Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مهندسان فاز 12 مجتمع گاز پارس جنوبی همگام با دیگر جهادگران عرصه مبارزه با ویروس کرونا، موفق به ساخت تعدادی دستگاه اکسیژن‌ساز و تب‌سنج ویژه شدند.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، هادی هاشم‌زاده فرهنگ، مدیرعامل شرکت پالایش مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با توجه به جلسات و دستورعمل‌های صادره از سوی کمیته سلامت ستاد شرکت ملی گاز ایران با قید فوریت، این دستورعمل‌ها و شیوه‌نامه‌ها در سطح مجتمع ابلاغ و تمهیدات خاصی در دو بخش داخلی و محیط پیرامونی این مجتمع در راستای موضوع سلامت و مقابله با ویروس کرونا اندیشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مهندسان و کارشناسان این مجتمع در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال جهش تولید نامگذاری شده، در راستای تولید پایدار و مستمر گاز و مسئولیت‌های اجتماعی و نیز حفظ سلامت کارکنان به یاری جهادگران عرصه مقابله با کرونا شتافتند و با همدلی و همیاری، تهدیدهای ایجادشده را به فرصت تبدیل کردند و توانستند چند دستگاه را برای مقابله و حفاظت در مقابل کرونا در فاز 12 تولید کنند.
محمود محمدی، رئیس اچ‌اس‌یی و پدافند غیرعامل پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی در این زمینه اظهار کرد: ضمن اینکه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردیم، با توجه به محدودیت‌هایی که در تأمین دستگاه‌های تب‌سنج مناسب در داخل کشور وجود دارد، تصمیم به ساخت این دستگاه‌ها با کیفیت بالا گرفتیم.
وی افزود: در همین راستا با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و تعدادی از همکاران توانمند پالایشگاه توانستیم در کمتر از دو روز، دستگاه تب‌سنج تمام اتوماتیک را برای نخستین ‌بار در ایران بسازیم که ضمن شناسایی چهره فرد، میزان تب را نیز مشخص می‌کند و براساس یک پروتکل، اجازه ورود به پالایشگاه را می‌دهد.
رئیس اچ‌اس‌یی و پدافند غیرعامل پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی اظهار کرد: در زمینه ضدعفونی خودرو نیز همکاران توانستند برای نخستین‌بار تونل ضدعفونی خودرو را بسازند و آن را در ورودی پالایشگاه نصب کنند.
تولید دستگاه اکسیژن‌ساز با کیفیت
محمدی گفت: موضوع مهم بعدی برای ما به‌عنوان یک صنعت بزرگ، چالش‌های محیط پیرامونی است و بر این اساس، ارائه خدمات به هموطنان در شهرهای اطراف را جزیی از وظایف خود در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی می‌دانیم. با توجه به نیاز به تب‌سنج‌ در شهرهای پیرامونی، این دستگاه‌ها را در اختیار آنها قرار دادیم و این کار کمک می‌کند میزان مواجهه با بیماری کرونا در محیط‌ پیرامونی نیز کمتر شود.
وی یادآور شد: از طرفی با توجه به اینکه پیش‌بینی کردیم ممکن است با افزایش تعداد بیماران و تکمیل ظرفیت بیمارستان‌ها نیاز به قرنطینه خانگی به وجود بیاید، دستگاه اکسیژن‌سازی ساختیم که از نمونه خارجی بسیار بهتر است. این دستگاه کمپرسوری بسیار قوی‌تر از نمونه‌های مشابه دارد و از سه فیلتر در آن استفاده می‌شود که توان فیلترها را بسیار بالاتر می‌برد.
رئیس اچ‌اس‌یی و پدافند غیرعامل پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: همچنین برتری دیگر این دستگاه نسبت به نمونه مشابه خارجی این است که در طراحی آن از مخازن ذخیره‌سازی استفاده شده و حین اکسیژن‌دهی می‌تواند عملیات ذخیره‌سازی را در کپسول‌های 5 و 10 کیلویی انجام دهد.
محمدی درباره مزایای دیگر این دستگاه بیان کرد: این دستگاه قابلیت ذخیره‌سازی نیرو را نیز دارد تا در صورت قطع برق بتواند روند اکسیژن‌دهی را ادامه دهد، همچنین قابلیت حمل دارد و در بیمارستان و منزل قابل استفاده است، بنابراین این دستگاه از نمونه خارجی به مراتب بهتر است و قطعاً کاهش قیمت قابل توجهی نیز خواهد داشت و صرفه اقتصادی قابل توجهی ایجاد می‌کند. اکنون دانش فنی این دستگاه‌ها کاملاً در اختیار پالایشگاه است و می‌توانیم برای تولید انبوه آنها نیز اقدام کنیم.
تجهیز خودروهای شهرداری
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه خودروهای موجود در شهرداری و ایستگاه‌های آتش‌نشانی در شهرهای اطراف امکان پخش محلول‌های ضدعفونی را به‌صورت خودکار نداشتند، به پالایشگاه آمدند و تجهیزی روی ماشین‌آلات نصب شد تا بتوانند پاشش این محلول ضدعفونی را به‌صورت خودکار انجام دهند.
به گفته محمدی، این اقدام سبب شده هم ضدعفونی بهتری انجام شود، هم میزان مصرف محلول ضدعفونی‌کننده به یک‌پنجم کاهش یابد که کمک بسیاری در انجام گندزدایی سطوح در شهرهای اطراف کرده است.
رئیس اچ‌اس‌یی و پدافند غیرعامل پالایشگاه نهم مجتمع گاز پارس جنوبی تأکید کرد: این محلول ضدعفونی با ایجاد تغییری در فرآیند پالایشگاه انجام شده و به‌صورت کاملاً استاندارد تولید می‌شود، همچنین در سه نوبت در زمان تولید، بارگیری و پس از بارگیری آزمایشگاه پالایشگاه از این محلول نمونه‌گیری می‌کند تا استاندارد آن حفظ شود و با پروتکل‌های بهداشتی همخوانی داشته باشد و با خیال راحت از آن استفاده شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دستگاه ها تب سنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است