Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تاکنون بیش ۱۰ طرح پژوهشی مرتبط در کمیته علمی کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بررسی شده و این طرح‌ها پس از تائید کمیته اخلاق در پژوهش به مرحله اجرا و بررسی وارد شده و یا می‌شوند. ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، سیدمحمد هاشمی شهری در جلسه کمیته علمی کووید- 19 در زاهدان اظهار داشت: طغیان جهانی کرونا تاریخ معاصر را به دو مرحله متمایز تقسیم می‌کند و کسانی در دوره بعدی حرفی برای گفتن خواهند داشت که در موقعیت فعلی بتوانند نقش خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: با توجه به روند همه‌گیری بیماری کووید- 19، مدیریت این طغیان جهانی همچنان اولویت نخست جامعه بشری و به طبع آن نظامات اجرائی و خدماتی است. استان سیستان و بلوچستان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم از این اصل مستثنی نبوده و به همین دلیل در حال حاضر تمام برنامه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه با توجه به این شرایط تنظیم و بازنگری شده است.

وی بیان کرد: همه افراد مرتبط در داخل دانشگاه اعم از مدیران، اعضاء هیئت علمی، کارکنان و حتی دانشجویان وظیفه دارند تا با درک صحیح از شرایط فعلی نقش اداری، آموزشی، خدماتی، اجتماعی و رسانه‌ای خود را به شکل مناسب اجرا کنند. فعالیت‌های حوزه درمان تا حدود زیادی مبتنی بر متغییرهای داخل سازمان است و به همین دلیل تاکنون کمترین مشکلات را در زمینه تشخیص، درمان و بازتوانی بیماران داشته‌ایم.

ورود 80 هزار خودرو به سیستان و بلوچستان؛ چرا برخی توصیه‌های ستاد کرونا را جدی نگرفته‌اند؟آخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| آمادگی شبانه‌روزی کادر درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز جامع سلامتگزارش ویدئویی تسنیم| خدمات بی‌دریغ کادر درمانی در محروم‌ترین استان ایران / سیستان‌ و بلوچستان پیشتاز مقابله با کرونا‌

هاشمی شهری با بیان اینکه مهمترین مرحله از مدیریت بحران کرونا پیشگیری از وقوع موارد جدید بیماری است و موفقیت در این حوزه ارتباط مستقیم با سبک زندگی انسان‌ها دارد، اظهار داشت: برای تحقق اهداف پیشگیرانه و قطع چرخه انتقال ویروس کووید- 19 نیازمند تغییر جدی در شیوه تعاملات اجتماعی هستیم و آموزش بهداشت و تلاش برای تغییر رفتار هموطنان مهمترین محور فعالیت‌های بهداشتی را در بر می‌گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: با توجه به نقش رفتارهای فردی و اجتماعی در پیشگیری از وقوع بیماری کووید- 19 علاوه بر فعالان حوزه بهداشت و درمان و خانواده دانشگاه علوم پزشکی، مجموعه متکثر و متنوعی از افراد، سازمان ها و نهادهای دولتی و غیردولتی هم در مدیریت بحران کرونا صاحب نقش و موقعیت هستند که کنشگران اجتماعی و فعالان رسانه‌ای بخشی از مهمترین این نقش‌آفرینان را تشکیل می‌دهند.

وی بیان کرد: در موقعیت فعلی هم پژوهشگران دانشگاهی، و هم  کنشگران و فعالان اجتماعی در یک پیچ تاریخی و سرنوشت‌ساز قرار گرفته‌اند و قضاوت آیندگان به طور مستقیم معطوف به عملکرد صحیح آنان در این موقعیت حساس و تکرارناپذیر است. محققان و فعالان حوزه پژوهش برای باقی ماندن در چرخه تولید علم چاره ندارند جز اینکه با روحیه جهادی و با رعایت اصول علمی در زمینه شناخت و معرفی مناسب‌ترین راه‌های پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری ایفای نقش کنند.  

هاشمی شهری با اشاره به اینکه کمیته علمی کووید- 19 در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت تسهیل فعالیت‌های پژوهشی، تدوین اولویت‌های تحقیقاتی و پیشگیری از دوباره‌کاری و هدر رفت منابع انسانی و مالی تشکیل شده، افزود: تاکنون بیش 10 طرح پژوهشی مرتبط در این کمیته بررسی شده و این طرح‌ها پس از تائید کمیته اخلاق در پژوهش به مرحله اجرا و بررسی وارد شده و یا خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: فعالان اجتماعی و رسانه‌ای می‌توانند با تلاش در زمینه افزایش اطلاعات فردی، تقویت مسئولیت‌پذیری جمعی، اصلاح رفتارهای اجتماعی و تقویت اعتماد عمومی به طور همزمان آگاهی و آرامش جامعه را ارتقاء دهند. خوشبختانه بخش قابل توجهی از فعالان رسانه‌ای و کنشگران اجتماعی با درک صحیح از موقعیت فعلی به جای جنجال‌آفرینی و تلاش برای کسب محبوبیت مسیر روشنگری و اصلاح اجتماعی را انتخاب کرده‌اند.

وی ادامه داد: این گروه از کنشگران، فعالان و نخبگان واقعی مسیر اصلاح رفتارهای عمومی و توسعه مطالبه‌گری اجتماعی مبتنی بر واقع بینی  را در دستور کار خود قرارداده‌اند و در مسیر آموزش و توانمندسازی مردم و یا در حمایت از اقشاری که به دلیل اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی درآمد روزانه خود را از دست داده‌اند حرکت‌های ارزشمندی انجام می‌دهند.

انتهای پیام/392/ ت

R7843/P1336/S6,65/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا سیستان و بلوچستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان ویروس کرونا سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۹۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  محمدرضا ولیلو، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی از امضای توافق‌نامه تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی آذربایجان غربی  در حوزه محیط‌زیست خبر داد و اظهار کرد:‌ این توافق‌نامه که به امضای رؤسای دانشگاه‌های استان، رئیس پارک علم و فناوری و مدیرکل محیط‌زیست استان رسید گام مهمی در انجام فعالیت‌های علمی پژوهشی در حوزه محیط‌زیست است.

وی هدف از تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی – پژوهشی استان آذربایجان غربی را استفاده بیش‌تر از ظرفیت دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع چالش‌های زیست‌محیطی کشور برشمرد و افزود: مراکز علمی-پژوهشی می‌توانند در دستیابی به توسعه پایدار و زیست‌بوم مناسب و ارزش‌آفرینی در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی در بخش‌های جامعه و صنعت نقش مهمی را ایفا کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی کمک به وظیفه نظارتی سازمان حفاظت محیط‌زیست و ارتقای جایگاه مرجعیت علمی دانشگاه‌های استان و به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در سطح استانی، ملی و منطقه‌ای در زمینه محیط‌زیست را از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه بیان کرد.

ولیلو عنوان کرد: این توافق‌نامه همچنین گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی در انجام پژوهش‌های کاربردی با هدف حل مشکلات زیست‌محیطی استان در حوزه‌های مختلف مدیریت و کنترل آلودگی آب، هوا، خاک و پسماند، بومی‌سازی ساخت تجهیزات سنجش و پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی را دنبال می‌کند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در بیش از یک سال گذشته با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های مختلف ارتباط با جامعه، در زمینه حل مشکلات و مسائل استان و صنایع فعالیت‌ها و پژوهش‌های بسیاری انجام داده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی