Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@05:14:56 GMT

نوشیدن آب باعث کاهش ریسک ابتلا به کرونا می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۲۳۴۴۰

نوشیدن آب باعث کاهش ریسک ابتلا به کرونا می‌شود؟

گسترش شایعات مختلف در فضای مجازی پس از شیوع ویروس کرونا، منجر به گمراهی مردم شده و شرایط را حادتر کرده است. روش‌هایی که برای پیشگیری و درمان ویروس کرونا بدون هیچ پایه علمی منتشر شده اند، در برخی موارد سلامت افراد را به خطر انداخته اند؛ بنابراین کارشناسان تاکید می‌کنند که مردم به شایعات توجه نکرده و اخبار و اطلاعات مرتبط با ویروس کرونا را از طریق مراجع رسمی و معتبر دنبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از شایعات منتشر شده، تاثیر نوشیدن زیاد آب در پیشگیری از ابتلا به کرونا است. متخصصان و پزشکان این مطلب را رد کرده و بدون پشتوانه علمی خوانده اند. کم آبی یا وجود آب بسیار در بدن، هیچ ارتباطی با کاهش ریسک ابتلا به کرونا نداشته و این مطالب شایعه ایی برای گمراه کردن مردم هستند. کارشناسان تاکید می‌کنند مردم به این شایعات توجه نکرده و از انتشار این مطالب بی اساس خودداری کنند.


در زمان شیوع کرونا نیز مصرف روزانه ۸ لیوان آب کافی است و مصرف بیشتر توصیه نمی‌شود. بیماران مبتلا به کرونا و کسانی که دارای علائم این بیماری هستند، بهتر است روزانه مقدار زیادی مایعات گرم برای بهبودی سریع تر، مصرف کنند.

استفاده از دارو‌های گیاهی و شیمیایی مختلف و روش‌های درمانی مطرح شده در فضای مجازی، هیچ تاثیری در پیشگیری یا درمان ویروس کرونا ندارد. در حال حاضر درمانی برای این بیماری کشف نشده و تنها راه کنترل آن، پیشگیری از ابتلا با رعایت نکات بهداشتی است.


استفاده از وسایل محافظت فرد مانند ماسک و دستکش، شست و شوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی از جمله راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هستند. هم چنین توجه به سلامت تغذیه ایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است. عمل به برخی از شایعات تغذیه ایی برای مبارزه با کرونا، به سیستم ایمنی بدن آسیب رسانده و در برخی موارد حتی منجر به مرگ فرد شده است؛ بنابراین برای حفظ سلامت خود، از اعتماد به هر خبر و منبع نامعتبری خودداری کنید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا پارسی خبر نوشیدن آب ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۲۳۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی؛ از کاهش وزن تا پوست سالم
  • بهترین زمان نوشیدن شیر برای کاهش وزن
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام