Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد گودرزی (دبیر خانه کارگر بروجرد) درباره وضعیت کارخانه وکارگران نساجی بروجرد گفت: همزمان با آغاز سال جدید که به عنوان سال جهش تولید نامگذاری شد، کارفرمای کارخانه نساجی بروجرد به بهانه حفظ سلامتی کارگران با شیوع کرونا ویروس اقدام به تعطیلی این واحد بزرگ تولیدی کرده و از کارگران درخواست کرده برای دریافت مقرری بیمه بیکاری اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بیش از ۸۰۰ کارگر این کارخانه مخالف تعطیلی این واحد بزرگ نساجی به بهانه حفظ سلامتی کارگران هستند، افزود: کارخانه نساجی بروجرد یک واحد تولیدی فعال است و تعطیلی آن به بهانه کرونا ویروس، امنیت شغلی کارگرانی که سالها در این واحد تولیدی تلاش کرده‌اند را به خطر می‌اندازد.

او با بیان اینکه طی یک الی دو سال گذشته چندین بار فعالیت این کارخانه متوقف و مجددا از سر گرفته شد، افزود: در سال‌های گذشته این کارخانه از تسهیلات ویژه دولت برای اشتغال‌زایی و تجهیز  و توسعه کارخانه استفاده کرد و در حال حاضر (از تقریبا یک الی دو سال پیش) چرخ‌های تولیدی این کارخانه به همت کارگران به حرکت درآمده است. ما با اینکه برخی سعی دارند به بهانه کرونا ویروس این واحد تولیدی را مجدد تعطیل اعلام کنند و امنیت شغلی کارگران را به خطر بیاندازند، مخالف هستیم و به هیچ وجه به این کار رضایت نمی‌دهیم.

به گفته وی، با وجود اطلاع مسئولان کارگری شهرستان از موضوع بیکاری کارگران شرکت نساجی بروجرد با ۱۵ تا ۲۰ سال سابقه کار، هنوز اقدام قاطعانه‌ای صورت نگرفته و هم‌اکنون قرار است این کارگران برای پیگیری مطالبات صنفی خود به اداره کار شهرستان بروجرد شکایت کنند.

این فعال کارگری در مورد معوقات حقوقی کارگران نساجی بروجرد گفت: همه کارگران این کارخانه حقوق اسفند و عیدی و پاداش سال ۹۸ خود را از کارفرما طلبکارند و علاوه‌ بر آن پرداخت حق بیمه‌شان دچار مشکلاتی است.

این فعال کارگری در تشریح سابقه فعالیت این واحد تولیدی گفت: نساجی بروجرد یکی از شرکت‌های بزرگ و قدیمی در کشور است. تعطیل کردن کارخانه‌ای با این میزان تولید بالا و صادرات و با این سابقه طولانی و درخشان، آنهم در سال جهش تولید برای بخش تولید و صنعت کشور یک شکست و برای جامعه کارگری یک فاجعه به حساب می‌آید.

دبیر خانه‌ کارگر بروجرد اضافه کرد: باتوجه به اینکه کارخانه نساجی بروجرد از ظرفیت‌های بالایی برای ایجاد شغل برای اهالی استان برخوردار است، از این رو انتظار داریم مدیریت کارخانه با تدابیر مناسب‌تری با مشکلات مواجه شوند تا از این محل برای کارگران شاغل و بازنشسته کارخانه نارضایتی پیش نیاید.

وی همچنین خواستار توجه جدی مسئولان برای فعال شدن نساجی بروجرد و استفاده از تمام ظرفیت‌های آن شد و افزود: از شخص استاندار لرستان به عنوان بالاترین مقام استانی می‌خواهیم پیگیر مشکلات کارخانه نساجی بروجرد که منجر به گسترده شدن مشکلات معیشتی مردم منطقه می‌شود، باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بیکاری لرستان تعدیل خانه کارگر معیشت کارگران نساجی بروجرد محمد گودرزی کارخانه نساجی بروجرد واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۳۸۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد

        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در دیدارهای جداگانه خود از اعضای هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و افغانستان و سرکنسول افغانستان در مشهد گفت: نشست کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان رضوی با ولایت هرات افغانستان در آینده نزدیک به ریاست معاونان اقتصادی استانداری های مزبور با ساختاری متفاوت برگزار خواهد شد.   حسن نوری زاده افزود: این توافق حسب مذاکرات صورت گرفته و درخواست بخش خصوصی ۲ کشور در جریان ملاقات با اعضای هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و افغانستان و سرکنسول افغانستان در مشهد مطرح شد و مورد توافق طرفین قرار گرفت.   سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در این دیدارها بر ضرورت رفع موانع و مشکلات موجود بر سر راه همکاریهای دو کشور ایران و افغانستان بویژه ضرورت توجه به تکمیل و بهسازی زیرساختهای مرزی و گمرکی تاکید شد.   نوری زاده  ادامه داد: در این دیدارها آمادگی این استان برای حضور در عرصه های کشت فرا سرزمینی، انتقال انرژی، برگزاری دوره های آموزشی برای تربیت نیروهای ماهر و همکاریهای متقابل علمی در افغانستان بویژه هرات اعلام شد.   او گفت: در همین راستا مقرر شد در آینده نزدیک کمیته مشترک اقتصادی استان خراسان رضوی با ولایت هرات با ساختار عملیاتی تر و برنامه جامع کاربردی برای شروع اقدامات مهم و اساسی در حوزه های انتقال انرژی و آموزشهای فنی و حرفه ای، رفع موانع مرزی و همکاریهای مشترک برای ایجاد پارک علم و فناوری در هرات برگزار و موضوعات را پیگیری کند.   ضرورت افزایش روابط تجاری بین ایران و ترکمنستان   سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در دیدار با اعضای هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکمنستان نیز مشکلات روابط تجاری بین این دو منطقه را بررسی و بر افزایش روابط تجاری و رفع موانع موجود بین دو کشور تاکید کرد.   در این دیدار آخرین وضعیت روابط تجاری این دو کشور بررسی و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای افزایش مراودات فی مابین تاکید شد، همچنین مقرر گردید همکاری اتاق مشترک ایران و ترکمنستان با حوزه اقتصادی استانداری خراسان رضوی تقویت شود و برنامه‌ریزی ها به صورت مشترک انجام گیرد.

دیگر خبرها

  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت ۲۷ واحد تولیدی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد