Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد بحران نهادهای حوزوی استان کرمان پس از اعلام شیوع ویروس کرونا در استان فعال و اعضای این نهاد با ورود به مباحث و عرصه‌های مختلف در راستای مبارزه با این ویروس منحوس وارد میدان شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، ستاد بحران نهادهای حوزوی استان کرمان پس از اعلام شیوع ویروس کرونا در استان فعال و اعضای این نهاد با ورود به مباحث و عرصه‌های مختلف در راستای مبارزه با این ویروس منحوس وارد میدان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی 8 کارگاه تولیدی ماسک و دستکش و توزیع صلواتی آن، حضور در بیمارستان به‌عنوان کادر کمک بهیار، حضور در گرو‌ه‌های گندزدایی بیمارستان و سطح شهر، جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم سیل‌زده رودبار و ‌زهکلوت و اعزام طلاب و اساتید حوزه علمیه به مناطق سیل‌زده از جمله فعالیت‌های حوزه علمیه امام باقر (ع) جیرفت است.

 

حجت‌الاسلام حسین الله‌وردی مدیر حوزه علمیه استان کرمان در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: پس از اعلام شیوع بیماری ویروس کرونا در استان هریک از اعضای ستاد به طور خودجوش ورود پیدا کردند.

وی افزود: در این ارتباط مکاتبه‌ای با رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر آمادگی برای مشاوره مداخله در بحران و ورود طلاب به همکاری با پرستاران و بسیج اقدام به راه‌اندازی سمپاشی معابر و تولید ماسک توسط بعضی مدارس علمیه داشتیم.

 

الله‌وردی تصریح کرد: اولین ستاد بحران نهادهای حوزوی استان با هدف گزارش کارهای انجام شده و دریافت راهنمایی و مساعدت با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و مشارکت مدیریت حوزه علمیه استان، مدیرکل تبلیغات اسلامی، مسئول بسیج طلاب و روحانیون استان، مسئول  دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مدیرکل مرکز خدمات تشکیل و مقرر شد دومین جلسه ستاد با حضور نماینده سپاه ثارالله در ستاد استانی مبارزه با کرونا ویروس تشکیل تا از امکانات ستاد بتوان استفاده کرد و کارهای ضروری دیگر نیز اطلاع‌گیری شود.

وی با اشاره به تشکیل جلسه توجیهی برای همکاران در مدیریت حوزه علمیه استان عنوان کرد: در این زمینه بر آمادگی و همکاری تمام طلاب و مبلغین هجرت در زمینه‌های مختلف با ستاد مبارزه با کرونا در هر مدرسه تأکید و دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ستاد نیز ابلاغ و ارسال شد.

 

مدیر حوزه علمیه کرمان گفت: ضبط کلیپ‌های کوتاه با پیگیری اداره کل سازمان تبلیغات برای عرصه فضای مجازی و پخش در میان برنامه‌های صداوسیما درباره بیماری کرونا توسط اساتید حوزه، همکاری مشاوران مرکز مشاوره حوزه با جبهه مردمی مقابله با بیماری کرونا و ارائه مشاوره تلفنی به عموم مردم، ضبط برنامه‌هایی ویژه ایام نوروز در سیمای کرمان با عنوان مدیریت زندگی و خانواده در ایام خانه‌نشینی کرونا توسط مشاور مرکز مشاوره حوزه با معرفی بازی‌های متعدد و مفید برای کودکان و اجرای عملی آن از جمله اقدامات انجام شده در استان است.

الله‌وردی با اشاره به همکاری حوزه‌های علمیه استان با مراکز بهداشت و درمان در شهرستان‌ها خاطرنشان کرد: کارگاه تولید و تهیه ماسک توسط طلاب مدارس علمیه کرمان و مدرسه علمیه امام باقر (ع) جیرفت راه‌اندازی شد.

 

وی با اشاره به ضد عفونی معابر عمومی توسط طلاب و مبلغین هجرت استان افزود: توزیع بسته‌های غذایی اهدائی خیرین در مناطق محروم توسط طلاب و تهیه و ضبط برنامه‌ها و بازی‌های کودک و نوجوان توسط طلاب جهت پخش تلویزیونی در ایام نوروز و خانه‌نشینی خانواده‌ها نیز از دیگر اقدامات حوزه در راستای مقابله با بیماری کروناویروس در استان کرمان است.

انتهای پیام/3388/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان بحران طلاب ویروس کرونا استان کرمان علمیه استان حوزه علمیه توسط طلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۱۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است

استاندار مرکزی با بیان اینکه مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند گفت: به اندازه ۱۳ سال در حوزه عمران سلامت استان مرکزی کار شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز در همایش شوراهای استان و روز بزرگداشت شوراها اظهار داشت: سال گذشته بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است. استان مرکزی استان پهناور و پر روستایی نیست و تنها 1.8 درصد از مساحت کل کشور مربوط به استان است و 2درصد تولیدات کشاورزی به استان اختصاص دارد و با این وضعیت رتبه دوم در اجرای پروژه‌ها در سطح کشور و رتبه نخست در تعریف پروژه‌های جدید و راهبردی برای استان مرکزی است.

وی افزود: در سطح شهرها بالغ بر 100 هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده است و لزوماً طرح عمرانی نبوده است. سال 1401 نیز 5 هزار و 24 میلیارد تومان دولت در بخش عمرانی هزینه کرد که 20 درصد بیشتر از مجموعه بودجه عمرانی سال قبل هزینه کرده است و برای امسال 7 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

استاندار مرکزی بیان کرد: از سال 95 تا 1400 طی شش سال تنها 3 هزار و 200 میلیارد تومان بودجه عمرانی وارد استان شد، اما در سال 1401 نیز 60 درصد بیش از شش سال گذشته بودجه عمرانی وارد استان شده است. برای نخستین بار در تاریخ استان به اندازه 10 سال در حوزه راهداری و به اندازه 13 سال در حوزه عمران سلامت استان کار شده است و تعدادی از پروژه‌ها شبانه‌روزی شدند.

وی تأکید کرد: هر چند زبان شوراها و مدیریت شهرها هم مانند زبان دولت در بیان موفقیت‌ها نارسا است به طوری که پروژه امام خمینی(ره) اراک به عنوان بزرگ‌ترین پروژه تاریخ مدیریت استان و شهری بدون مراسم افتتاح شد که این نارسایی و عدم اطلاع رسانی مناسب را نشان می‌دهد.

مخلص‌الائمه بیان کرد: مدیران استان ملزم به تکریم شورا و صیانت از جایگاه شوراها هستند. شوراها نمایندگان مردم هستند و ارتباط بسیار قوی با مردم دارند بنابراین فرمانداران باید به شوراها توجه ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه گفتمان نظام اداری؛ نظام مسئله‌محور نتیجه‌گراست و این مهم در استان دنبال شده است، گفت: هر موفقیتی در سطح استان، شهر و روستاها داشته باشیم موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هر عدم موفقیت نیز در کارنامه نظام ثبت می‌شود. شوراها باید در بیان دستاورهای جامعه در سطح شهر و روستا برنامه داشته باشند. برای ایجاد رقابت در سطح استان نیاز است شوراها برنامه‌های روستاهای مربوطه را اطلاع‌رسانی کنند و اطلاع‌رسانی باید پیوست تبلیغاتی داشته باشد.

استاندار مرکزی بیان کرد: استان مرکزی در اجرای طرح نهضت ملی جزو کم‌مشکل‌ترین استان‌ها در بحث تأمین زیرساخت‌ها است، اما همچنان پیگیری‌ها در حوزه مسکن انجام می‌شود. تعداد اندکی از استان‌ها نگاه کسب درآمد سنگینی را بر بحث نهضت ملی حاکم می‌کنند، اما به طور کلی نگاه خوبی بر نهضت ملی مسکن وجود داشته است.

وی با اشاره به خسارتی که معادن وارد می‌کنند عنوان کرد: یکی از مشکلات شورای معادن روستا و کشور این است که شکایت از برخی معادن را ثبت نکردند، در حالی که باید پیگیری و شکایت شود. شوراها باید از معادنی که خسارت به همراه دارند نیز شکایت کنند.

استاندار مرکزی با اشاره به توجه به مناطق حاشیه‌نشین خاطرنشان کرد: برخی از شهرها با پدیده حاشیه‌نشینی به صورت جدی درگیر هستند. توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم نظام است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده اند

علی اکبر اسدی در این نشست اظهار داشت: از 802 شورای استان 645 شورا شناسه ملی دریافت کرده‌اند اما آنها مراحل بودجه‌نویسی را انجام نداده اند که حق‌الجلسه دریافت کنند و کوتاهی از سمت شوراها بوده است.

سرپرست امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: کارت شوراها از وزارت کشور پیگیری شده است و این کارت به برخی از شوراها تحویل و مابقی به زودی تحویل می‌شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • حمایت بیش از ۶۰۰۰ معلم کرمانی از ایتام 
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • درخشش تکواندوکاران کرمانی در المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ کشور
  • درخشش تکواندوکاران کرمانی در المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ کشو