Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد راستینه منتخب مردم در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: قانون شفافیت می‌تواند در برابر خلاء‌های فسادآور و روابط ناسالم اقتصادی با نگاه دقیق و درست به مسائل بپردازد و خلاء‌های موجود را که منجربه ایجاد رانت، فساد و امضاء طلایی می‌شود اصلاح کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد راستینه، منتخب مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: مجلس آینده وظیفه دارد در راستای ارتقاء اعتماد عمومی مردم با تمرکز بر حل مسائل مردم یعنی مسئله اشتغال، ازدواج، مسکن و سبد معیشتی مردم و تمرکز بر قوانینی که به نفع طبقات مستضعف و متوسط جامعه باشد تلاش کرده و اعتماد عمومی را احیاء کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یکی از مسئولیت های مجلس آینده را شفافیت آراء نمایندگان و تصویب قانون جامع شفافیت عنوان کرد و گفت: مردم باید نسبت به نمایندگانشان اطمینان خاطر پیدا کنند و مطمئن شوند که نمایندگانشان منافع ملی را قربانی بازی‌های سیاسی، جریان‌ها و گروه‌ها نمی‌کنند.

راستینه با بیان اینکه تصویب قانون شفافیت یکی از مسئولیت‌های خطیر مجلس آینده است تصریح کرد: قانون شفافیت می تواند در برابر خلاء‌های فساد آور و روابط ناسالم اقتصادی با نگاه دقیق و درست به مسائل و موضوعات بپردازد و خلاء های موجود را که متاسفانه به ایجاد رانت، فساد و امضاء طلایی می‌شود اصلاح و با تصویب قانون شفافیت روابط اقتصادی را به روابط سالم شفاف و روشن تبدیل کند.

وی با اذعان بر اینکه راه عبور از مشکلات یک بار دیگر ایجاد بستر برای نقش‌آفرینی نخبگان و حل مسائل مردم است عنوان کرد: یکی از برنامه‌های نمایندگان مجلس یازدهم ایجاد مجمع نخبگانی و کارگروه‌های تخصصی برای احصاء اولویت های اساسی مردم شهرها و روستاها، ارائه راهکارها برای کمک به دستگاه‌ها و مطالبه‌گری از دستگاه‌ها برای حل آن‌ها است.

راستینه افزود: ایجاد کارگروه‌های تخصصی در این حوزه‌ها یکی از برنامه‌های پیش روی ما است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین مسئله‌ای که نمایندگان مجلس آینده باید در نظر داشته باشند حفظ منافع مردم و ملی است، اظهار کرد: باید بدانیم که در روابط و قراردادها مهم‌ترین اصلی که مدنظر باید باشد حفظ منافع ملی است و به عبارتی سه اصل عزت، حکمت و مصلحت به عنوان اصول راهبردی در تصمیم گیری برای ارتباط با کشورهای مختلف و همچنین تصویب قراردادها در عرصه های مختلف است.

راستینه همچنین در خصوص قراردادهای FATF اظهارنظر کرد و گفت: آنچه در FATF  دیده می‌شود این است که تفاسیر مختلف این قانون به منابع ملی خدشه وارد می‌کند و آنچه برای ما خط قرمز است حفظ منافع ملی است.

 وی در پایان خاطر نشان کرد: FATF با موارد و بندهایی که در آن دیده شده کلیت آن به نفع منافع ملی نیست و  مجلس آینده با نگاه دقیق، اصولی و راهبردی با حفظ منافع ملی در این خصوص تصمیم می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قانون شفافیت تصویب قانون مجلس آینده منافع ملی حفظ منافع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۲۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس

در حالی که با اصلاح بخش دوم بودجه درامدهای مالیاتی ۷۰ همت کاهش یافته به نظر میرسد در صورت تصویب طرح مجلس ۱۰۰ همت از درامدهای مالیاتی نیز با کاهش رو به رو شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بخش دوم لایحه بودجه نشان میدهد دولت حدود 70 هزار میلیارد تومان از درامدهای مندرج در قانون بودجه را تعدیل کرده است.

این عقب نشینی 70 هزار میلیارد تومانی تحت تاثیر انتقادها از دولت در خصوص افزایش 50 درصدی مالیاتها در 1403 صورت گرفته است.

این درحالی است که مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی یک فوریت طرح اصلاح بند س تبصره 6 قانون بودجه را تصویب کرده که در صورت تصویب نهایی حدود 100 همت از درامدهای ناشی از حذف معافیتها کاهش خواهد یافت.

ساماندهی معافیتهای مالیاتی با نقطه نظر مثبت وزیر اقتصاد، رئیس سازمان برنامه وبودجه و رئیس سازمان مالیاتی در دستورکار قرار گرفته بود که نخستین بار رئیس سازمان بورس نسبت به حکم قانون بودجه، نکات انتقادی را مطرح کرد.

بر این اساس مجموعا 170 همت از درامدهای مالیاتی بودجه 1403 کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • جامعه در انتظار تصویب قانون جامع حجاب
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا