Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@22:23:34 GMT

ظرفیت اسمی بندرمنطقه ویژه پارسیان ۴۰ میلیون تن کالا است

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۰۴۱۸

ظرفیت اسمی بندرمنطقه ویژه پارسیان ۴۰ میلیون تن کالا است

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان عصر پنجشنبه در جریان بازدید وزیر صنعت، معدن، تجارت از این بندر اظهارداشت: این بندر به عنوان دروازه اصلی واردات مواد خام و صادرات محصولات تولیدی مناطق ویژه اقتصادی پارسیان و لامرد عمل خواهد کرد.

مسعود پاکزاد افزود: این بندر نخستین و بزرگترین بندر تخصصی صنعتی، معدنی و تجاری در ایران است که نیازهای تخلیه و بارگیری چهار صنعت عمده انرژی‏ بر شامل پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و سیمان واقع در پارسیان و لامرد را جوابگو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی ادامه داد: این بندر همچنین توانایی به کار گیری ۱۹ پست اسکله برای کالاهای عمومی، فله خشک، فله مایع و کانتینری دارد.  

به گفته مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیانْ ظرفیت شناورهای طراحی برای کالاهای کانتینری، ۶ هزار کانتینر، ۷۰ هزار تن کالای عمومی و ۱۰۰ هزار تن فله خشک با حداکثر عمق آبخور ۱۷ متر لحاظ شده است.

پاکزاد گفت:‌عملیات اجرایی مرحله راه‌اندازی بندرپارسیان شامل یکهزار و ۵۰۰متر موج شکن اصلی، ۴ پست اسکله با امکان تخلیه و بارگیری حدود ۹میلیون تن انواع کالا در سال شروع شده که بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا سال ۹۹ این مرحله از بندر به بهره برداری خواهد رسید.

وی عنوان کرد: در این مرحله ۴ پست اسکله شامل یک پست اسکله فله مایع، یک پست اسکله فله خشک و ۲ پست اسکله عمومی و کانتینری ساخته خواهد شد ، پیشبینی می شود اسکله شماره پنج این بندر نیز به زودی به بهره برداری برسد.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان ۱۹ بهمن سال ۹۸  از بهره‌برداری از مرحله نخست بندر در این منطقه ویژه اقتصادی تا کمتر از ۲۰ روز خبرداده بود.

رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیات همراه در این بازدید یک ساعته از روند  پیشرفت بندر پارسیان دیدن کردند و در جریان آخرین اقدامات، پیشرفت ها و تحولات  بندر پارسیان، به عنوان نخستین و بزرگترین بندر تخصصی صنایع معدنی و پتروشیمی کشور قرار گرفت.

در این بازدید رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) و معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت و فریدون فدایی دولت مجری ایجاد طرح صنایع انرژی بر جنوب(لامرد و پارسیان)، وزیر صنعت،معدن و تجارت(صمت) را در سفر به پارسیان همراهی کردند.

براساس تفاهم نامه دومین تفاهم نامه همکاری توسعه منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان در خردادماه سال ۹۷ ، با اجرای این تفاهم نامه ضمن تسهیل استقرار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، سبب شتاب بخشیدن به عملیات اجرایی طرح‌های پتروشیمی این منطقه می‌شود که هر یک از این طرح‌های پتروشیمی قابلیت اشتغال ۵ تا ۷ هزار نفر را خواهند داشت.

فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز در این مراسم گفت: اهم اکنون ۲۰ میلیون مترمکعب سهمیه خوراک پتروشیمی‌ها در منطقه ویژه پارسیان انجام می‌شود که این روند قابلیت توسعه نیز دارد.

وی همچنین اعلام کرد: تمامی زیرساخت‌های لازم برای توسعه منطقه ویژه پارسیان و همچنین شرایط لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این منطقه فراهم شده است.

صنایع انرژی بر پارسیان در محدوده ای افزون بر ۱۰هزار هکتار در شهرستان پارسیان هرمزگان واقع شده و تحت نظارت و مدیریت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران «ایمیدرو» اداره می شود.

کمک به صادرات غیرنفتی محصولات صنعتی تولیدشده، تامین نیازهای داخلی در زمینه صنایع اصلی مادر، استفاده از منابع گازی موجود در پارس جنوبی و شمالی، اشتغال زایی و رفع محرومیت از منطقه وکاهش هزینه های تولید به منظور تسهیل ورود کشور به بازارهای رقابتی جهانی از اهداف مرتبط بر ایجاد این منطقه ویژه اقتصادی می باشد.

این منطقه در سال ۸۹ مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و در سال ۹۰ ابلاغ شد و طبق برنامه و طرح جامعی که مورد تدوین قرارگرفته در سال یکهزارو ۴۱۴ در زمینه استقرار صنایع مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 منطقه ویژه اقتصادی پارسیان در سال ۹۶ به عنوان شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان جنوب در هرمزگان ثبت شد.

در چشم انداز منطقه ویژه صنایع انرژی بر پارسیان در غرب استان هرمزگان تولید ۱۸ میلیون تن پتروشیمی، ۴ میلیون تن فولاد، ۶۰۰ هزار تن آلومینیوم و ۳میلیون تن آلومینا پیش بینی شده است.

شهرستان پارسیان در فاصله ۵۰۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا خوراک سرمایه گذاری بخش خصوصی صنعت مجلس شورای اسلامی وزیر صنعت معدن و تجارت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان صنایع معدنی بهره برداری پست اسکله میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۰۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود کارگر در خطبه‌های نماز جمعه خارگ با تبریک روز معلم، روز شوراها، روز جهانی کار و کارگر اظهار کرد: علم دارای ارزش ذاتی است و در دین مبین اسلام به علم ارزش و بهای بالایی داده شده است.

وی اضافه کرد: هدف قرآن کریم تشویق مردم به تحصیل علم و تعمیق در اعتقادات و تعهد آنها است تا ایمانی راسخ و استوار به دنبال داشته باشد.

کارگر خاطرنشان کرد: آنقدر دانش در اسلام ارزشمند است که امیرالمؤمنین علیه السلام میان آن و ثروت، به هفت دلیل علم و دانش را انتخاب می‌کند.

وی افزود: در دهم اردیبهشت سال ۱۳۸۰ فرمان هشت ماده‌ای مبارزه با فساد توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد و تا امروز ۲۲ سال می‌گذرد و لازم است سران قوا نسبت به توفیقات اقتصادی و مفاسد اقتصادی گزارش دهند.

امام جمعه خارگ اضافه کرد: مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی و مفسدان اقتصادی در کشور داشته‌ایم و این باید بازدارندگی در سو استفاده از رانت‌های اطلاعاتی در حوزه اقتصادی ایجاد کند. اصحاب رسانه در مطالبه گره‌ای خود در حوزه اقتصادی پیگیر فرمان هشت ماده‌ای مبارزه با فساد باشند.

وی تصریح کرد: سومین خلیج بزرگ جهان خلیج فارس است که پرتغالی‌ها در ۴۰۰ سال قبل ۱۱۷ سال در این منطقه حضور داشتند توسط امامقلی خان و لشکریانش در دوران صفویه اخراج شدند. بعدها دهم اردیبهشت را شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام خلیج فارس نام گذاری کرد.

کارگر ادامه داد: اینکه دشمنان به دنبال حذف نام خلیج فارس هستند چیز جدیدی نیست. حذف هویت فرهنگی یک ملت یعنی نابود کردن همه اندوخته و ثروت معنوی آن ملت و امروز هویت فرهنگی ما در استمرار حفظ هویت خلیج فارس است.

وی اضافه کرد: جهان استکبار از زنان و مردان خلیج فارس ضربات متعددی دیده است لذا نام خلیج فارس بر اندام دشمنان لرزه انداخته است و در پی حذف آن است و قطعاً این آرزو را به گور خواهند برد.

وضعیت امامزاده میرمحمد مشخص شود

حجت الاسلام کارگر گفت: از نیروی انتظامی برای طرح نور در جزیره تشکر می‌کنم؛ مردم هم پشتیبان و همراه نیروی انتظامی هستند و هم خیرخواه همدیگر هستند. از همراهی سران سه قوه نسبت به دغدغه‌های فرهنگی تشکر می‌کنیم.

وی بیان کرد: بخشی از آسیب‌های فرهنگی به بخش واردات لباس و پوشاک در کشور است که باید کشور ما از واردات بی نیاز و صادر کننده باشد. تنوع و هنر تولید اقوام مختلف در حوزه پوشش در ایران بی نظیر است و نیاز به حمایت دولت از بخش‌های خصوصی و کارگاه‌های کوچک تولید البسه و پوشاک ضروری است.

امام جمعه خارگ خاطرنشان کرد: وضعیت امامزاده میرمحمد توسط میراث فرهنگی مشخص شود. تعمیرات نیمه کاره رها شده و به ساختمان آسیب خواهد زد.

وی ادامه داد: ماندن مردم در اسکله قابل قبول نیست. همانگونه که در کلان شهر برای حمل و نقل مردم مترو گذاشته شده برای جزیره خارگ نیز تمهیدات لازم صورت بگیرد. یک سامانه‌ای طراحی شود که مردم نسبت به گرفتن بلیط و جاماندن در اسکله گرفتار نشوند.

حجت الاسلام کارگر یاد آور شد: اگر قانونی مبنی بر حقوق و مزایا وجود دارد معوقات کارگران پرداخت نشده است شرکت‌ها و پیمانکاران به وظیفه خودشان عمل کنند.

وی اظهار کرد: نسبت به تبدیل وضعیت‌ها به ویژه برای کارگران باسابقه همت اگر قانون هست که اجرا شود و اگر قانون نیست به عنوان یک دغدغه نماینده مجلس پیگیری کنند.

کد خبر 6089067

دیگر خبرها

  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • پشت پرده ساخت اسکله روی هزاران تن آوار خانه‌های فلسطینیان
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • قاچاق چوب در بندر پارسیان
  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • معطل‌ماندن مردم خارگ در اسکله‌های دریایی قابل قبول نیست
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد