Web Analytics Made Easy - Statcounter

کادر درمانی بیمارستان‌های استرالیا می‌گوید روزانه از مردم هدایای مختلفی از جمله غذا دریافت می‌کند، اما چیزی که آن‌ها نیاز دارند ماسک و تجهیزات محافظتی در برابر ویروس کرونا است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با افزایش تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس «کووید۱۹» در سراسر جهان و روی آوردن کشور‌های اروپایی و آمریکا به سرقت محموله‌های تجهیزات درمانی یکدیگر، پزشکان استرالیا نیز از کمبود ماسک گلایه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کادر درمانی بیمارستان‌های استرالیا که مشغول مقابله با شیوع ویروس کروناست، می‌گوید به‌صورت روزانه از مردم هدایای قدردانی از جمله غذا دریافت می‌کند، اما چیزی که واقعا به آن نیاز دارد، ماسک‌های تنفسی مناسب است تا با شیلد‌های دست‌ساز خود جایگزین کند.

بر اساس این گزارش، پزشکان و پرستاران استرالیایی که به دلیل کمبود ماسک و تجهیزات محافظتی به ساخت شیلد‌های خانگی روی آورده‌اند، از اینکه دولت میزان کافی ماسک در اختیار آن‌ها قرار نمی‌دهد گلایه دارند و این در حالی است که به گفته آن‌ها مردم عادی بسیاری از ماسک «N۹۵» بهره‌مند هستند.

به نوشته رویترز، نمایندگان اتحادیه پزشکان و پرستاران استرالیا می‌گویند دولت به آن‌ها اطمینان داده ذخایر کافی از تجهیزات محافظتی وجود دارد، اما کادر درمانی که در خط مقدم در بیمارستان‌ها با ویروس کرونا دست‌وپنجه نرم می‌کند، به دلیل کمبود این وسایل، مجبور به استفاده چندباره از ماسک‌های دست دوم یا تجهیزات دست‌ساز است.

در کنار استرالیا، کمبود ماسک‌های N۹۵ و دیگر تجهیزات محافظتی در کشور‌های اروپایی و آمریکا نیز باعث شده که کادر درمانی این کشور‌ها دست به اعتراضات متعددی علیه دولت بزند.

بر اساس آمار اعلامی، تا کنون در استرالیا ۵۷۵۰ مبتلا به ویروس کرونا و ۳۷ مورد فوتی بر اثر این بیماری گزارش شده است.

پیش از این نخست‌وزیر استرالیا از تصمیم دولت برای کمک گرفتن از نیرو‌های نظامی این کشور جهت اعمال قرنطینه اجباری خبر داده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجهیزات محافظتی کادر درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!

کاور بادی فِنس یا PPF، لایه‌ای محافظتی جهت جلوگیری از ضربات وارده به بدنه خودرو است. این لایه پلاستیکی مانند گلس در تلفن همراه عمل می‌کند. علاوه‌بر سرامیک کردن بدنه، اعمال یک کاور محافظتی به مراقبت بیشتر کمک بسیاری می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، دو نوع بادی فِنس شفاف و مات وجود دارد. قبل از نصب کاور، بدنه به طور کامل تمیز و بررسی می‌شود تا نقصی نداشته باشد. پس از این کار، تمام بدنه خودرو، دو بار پولیش می‌شود.

سپس یک لایه بسیار نازک از روی کاور جدا می‌شود تا خاصیت چسبندگی پیدا کند. یک محلول خاص روی بدنه اسپری می‌شود و بلافاصله کاور نصب می‌شود.

سختی و آسانی کاور کردن، متناسب با شکل و فرم بدنه خودرو است. وقتی خودروی شما دارای کاور محافظتی است، دیگر نمی‌توانید از کارواش اتوماتیک استفاده کنید.

عمر کاور متناسب با برند و نوع جنس آن می‌تواند متفاوت باشد؛ برای مثال ممکن است یک کاور بادی فنس تا ۲ سال عمر کند. با این لایه محافظتی، رنگدانه‌های بدنه بیشتر نمایان می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت! + فیلم
  • (ویدئو) با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • با این نوآوری بیمه بدنه دیگر معنایی نخواهد داشت!/فیلم
  • حمله نخست‌وزیر استرالیا به ایلان ماسک: او یک «میلیاردر متکبر» است
  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  • نیاز به فرآورده های خونی افزایش یافته است