته باشند. اما تحریم‌های ظالمانه آمریکا جابجایی، سفر، بهداشت و درمان مردم را تحت تاثیر قرار داده و تامین تجهیزات قطعات پزشکی و ناوگان هوایی را تحت تاثیر قرار داده است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه با اشاره به این که «سیاست‌های آمریکا سلامت و جان مردم را تهدید می‌کند»، بیان کرد: تا قبل از تحریم‌ها شاهد نبودیم که در عرض یک هفته دو یا سه هواپیما دچار نقص فنی شوند. هر یک از قطعات هواپیما دارای عمر مفید هفتگی، ماهیانه و یا سالیانه هستند و باید بعد از مدت معینی عوض شوند. در ناوگان هوایی، چک‌های دوره‌ای با نام چک E و چک A و چک اورهال داریم.

وی با بیان اینکه «هنگامی که هواپیما هنگام فرود از باند فرودگاه خارج می‌شود، دلیل آن نقص در قطعات آن است»، گفت: این مشکلات به دنبال کمبود برخی از قطعات و عدم سرویس به موقع هواپیما و استفاده از قطعات تاریخ مصرف گذشته ایجاد می‌شود.‌ بر اساس استانداردهای هوانوردی قبل از آن که هواپیما استارت پرواز را بزند بازدیدهای فنی باید انجام شود و هیچ نقصی نباید در سیستم چرخ‌ها، ترمز و سایر تجهیزات وجود داشته باشد. در سالهای گذشته هواپیماهای ایرباس برای چک اورهال به آلمان و فرانسه فرستاده می‌شدند و در کارخانه‌های سازنده تمام قطعات آنان تعویض می‌شد. اما امروز به دلیل تحریم‌های ظالمانه آمریکا که اروپایی‌ها نیز از آن پیروی می‌کنند امکان این چک وجود ندارد.

علیم یارمحمدی عضو هیئت رئیسه کمیسیون عمران مجلس در این زمینه بیان کرد:‌ تحریم‌های ظالمانه آمریکا و ایادی آن دستگاه‌ها و زیرساخت‌های حمل و نقل هوایی، دریایی، ریلی و زمینی کشور را تحت تاثیر قرار داده است اما تاثیر آن در ناوگان هوایی کشور که صد در صد متعلق به خارج است پررنگ‌تر می‌باشد. تا قبل از تحریم‌ها قطعات هواپیماها از کشورهای مختلف تامین می‌شد، اما امروز با آنکه تاریخ مصرف برخی از قطعات به پایان رسیده است امکان تامین برخی از قطعات وجود ندارد. فرسوده شدن قطعات باعث می‌شود تا ایمنی پایین بیاید.

نماینده مردم زاهدان در مجلس در ادامه تصریح کرد:‌ آمریکا می‌گوید که من با نظام ایران مشکل دارم اما با مردم آن مشکلی ندارم اما تحریم‌های حداکثری آنان مستقیما تاثیر خود را بر زندگی مردم گذاشته و آنان را تحت فشار قرار داده است. امیدواریم آمریکایی‌ها هر چه زودتر به هوش بیایند و بفهمند که این سیاست در قبال مردم ایران پاسخگو نیست. تحریم‌های آمریکا نقض بارز حقوق بشر است؛ چرا که سلامت و جان مردم ایران را هدف قرار داده است. شرکت‌های هواپیمایی با وجود آن که تعهداتی برای تامین قطعات دارند آن را اجرا نمی‌کنند.

فرج الله رجبی  از دیگر اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، تاکید کرد: این امری طبیعی است که تحریم‌ها متناسب با سطح خود بر روی بخش‌های مختلف اثرگذار باشد. تحریم‌های آمریکا نیز در حوزه تامین قطعات هواپیما و دارو مستقیما بر سلامت و جان مردم تاثیر می گذارد. باتوجه به شرایط، آنچه که امروز به آن نیاز داریم مدیریت تحریم هاست. باید مجموعه حاکمیت به یک جمع‌بندی رسیده و مقتضیات مدیریت تحریم ها تعیین شود. امروز ما نیاز به آئین نامه ای داریم تا اختیاراتی برای مدیران تعریف شده تا مدیران بتوانند با استفاده از ظرفیت های داخلی و خارجی کارآیی خود را نشان دهند.

نماینده مردم شیراز در مجلس تصریح کرد: تحریم های آمریکا در حوزه دارو و تجهیزات هوایی سلامت و امنیت مردم را نشانه گرفته و غیر انسانی است. سران سه قوه باید با همکاری سازمان هواپیمایی و شرکت های فعال در این حوزه آئین نامه جدیدی برای مدیریت این صنعت در شرایط تحریمی کنونی تدوین کند تا مدیران با اطمینان خاطر بیشتری موضوع را دنبال کنند.

فریده اولاد قباد رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به تحریم های ظالمانه آمریکا در یکی از نطق‌های میان دستور خود در جلسه علنی مجلس تاکید کرده که  اعمال مجدد تحریم‌های یکجانبه دولت آمریکا خلاف تعهدات دوجانبه مودت، منشور ملل متحد، توافق چندجانبه برجام، تعهدات حقوق بشری و بشردوستانه این دولت و همچنین مغایر دستور موقت دیوان بین المللی دادگستری است؛ به دلیل تحریم‌ها شرکت‌های تولیدکننده دارو، تجهیزات پزشکی، مواد غذایی خاص امکان مبادله مالی ندارند، آنها به دلیل تحریم های ثانویه غیرقانونی دولت آمریکا، جرأت مبادله و تجارت با شرکت های ایرانی را ندارند.

رییس فراکسیون زنان مجلس ضمن محکوم کردن تحریم‌های ظالمانه آمریکا در حوزه غذا و دارو به آمار درگذشت کودکان پروانه‌ای ناشی از کمبود دارو اشاره و خاطرنشان کرد که تعدادی از مبتلایان به بیماری خاص در اثر عدم دسترسی به خدمات بهداشتی ناشی از تحریم های غیرقانونی فوت شده‌اند.

آنطور که واضح است ساکنان کاخ سفید در پشت شعارهای بشردوستانه و ادعای دلسوزی برای مردم ایران سیاست‌هایی را در پیش گرفته‌اند که نوک پیکان آن مردم است. بازی که آمریکایی‌ها امروز به راه انداخته‌اند، بازی با جان انسان‌ها است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا ناوگان هوایی ایران برگزیده ها تحریم های ظالمانه آمریکا تامین قطعات هواپیماها هواپیماهای مسافربری تامین قطعات هواپیما کمیسیون عمران مجلس مجلس شورای اسلامی تحریم های آمریکا سلامت و جان مردم تحت تاثیر قرار قرار داده ناوگان هوایی آمریکایی ها تحریم ها بین المللی مردم ایران شرکت ها نامه ای حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۶۵۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «گشت ارشاد» دو کلمه‌ای است که امروز در فضای مجازی ترند بوده و بحث و نقد این بحث تنها در فضای مجازی گرم نیست بلکه در هر محفل و مکانی در این امر بسیار مورد صحبت قرار می‌گیرد.

در این خصوص مسعود پزشکیان نماینده فعلی تبریز و منتخب مجلس آینده در گفتگو با جماران، گفت: با زور و با این روشی که پیش می‌رویم نتیجه‌ی عکس خواهد داد. اینکه حجاب باید مراعات شود، یک اصل است؛ اما اینکه چگونه باید این پیام را رساند اصل دیگر است. این خانم‌ها و زنان در اختیار خود نظام بودند؛ صداوسیما، روحانیت، مدارس‌، معلم‌ها، صداوسیما و رادیو در اختیار سیستم بوده است و نتوانستیم آن‌ها را درست تربیت کنیم، حالا می‌خواهیم با زور درست کنیم؟! به نظر من امکان پذیر نیست. عده‌ای از خانم‌ها مشکلی با دین و مذهب ندارند، بلکه می‌خواهند به این شکل زندگی کنند. اما این کارها باعث می‌شود آنها با دین و مذهب مشکل پیدا کنند و با یک عناد نسبت به آن باوری که دارند برخورد کنند.

من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند

وی ادامه داد: اگر ما اطلاع رسانی، هدایت و توجیه ‌کنیم، فرد می‌پذیرد راهی که می‌رود اشتباه است، اما زمانی که به زور می‌گوییم باید این کار را انجام دهی، این غیر از عناد و ایجاد عقده در دل فرد کار دیگری نمی کند. من به آقایان پیشنهاد می‌کنم بررسی کنند و قبل و بعد مداخله را ببیند؛ اگر وضع حجاب بهتر شده است ادامه دهند، اما اگر بدتر شد، این یعنی مردم را بدبین کرده‌اند و باید راه خود را تغییر دهند.

اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود

وی در واکنش به اینکه می گویند روزی قرار بود ابراهیم رییسی گشت ارشاد مدیران راه‌اندازی کند نه گشت ارشاد، تصریح کرد: از زمان گشت ارشاد مدیران گذشته است. سیستم، سیستم نظارت است و خیلی از مسائل را می‌توان با نظارت اصلاح کرد. لازم به گشتن نیست؛ در آمریکا نیز می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم! لزومی نداریم گشت ایجاد شود. اگر مسیر درستی تعیین شود مملکت درست می‌شود.

افرادی که فکر می‌کنند در مسیر قرار دارند چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟!

پزشکیان در پاسخ به این سوال که این بدسلیقگی‌ها از کجا نشات می‌گیرد؟ گفت: این بدسلیقگی‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد. انسان‌هایی به قدرت می‌رسند که سعی می‌کنند تمام قدرت را به دست بگیرند و دیگران را حذف کنند و وقتی این کار را می‌کنند باید توجیهی برای خود و جامعه ایجاد کنند که بتوانند رقیب خود را حذف کنند و به عده‌ای ضدانقلاب و ضد ولایت، مذهب گفته می‌شود که افراد را حذف کنند تا بتوانند خود این‌کار را انجام دهند.

وی یادآور شد: بارها گفتم که افرادی که فکر می‌کنند در مسیر درست قرار دارند و مسلمان واقعی هستند، چرا حرف‌های مقام معظم رهبری را اجرا نمی‌کنند؟! اگر علم و مهارت آن را دارند اجرا کنند، مردم مشکل نخواهند داشت. دیگران بد هستند اما شما که خوب هستید سیاست را اجرا کنید و بگذارید مشکل مردم حل شود، چرا حل نمی‌کنید؟! اما نه تنها حل نمی‌کنند بلکه کاری می‌کنند که مردم تصور کنند تمام این نقص‌ و نارسایی‌ها از طرف رهبری است و به رهبری بی‌احترامی می‌کنند.

عضو کمیسیون بهداشت تاکید کرد: سیاست‌های کلی به غیر از بحث حجاب، بحث‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، آموزشی است و اگر به درستی اتفاق بیافتد، مملکت به این روز نمیافتد.

افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند

وی در خصوص راهکار در این امر، افزود: راهکار اجرای سیاست است و افرادی که نمی‌توانند سیاست را اجرا کنند، ضد رهبر هستند نه کسانی که انتقاد می‌کنند و دانسته و ندانسته کاری را انجام می دهند. من به عنوان مسئول وظیفه دارم سیاست‌ها را اجرا کنم، قانون اجرا شود و بر اساس عدالت حکم کرده و مشکلات مملکت را حل شود.

امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای موضوع حجاب است

پزشکیان در واکنش به اینکه مردم تصور دارند امروز اولویت اول مجلس شورای اسلامی در بحث حجاب و عفاف است، گفت: امروز در مجلس اولویت و نگاه عده‌ای همین موضوع است، اما باید از همین عده سوال کرد؛ شما که تربیت همین افراد را به دست داشتید، چرا کاری کردید که به اینجا رسیده است؟! مگر تربیت دست ما نبود؟! مردم با چه آموزشی اینگونه شدند؟! ما به جای اینکه خود را نقد و ارزیابی کنیم و ببینیم اشکال کار کجا بوده است، با افرادی روبرو می‌شویم که محصول آموزش، مدرسه و صداوسیمای ما هستند.

مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند

نماینده تبریز در پاسخ به سوال که آیا مسئولان ما باید از وجود دوقطبی بترسند، گفت: مسئولان ما از اینکه سرمایه اجتماعی را از دست بدهند، بترسند. یک یا دوقطبی مهم نیست، زیرا اگر زمانی سرمایه اجتماعی را نداشته باشیم این چند قطبی را نیز از دست خواهیم داد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898995

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • هشدار جدی پزشکیان به مسئولان /بترسید از اینکه.../نیاز به گشت ارشاد مدیران نیست، در آمریکا هم می‌دانند ما در اینجا چه می‌کنیم!
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم