Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر -گروه استان‌ها، هادی نجف زاده: کمتر از دو ماه از شیوع ویروس کرونا در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل می‌گذرد. ریز موجودی که کل جهان را درنوردیده است.

همزمان با شیوع این ویروس در سراسر ایران در اوایل اسفندماه، مردم و مسئولین دیار مؤمنان کاشان نیز با شناسایی تعدادی از مبتلایان به مقابله با این ویروس شتافتند و ضمن رعایت تمامی مسائل بهداشتی و پیشگیرانه با رعایت فاصله‌های اجتماعی سعی در کنترل و مهار این ویروس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تلاش مجاهدانه کادر درمانی و پزشکی و پرسنل زحمت کش نظام سلامت دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل بعد از کمتر از حدود دو ماه از شیوع این ویروس، در حال حاضر به نقطه‌ای رسیده‌ایم که امید به مهار و کنترل این ویروس بیش از پیش وجود دارد.

و اما همزمان با طلوع بیست و سومین روز از فصل بهار و با ابلاغ دستورالعمل‌های صادره مبنی اجازه فعالیت برخی از کسب و کارها و خروج مردم از قرنطینه خانگی دغدغه‌ای جدی برای متولیان امر بخش بهداشت و سلامت منطقه کاشان ایجاد شده است.

مسئولین و مدیران اجرایی و بهداشتی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل هشدارهایی جدی داده‌اند و از مردم می‌خواهند تا حد ممکن همچنان در خانه‌ها بمانند و غیر از مواقع ضرورت از خانه خارج نشوند.

حضور شهروندان کاشانی در بیرون از منازل خود همزمان با اولین روز از برگزاری طرح فاصله گذاری هوشمند گسترده‌تر از روزها و هفته‌های پیشین بود به نحوی که ترافیک‌های ایجاد شده در برخی از معابر پر تردد شهر کاشان نشان از این حضور بود.

مردم در بیرون از منزل حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند

حسین یکی از کاسب کاران کاشانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه محل کاسبی او به دلیل تردد گسترده همشهریان کاشانی محل رفت و آمد بسیاری از افراد است، اظهار داشت: خوشبختانه بسیاری از مشتریان با رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش در مغازه سوپر لبنیاتی من حضور پیدا می‌کنند در حالی که برخی نیز هیچکدام از وسایل بهداشتی را استفاده نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تعدادی از همکاران وی در روزهای اولیه شیوع کرونا به این بیماری مبتلا شدند، ابراز داشت: در صورتیکه مردم در خانه بمانند و یا در صورت خروج از منزل مسائل بهداشتی فردی و عمومی را رعایت کنند به امید خدا به زودی شاهد نابودی کرونا خواهیم بود.

این کاسب‌کار کاشانی با بیان اینکه مردم باید در بیرون از منزل حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند، تصریح کرد: یکی از اقداماتی که من در مغازه خودم انجام داده ام و امیدوارم دیگر همکاران هم رعایت کنند پذیرش مشتریان به صورت تک نفری است که این امر باعث می‌شود امکان شیوع این بیماری کاهش یابد.

مردم کاشان در رعایت مسائل بهداشتی بسیار کوشا هستند

بعد از گفت و گو با این جوان کاشانی به سراغ یکی از فروشگاه‌های فروش لوازم ساختمانی می‌رویم که چند نفر از شهروندان کاشانی در آن حضور دارند؛ خود را معرفی کرده و با یکی از مشتریان فروشگاه که مردی حدود ۶۰ ساله است به گفت و گو می‌نشینیم.

محمدرضا کریمی خود را صاحب یکی از کارگاه‌های بافت فرش ماشینی معرفی می‌کند که اصلیتی تهرانی دارد.

این صنعتگر فرش ماشینی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا کارگاه خود را تعطیل و کارگران را به مرخصی فرستاده است، گفت: با توجه به اطلاعاتی که از این ویروس از طریق یکی از بستگان خود کسب کرده بودم از ابتدای اسفندماه کارگران را به مرخصی فرستادم و قرار شد حقوق و بیمه اسفند و فروردین آنها را به مرور زمان در طول سال ۹۹ و ماه به ماه کم کنم.

کوچک‌ترین کوتاهی از جانب مردم باعث می‌شود که این ویروس مجدداً در شهر گسترش پیدا کند و بر همین مبنا باید همه در زمینه مسائل بهداشتی و عدم حضور در اجتماعات تلاش کنند

وی با اشاره به اینکه مردم کاشان خوشبختانه در رعایت مسائل بهداشتی بسیار کوشا هستند، تصریح کرد: یکی از مهمترین دلایل مدیریت این بیماری در کاشان همکاری مردم و همچنین تلاش کادر درمانی بیمارستان‌هاست.

کریمی با اشاره به شلوغی و ازدحام امروز مردم کاشان در کوچه و خیابان افزود: کوچک‌ترین کوتاهی از جانب مردم باعث می‌شود که این ویروس مجدداً در شهر گسترش پیدا کند و بر همین مبنا باید همه در زمینه مسائل بهداشتی و عدم حضور در اجتماعات تلاش کنند.

کاهش ابتلاء به کرونا در کاشان / ‏مردم مسائل بهداشتی را رعایت کنند

علیرضا صاحب این مغازه فروش لوازم ساختمانی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از اسفندماه تاکنون به دلیل شیوع کرونا کاسبی او از رونق کمی برخوردار بوده است، ابراز داشت: مردم در این چند هفته سعی کردند بیشتر مایحتاج غذایی و خوراکی خود را مهیا کنند و به غیر از چند مراجعه کننده محدود فروشی در این ایام نداشته است.

وی با اشاره به ایام قرنطینه خانگی برای مقابله با شیوع کرونا اظهار داشت: بعد از سه هفته امروز من کاسبی خود در سال جدید را آغاز کرده ام که امیدوارم به نابودی کرونا تمامی کسب و کارها مجدداً مشغول به کار شوند.

این شهروند کاشانی افزود: با وجود کاهش آمار مبتلایان به کرونا در کاشان همشهریان باید همچنان با رعایت مسائل بهداشتی و عدم حضور غیرضروری در بیرون از خانه مراقب سلامت خود باشند.

عدم رعایت مصوبات ستاد کرونا و احتمال آغاز موج دوم کرونا در کاشان

آنچه مسلم است بعد از تصمیم دولت مبنی بر شروع به کار برخی از اصناف کم خطر حضور مردم هم در جامعه و سطح شهرستان پررنگ‌تر شده است که این می‌تواند زنگ خطری برای دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل باشد.

بنا به گفته مدیران دانشگاه علوم پزشکی کاشان دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل از نظر ابتلاء به کرونا در سطح استان اصفهان یکی از مناطق سرآمد است و در صورتیکه نکات و دستورالعمل‌های بهداشتی توسط مردم و اصناف رعایت نشود هر لحظه باید آماده شیوع موج دوم کرونا در سطح دو شهرستان باشیم.

این نکته به دفعات در مصاحبه‌های مدیران دانشگاه علوم پزشکی گفته شده و از شهروندان خواسته شده است که همانند قبل در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و همچنین عدم حضور در اجتماعات و سطح شهر تلاش کنند.

کرونا هنوز در کاشان و آران و بیدگل تمام نشده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به سیر نزولی افراد بستری در دو بیمارستان شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدای آران و بیدگل اظهار داشت: ۱۹۶ بیمار حاد تنفسی در این دو بیمارستان بستری هستند که امیدواریم این تعداد باز هم در روزهای آینده کاهش یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی معتقد است که به هیچ عنوان کاشان در دوران پسا کرونایی قرار ندارد و مردم باید با رعایت نکات لازم و ماندن در خانه از شیوع موج دوم این بیماری جلوگیری کنند

سید علیرضا مروجی در ادامه با بیان اینکه کرونا در کاشان و آران و بیدگل هنوز تمام نشده است و به هیچ عنوان در دوران پسا کرونایی قرار نداریم، تصریح کرد: کادر درمانی بهداشتی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل تمام تلاش خود را برای مقابله با این بیماری کردند و امیدواریم همشهریان عزیز با رعایت نکات لازم و ماندن در خانه از شیوع موج دوم این بیماری جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه همچنان مهمترین توصیه برای جلوگیری از شیوع این بیماری در خانه ماندن است، افزود: مهمترین مؤلفه حسن اجرای طرح فاصله گذاری هوشمندانه همکاری مردم برای رعایت مسائل بهداشتی و عدم حضور در اجتماعات است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اضافه کرد: در صورتیکه هر کدام از شهروندان بنا به ضرورت قصد خروج از منزل داشتند، لازم است ضمن رعایت مسائل بهداشتی فردی و عمومی از تردد در معابر و اماکن شلوغ پرهیز کنند.

روند کاهش ابتلاء به کرونا در منطقه کاشان با همکاری مردم امکانپذیر شد

نایب رئیس شورای اسلامی شهر کاشان نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به کاهش بیماران مبتلا به کرونا در کاشان گفت: ادامه این روند با همکاری مردم امکانپذیر است و در صورتیکه مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی کوتاهی کنند هر لحظه ممکن است با فاز سنگین این بیماری مجدداً مواجهه شویم.

علیرضا مفرح با بیان اینکه امیدواریم به یاری خداوند به زودی شاهد شکست کرونا باشیم، افزود: حضور مردم در سطح شهر و عدم مسائل بهداشتی امکان دارد مجدداً شیوع این ویروس را گسترش دهد و بر همین مبنا مردم باید در سطح شهر به خصوص در هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

اجتماعات و ناوگان حمل و نقل عمومی از مهمترین مراکز شیوع کرونا

وی با اشاره به اینکه اجتماعات یکی از مهمترین مراکز شیوع ویروس کروناست، گفت: با توجه به تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی مراکزی که امکان اجتماعات انسانی است، مردم باید از هرگونه تجمع‌های کاری، خانوادگی و یا دوستانه پرهیز کنند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر کاشان سیستم حمل و نقل عمومی را یکی دیگر از مراکز مهم شیوع کرونا دانست و تصریح کرد: با توجه به اقدامات پسندیده سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان تاکسی‌ها و اتوبوس‌های شهری در ضدعفونی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی، مردم در هنگام استفاده از این وسایل باید مسائل بهداشتی را رعایت تا شاهد ابتلای دیگر شهروندان به کرونا نباشیم.

انجام اقدامات پیشگیرانه مردم و تصمیمات بجای مسئولان

با توجه به شروع طرح فاصله گذاری هوشمند در کشور و خروج برخی از شهروندان و هموطنان از قرنطینه خانگی لازم است برای جلوگیری از شیوع مجدد کرونا در سطح کشور اقدامات پیشگیری لازم از طرف مردم و تصمیمات کارشناسی به جا از طرف مسئولین گرفته شود.

همانطور که همه می‌دانیم خطر ویروس کرونا همچنان در سطح جامعه جدی است و مدیریت کنونی نظام سلامت بر این ویروس نباید سبب کوتاهی مردم و مسئولین شود.

واضح و مبرهن است که زحمات و تلاش‌های شبانه روزی نظام بهداشتی و سلامتی کشور در طول کمتر از دو ماه گذشته نباید با تصمیمات و اقدامات نسنجیده و در پی آن گسترش مجدد شیوع کرونا به هدر رود و برای این مهم باید همه مردم و مدیران خود را در قبال مسئولیت‌های اجتماعی مسئول بدانند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد شکست کرونا در کشور و کل جهان باشیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جهان حمل و نقل عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی رئیس شورای اسلامی شهر کارشناسی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل گفت و گو با خبرنگار مهر رعایت مسائل بهداشتی فاصله گذاری اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرونا در کاشان همکاری مردم رعایت کنند شیوع کرونا سطح شهر موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد

مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی امروز در همایش روز ملی شوراها از زبان نمایندگان شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان بیان شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند امروز در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی اظهار داشت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم، هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد

به گفته محمدرضا حاجی‌آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب‌ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهمترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر همسطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

در آمایش سرزمینی جانمایی‌های لازم انجام نشده

نماینده شوراهای قاینات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته محمد قرایی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده و از ظرفیت شوراها هم در سفر های مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی‌های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در زمینه آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود 7 سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‍‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز 8 میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و  خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر 

نماینده شوراهای بشرویه نیز بیان کرد: در روستای شهرک امام خمینی سال 1395 بر روی 20 واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است. 

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در زمینه دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهرا در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود این که 47 درصد مردم بشرویه بیمه تامین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تامین اجتماعی بی بهره‌اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور در طبس

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی شامل ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت.

طاهری ادامه داد: کمتر از 10 تا 15 درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

بازارچه میل 73 بازگشایی شود

نماینده شوراهای درمیان نیز با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود 800 میلیارد تومان در حوز‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته و بعد از 15 سال کارخانه قند قهستان راه‌اندازی و 180 نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی، بازگشایی بازارچه میل 73 ، راه‌اندازی جایگاه cng عمل به وعدههای وزیر نیرو در سفر به درمیان، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای دخیره روان آبها و اجرای مصوبات سفر استاتدار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن اقدام شود

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: درخواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطرنشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش‌بینی شود.

ضرورت مهار روان آبها در شهرستان نهبندان

نماینده شوراهای نهبندان نیز گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است، اما فراهم نشدن زیرساخت‌های آب و برق و ... سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی، نبود زیرساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع 30 تا 35 درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دوبانده‌سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام‌فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

لزوم ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم اظهار داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام 16 ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان ازجمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: روزانه بیش از یک هزار و 500 تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است

حجت‌الاسلام موسوی، نماینده شوراهای خوسف نیز گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن‌دهی وجود ندارد و  سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز 4 هزار و 200 منجر به حدف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.

بخشی نماینده شوراهای زیرکوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود

رئیس شورای اسلامی استان نیز گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره 34 جلسه برگزار کرده‌ایم که در 20 جلسه آن مدیران استان حضور داشتند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهادسازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و  در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط ۱۲۰۰ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در کاشان
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • کارفرمایان باید حقوق و عزت کارگر را رعایت کنند
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد