Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه انتخاب معاون جو بایدن در جریان کمپین انتخاباتی وی اهمیت چندانی ندارد، اما ظاهراً این انتخاب اکنون مهم است و به احتمال زیاد این انتخاب «الیزابت وارن» خواهد بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جو بایدن» در جریان رقابت انتخاباتی خود برای انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا که در آبان ماه برگزار خواهد شد، به مرحله‌ انتخاب معاون خود رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه این انتخاب آن طور که رسانه‌های آمریکایی اعلام می‌کنند، چندان اهمیتی ندارد، اما ظاهراً انتخاب بایدن این بار مهم خواهد بود.

«سی‌ان‌ان» در گزارشی با اشاره به اینکه جو بایدن برای انتخاب معاون خود گزینه‌های زیادی در اختیار دارد، نوشت، در میان گزینه‌هایی که جو بایدن، نامزد بالقوه انتخابات 2020 آمریکا، یک گزینه از گزینه‌های دیگر پیش‌روی وی شاخص‌تر خواهد بود که آن «الیزابت وارن» است.

وبگاه خبری «سی‌ان‌ان» برخی از دلایلی که بر اساس آنها، بایدن این انتخاب را خواهد داشت اینگونه ذکر کرده است. 

عمل به قول. بایدن در مناظره انتخاباتی با برنی سندرز در ماه مارس موکداً اعلام کرد که کسی را که برای این منصب درنظر گرفته یک زن خواهد بود.

«سی‌ان‌ان» در ادامه نوشت، از آنجایی که پاسخ‌های «دونالد ترامپ» به شیوع ویروس کرونا، بی‌حساب و کتاب بوده است، آمریکایی‌ها به دنبال کسی خواهند بود که بتوانند به آن اعتماد کنند. از نظر «سی‌ان‌ان» وارن این قابلیت را دارد. نظر‌سنجی‌هایی در آمریکا نشان داده که به توانایی ترامپ در کنترل اوضاع کرونایی این کشور اعتمادی نیست.

تهییج و آماده‌سازی رأی‌دهندگان. با توجه به اینکه شیوع بیماری کرونا می‌تواند باعث شود که تعداد کمی از رأی‌دهندگان برای رأی‌گیری حاضر شوند، بنابراین دموکرات‌ها باید مطمئن شوند که رأی‌دهندگان در روز انتخابات حاضر خواهند شد. در میان گزینه‌های مختلف، وارن یکی از بهترین انتخاب‌ها برای چنین اقداماتی است.

پختگی در امر رسانه. در انتخابات مقدماتی، وارن توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد و از رسانه‌های اجتماعی برای مخابره پیام خود استفاده کرد. در سال 2020، ارتباط مؤثر در جایگاه‌های مختلف مهم خواهد بود. وارن می‌تواند به بایدن کمک کند تا ارتباطات مؤثری داشته باشد و جایگاه عمومی وی را تقویت کند.

ناامنی طبقه متوسط آمریکا. به دلیل شیوع بیماری کرونا، رأی‌دهندگان درباره امنیت اقتصادی زندگی‌شان نگران هستند. بسیاری از نیرو‌های کار آمریکایی که قبلاً در تلاش بودند خانواده خود را تأمین کنند، اکنون شغل‌های خود را از دست داده‌اند و در این حالی است که رکود اقتصادی در حال افزایش است. به نظر می‌رسد که وارن طرح‌هایی در ذهن دارد و برای حل مشکل راه‌حلی ارائه می‌دهد.

در میان گزینه‌های که بایدن در اختیار دارد، الیزابت وارن، محتمل‌ترین گزینه خواهد بود. در حالی که بایدن گزینه‌های دیگری را نیز در اختیار دارد، اما شانس وارن برای ورود به دفتر بیضی شکل کاخ سفید بیشتر خواهد بود.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا مناظره انتخاباتی الیزابت وارن رأی دهندگان جو بایدن سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد

مقام سازمان ملل در امور تدابیر مربوط به مین‌یابی ارزیابی کرد روند پاکسازی آوارها و پاکسازی مهمات منفجر نشده در نوار غزه ۱۴ سال طول خواهد کشید.

به گزارش ایسنا، پی‌یر لودهامار، مسؤول عملیات مین‌یابی در سازمان ملل، روز جمعه اعلام کرد که برداشتن حجم عظیمی از آوار، از جمله مهمات منفجر نشده که در اثر جنگ ویرانگر اشغالگران در نوار غزه بر جای مانده است، «ممکن است حدود ۱۴ سال طول بکشد تا پاکسازی شود».

لودهامار طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو افزود که جنگ «تقریباً ۳۷ میلیون تُن زباله در منطقه مسکونی پرجمعیت و گسترده بر جای گذاشته است».

وی توضیح داد: «پیش‌بینی می‌شود که برداشتن آوارها، از جمله آوار ساختمان‌های تخریب‌شده، تحت شرایط خاصی ۱۴ سال طول بکشد.»

وی ادامه داد: ما می‌دانیم که معمولاً حداقل ۱۰ درصد مین‌هایی که پرتاب می‌شوند عمل نمی‌کنند و ضریب خرابی دارند... صحبت از ۱۴ سال کار با ۱۰۰ کامیون در روز است.

جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا پیش از این تاکید کرد که جنگ اسرائیل علیه غزه، شهرهای نوار غزه را در معرض «ویرانی بیشتر از آنچه شهرهای آلمان در طول جنگ جهانی دوم در معرض آن قرار داشتند» قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نتانیاهو احتمالا بازداشت شود
  • رسمی؛ قرارداد وارن زائر امری با پاری سن ژرمن تمدید شد
  • فریدمن: اسرائیل باید بین رفح و ریاض یکی را انتخاب کند
  • آواربرداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • حسینی: نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم در مجموع انقلابی هستند + فیلم
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • کشف جدید دیرینه‌شناسان: ماهی غول‌پیکر با دندان‌های عاج‌مانند!
  • سازمان ملل: پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد