Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@08:05:08 GMT

روند روبه رشد تولید ۲۱ محصول منتخب صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۴۰۹۵

روند روبه رشد تولید ۲۱ محصول منتخب صنعتی

به گزارش روز دوشنبه وزارت صنعت، معدن و تجارت، «مهدی صادقی نیارکی» افزود: در این مدت، پنج هزار و ۸۹۲ فقره پروانه با میزان سرمایه گذاری بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان و اشتغال ۹۳ هزار و ۷۹۵ نفر به صادر شده است.

وی از رشد ۳۰ محصول منتخب صنعتی ومعدنی از میان ۴۱ محصول منتخب این حوزه خبرداد و گفت: به عنوان نمونه در برخی محصولات صنعتی مانند لوازم خانگی شامل یخچال و فریزر، تلویزیون و ماشین لباسشویی با تولید دو هزارو ۴۷۳ دستگاه، حدود ۱۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد و محصولات پتروشیمی با تولید هفت میلیون ۴۹۰ هزار تن، بیش از ۹ دهم درصد افزایش تولید داشته ایم.

اعطای تسهیلات طرح رونق تولید

صادقی نیارکی، در ادامه آماری از میزان پرداخت تسهیلات در قالب طرح رونق تولید ارائه کرد و گفت: در سال ۹۸، در قالب طرح رونق تولید بیش از ۳۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۲۰ هزارو ۷۸۵ واحد صنعتی پرداخت شده است.

وی با اشاره به سهم ۳۰ درصدی بخش صنعت و معدن از میزان تسهیلات پرداخت شده توسط بانک مرکزی در ۹ ماهه سال گذشته، خاطرنشان کرد: تسهیلات پرداختی بانک ها و موسسات اعتباری در ۹ ماهه سال گذشته به بخش های مختلف اقتصادی مبلغ ۶۲۶ هزار میلیارد تومان بوده که سهم بخش صنعت و معدن از کل اعتبارات پرداخت شده، افزون بر ۱۹۰ هزارمیلیارد تومان بوده، این در حالی است که طبق قانون برنامه ششم توسعه باید ۴۰ درصد از منابع به بخش صنعت و معدن اختصاص می یافت.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت با تاکید بر افزایش نیاز واحدهای صنعتی به سرمایه در گردش، گفت: نقدینگی مورد نیاز بخش صنعت حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برآورده شده که امید می رود در سال "جهش تولید"، بخش عمده ای از اعتبارات و منابع سیستم پولی و بانکی به سمت تولید هدایت شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید وزارت صنعت معدن و تجارت رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید هزار میلیارد تومان رونق تولید بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا غزنوی با اشاره به سخنان روز گذشته رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران افزود: هر یک از افراد جامعه توانمندی‌هایی دارند، اما در فضای سردرگم نمی‌دانند باید چه کار کنند. باید زنجیره‌های ارزشی در زمینه تولید را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم تا مشارکت مردم در این رابطه افزایش یابد.

وی عنوان کرد: باید سیاست‌های صنعتی را هرچه زودتر تعیین تکلیف کنیم تا مسیر رشد و توسعه زنجیره‌های ارزش مشخص شود.

غزنوی بر لزوم توجه هرچه بیشتر به شرکت‌های بزرگ و پیشران کشور تاکید کرد و گفت: اگر این شرکت‌ها در کانون توجهات قرار گرفته و امتیازات ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود، شرکت‌های متوسط، کوچک و حتی خرد می‌توانند در زنجیره ارزش قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر برنامه‌ریزی صنعتی نداشته باشیم، مردم در بی‌برنامگی نمی‌توانند مشارکت در جهش تولید کنند و به سمت هدررفت منابع مالی یا در نهایت برنامه‌های خود اشتغالی می‌رویم.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران همچنین با اشاره به فراز دیگری از سخنان روز گذشته انقلاب و تاکید بر اینکه اعتبارات بانکی باید به سمت تولید برود، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب دلسوزانه و پدرانه موضوع تسهیلات بانکی را عنوان می‌کنند، که باید مورد توجه قرار گیرد.

غزنوی به اشاره به اینکه تامین سرمایه در گردش و سپس سرمایه ثابت، نخستین و مهم‌ترین مساله برای تحقق جهش تولید است، اظهار داشت: به عنوان مثال در موضوع فرزندآوری و ازدواج با توجه به اهمیت رشد جمعیت، تسهیلات تکلیفی یک‌هزار و ۳۰۰ همتی در نظر گرفته شده است، از این رو ضروری است در رابطه با جهش تولید و تحقق فرمایشات رهبر انقلاب تسهیلات تکلیفی تعیین شده و یا لایحه و طرحی تنظیم شود.

وی یادآورشد: کارآفرینان و صنعتگران در مراجعه به بانک‌ها با دو موضوع مواجه می‌شوند؛ نخست اینکه اولویت قانونی برای بانک‌ها تسهیلات تکلیفی است، اما تسهیلاتی برای صنایع در نظر گرفته نشده است و دوم اینکه سایر منابع بانکی را شرکت‌های شبه دولتی در اختیار می‌گیرند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: اگر منابع و اعتبارات بانک‌ها نیز در این زمینه کم باشد، باید نسبت به افزایش سرمایه و دارایی بانک‌ها از طریق مشارکت مردم اقدام شود و مردم نیز حتماً استقبال خواهند کرد.

غزنوی همچنین به سیاست‌های کلی تامین اجتماعی مورد اشاره در سخنان رهبری اشاره کرد و افزود: با نگاهی به دیگر کشورها مشاهده می کنیم بین پول پرداختی از سوی افراد جامعه در موضوع بیمه و دریافت خدمات تناسبی وجود دارد، اما خدمات تامین اجتماعی در کشور ما بسیار اندک است.

وی یادآورشد: در این زمینه یکی از اشکالات این است که بخش خصوصی سهمی در مدیریت تامین اجتماعی ندارد و با وجود اینکه کارفرمایان ۲۳ درصد و کارگران هفت درصد پرداختی در بیمه دارند، اما در مدیریت آن هیچ نقشی ندارند و چنانچه بخشی از مدیریت در دست بخش خصوصی بود شاهد کمبود خدمات تامین اجتماعی و هدررفت منابع نبودیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • افزایش غیر منطقی تعرفه برق با شعار سال هم‌ خوانی ندارد
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم