Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی با قدردانی از تلاش‌ها و پیگیری‌های وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص اختصاص ۳ رسته از مشاغل دهگانه مورد حمایت دولت در بیماری کرونا به حوزه گردشگری و صنایع دستی از انجام اقدامات در خصوص حمایت از فعالان این عرصه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد حمزه‌زاده به همراه سرپرست معاونت گردشگری استان در دیدار با روسای جامعه هتل و هتل‌آپارتمان‌ها، انجمن حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی، انجمن حرفه‌ای مراکز پذیرایی، جامعه حرفه‌ای مهمانپذیران و انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان اظهار داشت: با آغاز بحران کووید-۱۹ در کشور و تعطیلی بخش عمده‌ای از فعالیت‌های حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دنبال آن، خسارات و زیان‌های بسیاری به فعالان این حوزه پویا وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به اینکه حمایت از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی در دوران پسا کرونا در دستور کار دولت و وزارت میراث فرهنگی قرار گرفته است، افزود: این سه رسته از جمله ۱۰ مشاغلی است که به سبب شیوع ویروس کووید-۱۹ متحمل زیان‌های جبران ناپذیری شدند که براساس برنامه‌های دولت و وزارت مذبور برای گذر از بحران، از بسته‌های حمایتی بهره‌مند خواهند شد.

او ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی استان نیز در راستای حمایت از فعالان این عرصه با همکاری نمایندگان انجمن‌های حرفه ای خسارات و آسیب‌های وارده را بررسی و به مراجع ذیربط از جمله استانداری، سازمان برنامه و بودجه، دادگستری، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ... اعلام نموده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ادامه داد: این اداره کل در تلاش است تا حجم تسهیلات را به تبع وزارت میراث فرهنگی که شامل بسته های حمایتی مانند بیمه است را ارتقا دهد.

او تاکید کرد: بر این باور هستیم که با کمک انجمن های صنفی و حرفه‌ای گردشگری در دوران پسا کرونا شاهد تقویت گردشگری استان خواهیم بود، در همین راستا برگزاری فم‌تورهای تخصصی توسط آژانس‌ها و تاسیسات گردشگری برنامه‌ریزی شده است.

حمزه‌زاده به توسعه گردشگری مجازی استان نیز اشاره کرد و گفت:به دنبال شرایط بحرانی حاضر، فرصت بهره‌مندی از ظرفیت های دیجیتال و فن‌آوری اطلاعات استان در حوزه گردشگری فراهم شد، بطوریکه طی این مدت با انتشار بیش از ۳۰۰ محتوای مجازی اعم از تورهای مجازی، ویدئو کلیپ و تصاویر فرصت سفر مجازی برای علاقه‌مندان فراهم شد، لذا این اداره کل با بهره‌مندی از این فرصت درصدد تقویت ظرفیت‌های خود در حوزه فن‌آوری اطلاعات برآمده و در گام‌های بعدی توسعه گردشگری استان، توسعه این حوزه را نیز در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی آذربایجان شرقی گردشگری و صنایع دستی گردشگری استان حوزه گردشگری میراث فرهنگی اداره کل حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام

                                                                     

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام‌نیا در نشست شورای اداری استان با اشاره به اینکه طی ۲ سال گذشته، ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های استان هزینه شده است، اظهار داشت: از این میزان ۵ هزار میلیارد تومان صرف زیرساخت راه‌های مواصلاتی استان در حوزه اربعین است.

وی در ادامه افزود: استان ایلام دارای، ده بیمارستان دولتی و سه بیمارستان خصوصی است و بیش از ۵۰۰ پزشک و  ۱۹۳ سالن ورزشی و تعداد ۳۷ هزار ورزشکار سامان‌دهی شده دارد.

استاندار ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۳۲۰ هزار تن گندم در استان تولید شده است، عنوان کرد: با توجه نزولات جوی امسال تولید گندم به ۴۰۰ هزار تن خواهد رسید.

وی اضافه کرد: بیمارستان ملکشاهی طی دو ماه آینده و سد میمه با ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی در ماه‌های آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام نیا همچنین تصریح کرد: استان ایلام ۵۹۰ روستا دارد و تراکم جمعیت شهری ۶۸ و تراکم جمعیت روستایی ۳۲ درصد و دارای ۴۳۵ کیلومتر مرز مشترک با سه استان کشور عراق است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: استان ایلام دارای ۶ درصد منابع نفتی و ۱۱ درصد منابع گازی است که بخشی از ظرفیت‌ها بالفعل شده است.

وی در پایان با قدردانی از صدا و سیما، رسانه‌ها و مجموعه اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، افزود: سال گذشته از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، استان ایلام به عنوان استان نوظهور گردشگری در کشور شناخته شد.

دیگر خبرها

  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام