Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با بیان اینکه معیشت بسیاری از مردم به خصوص اقشار متوسط و زیر متوسط از حضور فیزیکی در محل کار تامین می شود، گفت: باید تدبیری اندیشیده شود که در عین رعایت همه اصول بهداشتی و توصیه های ایمنی اصناف خرد کم و بیش اجازه فعالیت داشته باشند.

محمد کاظمی، با اشاره به اعلام رییس بهداشت جهانی مبنی بر پرهیز از عجله کشورها در خروج از شرایط قرنطینه و بازگشت به شرایط عادی اظهار کرد: در هر امری باید به کار کارشناسی توجه کرده و نظر کارشناسان را اعمال کنیم، به نظر می رسد تصمیم دولت در این‌باره با آنچه که کارشناسان وزارت بهداشت و درمان مطرح می کنند مغایر است،‌ برداشت من این است که موضوع قرنطینه یا محدودیت ها باید ادامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم ملایر در مجلس افزود: اما نکته مهم این است که  معیشت بسیاری از مردم به خصوص اقشار متوسط و زیر متوسط از حضور فیزیکی در محل کار تامین می شود، دولت هم این توان را ندارد که بتواند تمام این افراد را تامین کند، اگر بتوان تدبیری اندیشید که در عین رعایت همه اصول بهداشتی و توصیه های ایمنی اصناف خرد کم و بیش اجازه فعالیت داشته باشند امر مطلوبی است.

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عنوان کرد: امروزه مراجعات خیلی از مردم در خیابان ها بی جهت است، اگر خود مردم  ضرورت ها را رعایت کنند شاید بشود میان عدم توقف فعالیت اقتصادی و رعایت مسائل حفاظتی ارتباطی برقرار کرد، اما متاسفانه با توجه به شرایط خیابان های تهران شاهدیم که مردم این ضرورت را رعایت نمی کنند.

کاظمی عنوان کرد: دولت، متخصصین و کارشناسان با چه زبانی این ضرورت را بیان کنند؟مردم باید متقاعد شوند که نباید از خانه خارج شوند، از آن سو اقشاری هم که باید به ضرورت از خانه خارج شوند به مسائل ایمنی و بهداشتی توجه  کرده و این حضور را هم محدود کنند،‌ برای مثال اگر فردی در شرایط عادی از صبح تا ۱۰ شب در محل کسب و کار حضور داشته، این ساعت حضور را کاهش دهد.

قادری: برای مقابله با بحران پساکرونا، بخش خصوصی را وارد اقتصاد کنیم

همچنین نماینده منتخب مجلس یازدهم گفت: اگر بخش خصوصی را وارد اقتصاد نکنیم تبعات منفی پساکرونا، شکننده‌تر از خود بحران کرونا است.

جعفر قادری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا زمانی که واکسن و دارویی برای بیماری حاصل از ویروس کرونا کشف نشده، خطر ابتلا به آن وجود دارد؛ مهم ترین مسیر انتقالش هم برخورد چهره به چهره و حضور در مکان های پرتردد است؛ بر این اساس برای کاهش تلفات راهی نداریم جز ادامه کنترل ها و همکاری مردم.

وی ادامه داد: درست است برای برخی گروه ها ادامه قرنطینه و پرهیز از فعالیت اجتماعی سخت است، اما باید با برنامه‌ریزی ‌ها شرایط را برای همه فراهم کنیم. در جامعه اقشاری داریم که اگر روزانه کار نکنند نمی توانند زندگی خود را اداره کنند، اما الان نباید در جامعه تردد کنند و کار را برای بهداشت و درمان تشدید کنند. 

قادری گفت: وزارت بهداشت و درمان پروتکل‌ها را زودتر فراهم کند و آن بخشی از جامعه که بدون ارتباط و تماس می توانند کار کنند کارشان از سر گرفته شود؛ همچنین برخی از فعالیت ها که امکان دورکاری هست و می شه با ای تی و ای سی تی کارشان را پیش ببرند دورکاری کنند تا قرنطینه خانگی ادامه پیدا کند. 

وی تصریح کرد: از آنجایی که نیازهای مالی و پوشش مالی مهم است دولت یارانه ها را پرداخت کند تا مشکل گروه های کم درآمد حل شود. با تلاش و کارهایی که انجام شده کشورمان وضعیت خوبی دارد. نباید اجازه دهیم کارها به صورت افسارگسیخته انبار شوند و ما شاهد جمیعت های متمرکز باشیم. 

این نماینده سابق مجلس همچنین خاطرنشان کرد: تبعات دوران پساکرونا از خود دوران بحران سخت‌تر است؛ مدیران و برنامه‌ریزان هر سه قوه باید برنامه ریزی کنند تا بعد از کرونا عقب افتادگی اقتصادی را جبران کنیم. کارها باید به گونه ای برنامه‌ریزی شود تا تحرکی داشته باشیم تا دولت مالیات‌هایش را وصول کند. 

وی در پایان ادامه داد: امید به افزایش نفت نداریم. نیاز است تحرکاتی صورت بگیرد. دولتی‌ها تفکرات محدود را کنار بگذارند کمک کنند بخش غیر دولتی ورود پیدا کند و نقدینگی به جای اینکه به سکه و ارز برود وارد زیر ساخت ها شود. مسئولان باید زمینه را برای شکوفایی و تحرک در اقتصاد باز کنند. اگر بخش خصوصی را وارد اقتصاد نکنیم تبعات منفی پساکرونا شکننده‌تر از  خود بحران کرونا است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۱۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: مسعود درستی مدیرعامل شرکت مترو تهران تاکید می کند که امسال تکمیل پایانه‌های مترو به صورت ویژه در دستور کار این شرکت قراردارد و در این رابطه می گوید: «در زمینه توسعه پایانه‌ها و پارکینگ‌های قطارهای شبکه مترو پایتخت، در سال جاری قصد داریم عملیات اجرایی پایانه دولت آباد در خط ۶، پایانه آزادگان در خط ۳ و فاز دوم پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ را به صورت ویژه پیگیری کرده و پیشرفت‌های فیزیکی مورد نظر در مورد این ۳ پایانه را حاصل نماییم. نقش انکارناپذیر پایانه ها در روند تعمیر و نگهداری واگن ها از یک طرف و تاثیر پایانه ها در کاهش سرفاصله حرکتی قطارها از سوی دیگر، اجرای پررنگ و جدی این ماموریت شرکت مترو در ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی به مسافران میلیونی شبکه موجود را ضروری تر از همیشه ساخته است.»

درستی ادامه داد: «ناگفته پرواضح است که در برهه‌هایی از طول دوره فعالیت شرکت مترو، گسترش طول شبکه و تعداد ایستگاه‌های مترو در اولویت قرار داشته و در حقیقت بحث کلیدی ایجاد پایانه‌ها در ابتدا و انتهای هر خط، در سایه قرار گرفته است.»

درستی در ادامه با اشاره به لزوم تکمیل پروژه های توسعه ای خطوط هفتگانه، ادامه داد : «نکته مهم دیگر در برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این است که روند عملیات اجرایی خطوط جدید تسریع یافته و البته در کنار این امر مهم، پروژه های توسعه‌ای خطوط موجود که عرصه فراگیری شبکه مترو در اقصی نقاط پایتخت را گسترش می‌دهد، به طور جدی دنبال شود. این پروژه‌ها شامل توسعه شرقی خط ۲، توسعه شرقی و غربی خط ۴، توسعه جنوبی خط ۶ و همچنین توسعه شمال غربی خط ۷ است که برخی از آنها پیشرفت‌های خوبی هم داشته‌اند. با این تفاسیر می توان گفت، تکمیل ایستگاههای باقی‌مانده خطوط ۶ و ۷ به همراه پیگیری پروژه‌های مربوط به توسعه خطوط ۲،۴،۶ و ۷ و همچنین سرعت گرفتن عملیات اجرایی خطوط جدید شبکه مترو پایتخت در کنار مساله احداث پایانه‌ها و پارکینگ‌های خطوط مختلف مترو، اهم اقدامات اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.»

مدیرعامل شرکت مترو درخصوص برنامه‌های سال ۱۴۰۳ این شرکت، گفت: «اجرایی شدن برنامه‌های امسال شرکت مترو تهران، مستلزم تامین به موقع منابع مالی لازم است و آنچه مدنظر متولیان امر در حوزه مدیریت شهری است، با تامین و تخصیص بودجه مورد نیاز محقق می شود. امروز که فرآیند تکمیل ایستگاه های خطوط هفتگانه مترو به خط پایان نزدیک شده است، موظف هستیم سایر بخش های شبکه موجود را نیز تکمیل کنیم تا با رفع نواقص و اتمام کارهای باقی مانده، از امکانات سخت افزاری ایجاد شده، بهترین بهره برداری را احصا کنیم. در واقع توسعه متوازن تمام شقوق یک شبکه ریلی زیرزمینی، آن چیزی است که باید جدی گرفته شود تا کارایی و بهره وری داشته های امروز، در حد اعلای آن به منصه ظهور برسد.»

کد خبر 847495 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل شهرداری تهران پایتخت مترو تهران مترو حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • تکمیل ۳ پایانه مترو در سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابند
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد