Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهمیت تحرک‌پذیری و ارتقای توان رزمی در سطح این نیرو اظهار داشت: بر اساس منویات فرمانده معظم کل قوا و با بهره‌گیری از رهنمود‌های فرمانده کل ارتش و تدابیر هوشمندانه فرمانده نزاجا تاکنون تغییرات ساختاری قابل توجهی در راستای تحقق تحرک‌پذیری بیشتر نیرو‌های و آمادگی آن‌ها جهت پاسخگویی به تهدیدات در سطح نیرو انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا تیپ‌ها و گردان‌های سنگین به تیپ‌ها و گردان‌های متحرک هجومی تبدیل شدند. همچنین یگان‌ها پیاده و تکاور نیز در راستای همین تغییر ساختاری به نیرو‌های واکنش سریع و نیروی مخصوص تبدیل شدند.

جهانشاهی گفت: در حوزه یگان‌های زرهی ضمن تغییرات ساختاری، به بهینه سازی و اورهال بهای بیشتری داده شد؛ امروز حدود ۹۰ درصد تانک‌ها و خودرو‌های تاکتیکی ما مورد بازسازی اساسی قرار گرفتند، بازآماد شده و پای کار هستند. پیش از این، فقط در مراکز اصلی تانک‌ها و نفربر‌های نزاجا تعمیر می‌شدند، اما امروز هر یک از یگان‌ها توانایی تعمیر نگهداری ادوات زرهی خود را دارند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در خصوص تجهیز یگان‌های زرهی و لجستیک نیروی زمینی بیان کرد: امروز تریلر‌های بزرگ با قابلیت حمل ۲ تانک یا ۲ نفربر در مرکز شهید زرهرن طراحی و ساخته و نمونه‌های قبلی نیز بهینه شده اند و همچنین خودرو‌های کیان ۵۰۰، کیان ۶۰۰ و کیان ۷۰۰ طراحی و بهینه سازی سده و همچنین بر قابلیت تانکبر‌های ما نیز افز‌وده شده است.

جهانشاهی ادامه داد: نیروی زمینی امروز در حوزه بالگرد نیز به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یافته است. امروز صنایع «یاعلی» ما با هماهنگی شرکت «پنها» قادر به تولید بخش وسیعی از قطعات مورد نیاز است و در حوزه قطعه سازی و اورهال انواع بالگرد‌های به خودکفایی رسیده ایم و نیاز‌های خود را تامین می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سطح نیروی زمینی عنوان کرد: با اقدامات ساختاری و تغییراتی که در حوزه ارتقای تجهیزات نیروی زمینی صورت گرفت، امروز شاهد افزایش ۵۰ درصدی قدرت تحرک نزاجا نسبت به گذشته هستیم.

جهانشاهی افزود: با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردیم و حتی تعدادی از خطوط تولیدی را که از کار افتاده بودند دوباره راه اندازی کرده و مطابق با نیاز عملیاتی و تغییرات ساختاری تجهیزات خود را به روز و قابل استفاده کردیم.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش همچنین درباره ارائه خدمات معیشتی به کارکنان نزاجا، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۰ هزار منزل سازمانی در حال ساخت داریم و در فاز بعدی ساخت ۱۵ هزار منزل سازمانی را در دستور کار داریم که فاز دوم فعلا در مراحل مقدماتی و طراحی است.

جهانشاهی تصریح کرد: رزمایش‌های ما مطابق با اشراف اطلاعاتی از وضعیت تهدیدات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای هر سال در سطح تیپ، گردان، لشکر و قرارگاه برگزار می‌شود.

معاون هماهنگ کننده نزاجا در پایان با بیان اینکه توسعه یگان پهپاد را در سطح نیروی زمینی مد نظر قرار داده‌ایم، گفت: در این رابطه تاکنون سامانه‌های خوبی را در سازمان جهاد خودکفایی نزاجا طراحی و تولید کرده‌ایم؛ همچنین برای تکمیل چرخه دفاعی در این حوزه قرارداد‌هایی را با صنعت دفاعی و برخی مراکز علمی صنعتی کشور منعقد کرده‌ایم که می‌توانند پاسخگوی نیاز عملیاتی ما در تیپ‌های رزمی و اطلاعاتی ما باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سرتیپ جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش یگان ها تیپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۴۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع نخبگان و پژوهشگران دانشگاه هوایی شهید ستاری، گفت: بحمدلله امروز مجموعه دانشگاه هوایی شهید ستاری یک مجموعه منظم پای کار و علمی است و در عملیاتی شدن نیروی هوایی نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی نقش نخبگان و پژوهشگران دانشگاه شهید ستاری را در رفع مسائل و مشکلات نیروی هوایی بی‌بدیلی دانست و از پژوهشگران و نخبگان خواست که در این عرصه به نیروی هوایی کمک کنند، زیرا مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش خطاب به اساتید و نخبگان دانشگاه هوایی، با بیان اینکه نقش شما برای آموزش جوانان و دانشجویان نقش بسیار مهمی است و الگوپذیری را باید در دانشجویان اجرایی کنید، باید جوانان را به شکلی در مسیر انقلاب اسلامی سوق دهیم که بتوانیم پویایی، شادابی و ارتقا را در نیروی الهی ببینیم.

وی تصریح کرد: سه وظیفه اصلی باید در این دانشگاه در اولویت قرار بگیرد؛ اول پرورش افسر عالم، دوم تولید علم و مسئله سوم اینکه باید به تربیت عالم و تولید علم برای تحول در نیروی هوایی جهت دهیم.

فرمانده نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: امروز نیروی هوایی به برکت خون شهدا و وجود جوانانی متخصص و ولایی، نیرویی آماده، با اقتدار و مطیع فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) برای جانفشانی در راه صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفاظت از کیان کشور عزیزمان ایران است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • عکسی دیده نشده از رهبر انقلاب در سال های دور /برادر محسن هم بود
  • استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش اسرائیل + جزئیات
  • استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش رژیم صهیونیستی
  • استخدام نیروی زمینی ارتش
  • برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • مهم‌ترین برنامه دشمن برای خواص، جلوگیری از نقش شتاب‌دهندگی آنان در جامعه است
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است