Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@17:31:53 GMT

تالاب شهری؛ راهکار آمریکا برای مقابله با سیل

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۰۴۱۰

تالاب شهری؛ راهکار آمریکا برای مقابله با سیل

نیو اورلان یکی از شهرهای آمریکا است که در مقایسه با سایر ایالت‌ها بیشتر در معرض تهدید سیل قرار دارد؛  انجمن راهبه های این شهر، کلیسایی را برای ایجاد تالاب و بهبود سیستم مقابله با سیل اهدا کردند که به یکی از بزرگ‌ترین‌ها در نوع خود در ایالات متحده تبدیل خواهد شد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تبدیل کلیسای ۲۵ هکتاری کاتولیک به "باغ آب" توسط انجمن معماران Waggonner & Ball و Carbo Landscape  در حال انجام است تا فشار بر روی سیستم زهکشی موجود شهر را کاهش دهد، زیرا تغییرات آب و هوایی خطر وقوع سیل را به یک تهدید مهم تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه با نام باغ آب میرابو (Mirabeau Water Graden) به یکی از بزرگ‌ترین تالاب‌های شهری در ایالات متحده تبدیل می‌شود که ظرفیت جذب و ذخیره طبیعی حدود ۶.۵ میلیون گالن از سیلاب را داراست.

کلیسای مورد نظر که متعلق به جامعه مذهبی سنت جوزف است، در سال ۲۰۰۵ از طوفان کاترینا آسیب دید و به تعمیر و بازسازی احتیاج داشت. انجمن راهبه‌ها به جای بازسازی کلیسا یا فروش محل به شرکت‌های ساختمان تصمیم گرفتند که زمین موجود را برای ایجاد تالاب اهدا کنند چرا که تغییرات آب و هوایی و افزایش سطح آب دریا موجب افزایش تهدید وقوع سیل در شهر شده است و عمده قسمت شهر زیر سطح دریا قرار دارد.

زمین کلیسا به شرطی از سوی راهبه‌ها اهدا شد که استفاده از آن در پیشرفت منطقه و محافظت از آن کمک کند چرا که این اقدام تقدس و زیبایی این سرزمین را آشکار می‌سازد و یک تغییر و تحول عظیم سیستمی را در نحوه ارتباط انسان‌ها با آب و زمین ایجاد می‌کند. باغ آب میرابو بخشی از برنامه کلان‌شهر نیواورلان را تشکیل می‌دهد، که در تلاش است تاب‌آوری شهر در مقابل سیلاب را ارتقا بخشد.

با پیشنهاد Waggonner & Ball وCarbo Landscape، منطقه تحت پوشش علفزارهای بومی با سرعت تکثیر بالا قرار می‌گیرد که رواناب طوفان را جذب و آلاینده‌ها را از طریق تصفیه حذف می‌کند. این روش با سیستم آبراهه‌های زیستی (Bioswales) همراه است که به منظور حذف گل‌ولای و آلودگی از رواناب، به کار گرفته می‌شود. این آب راهه‌ها پوشیده از پوشش گیاهی و دارای سنگچین و شیب کمی است و زبری بالای این آبراهه سرعت آب را کاهش داده و به این ترتیب رسوبات همراه با جریان آب کمتر انتقال می‌یابند.

باغ آب میرابو ضمن بهبود ایمنی ساکنین، به افزایش ارزش املاک در نیواورلان نیز کمک می‌کند و فضای تفریحی و امکانات آموزشی در اختیار جامعه قرار می‌دهد. این امیدواری وجود دارد که الگویی برای سایر فضاهای باز و اماکن آموزشی در سطح شهر و منطقه ایجاد شود. باغ آب میرابو در آینده به یک دارایی عمومی و کلاس محیطی تبدیل می‌شود که جامعه قادر خواهد بود نحوه عملکرد پروژه و بخشی از یک سیستم مدیریت یکپارچه آب را که به جمع‌آوری و ذخیره آب‌های سیلاب از خیابان و خانه‌ها می‌پردازد، ببیند و از آن درس بگیرد.

طوفان کاترینا طوفانی با درجه ۵ (بالاترین درجه خطرناکی) بود که در اوت ۲۰۰۵  فلوریدا و لوئیزیانا را در برگرفت و مناطقی از نیواورلان را ویران کرد.  برد پیت (بازیگر سینما)، ویلیام مک دوناو (طراح آمریکایی) و شرکت گرافت آرکیتکت یک موسسه خیریه مسکن ایجاد کردند و ۱۵۰ خانه پایدار و مقرون به صرفه را در مناطق آسیب دیده ساختند. این پروژه شامل دوبلکس‌های با طراحی فرانک گری (F Gehry)، "خانه شناور" توسط استودیوی آمریکایی مورفوزیس (Morphosis)، طراحی برجسته هیتوشی آبه (Hitoshi Abe) و اقامتگاه‌های با سقف فرم دار و خوش‌منظره توسط  پو و اسکارپا (Pugh + Scarpa) است.

باغ آب میرابو از جمله پروژه‌هایی است که جهت جلوگیری از سیلاب در پی بحران آب‌وهوایی ایجاد شده است. مثال‌های دیگر شامل سیستم محافظ در برابر سیل شهر هامبورگ آلمان با طراحی زاها حدید، طرح پیشنهادی مولر (CF Moller) به ایجاد یک منطقه دومنظوره محافظت از سیل و پارک طبیعی در دانمارک و طراحی یک تالاب پناهگاه پرندگان در شمال چین توسط مک گرگور (McGregor Coxall) است.

کد خبر 419949

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیل سیلاب خسارت های ناشی از سیل سيل زده خسارت سیل مقابله با سیل وقوع سیل آمریکا تالاب شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند

به گزارش همشهری آنلاین، همزمان با دویست و سی و سومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، یک فوریت طرح اصلاحیه ماده‌های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب با ۱۸ رأی موافق تصویب شد.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در جریان بررسی یک فوریت «طرح اصلاحیه ماده های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه‌های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب» با بیان اینکه ۱۷۲ مخزن آب اضطراری در سطح شهر از محل همین مصوبه ایجاد شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد این مخازن در دوره فعلی مدیریت شهری شکل گرفته است.

او افزود: تصفیه خانه‌های محلی نیز از مسیر همین مصوبه در سطح شهر ایجاد شده تا به شکل بهتری از محیط زیست حفاظت شود.

یک فوریت طرح اصلاحیه ماده های ۱۶ و ۱۸ مصوبه تأمین منابع مالی مورد نیاز پروژه های توسعه و بازسازی تأسیسات آب و فاضلاب شهری و اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و تأمین بخشی از کسر قیمت تمام شده تعرفه خدمات آب و فاضلاب با ۱۸ رأی موافق اعضای شورا به تصویب رسید.

کد خبر 849309 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها آب شوراى شهر تهران شهرداری شهردارى تهران شورای شهر تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • آغاز طرح مقابله با تخلفات صید غیرمجاز برای حمایت از تالاب و صیادان شادگان 
  • جلوگیری از هدر رفت آب با مسدود کردن یکی از دهنه های خروجی در تالاب بامدژ
  • چرا صهیونیست‌ها جرأت مقابله با حملات یمن را ندارند؟
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • نامه نگاری های ارتقای آبسرد به بخش انجام شده است