Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-29@00:03:22 GMT

۹۹.۸ درصد از متولدین ۹۸ غربالگری شنوایی شدند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۵۱۷۷

۹۹.۸ درصد از متولدین ۹۸ غربالگری شنوایی شدند

عرب نژاد با بیان اینکه ۹۹.۸ درصد از متولدین ۹۸ غربالگری شنوایی شدند، گفت: در سال گذشته برای اجرای برنامه غربالگری، تشخيص و مداخله زودهنگام شنوايی نوزادان و شيرخواران در خراسان جنوبی اعتباری بالغ بر ۵میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال هزینه شد.

«علی عرب نژاد» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند در خصوص برنامه کشوری غربالگری، تشخيص و مداخله زودهنگام شنوايی نوزادان و شيرخواران اظهار داشت: اين برنامه به منظور كشف نقائص شنيداری و انجام مداخله زود هنگام از بدو تولد نوزادان و شيرخواران در بستر بیمارستان ها انجام می گيرد كه طی سه مرحله غربال، تشخیص و مداخله انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: این برنامه از نیمه دوم 87 با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند و اداره کل ثبت احوال استان در حال اجرا است و در سال گذشته برای اجرای این برنامه در استان اعتباری بالغ بر 5میلیارد و 860 میلیون ریال هزینه شد.

 

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 15 هزار و 461 نوزاد در خراسان جنوبی به دنیا آمدند، افزود: از این تعداد 15 هزار و 432 نوزاد یعنی 99.8 درصد تحت پوشش برنامه غربالگری قرار گرفتند و 25 کودک کم شنوا در سال 98 شناسایی شد که در نوبت کاشت حلزون و دریافت سمعک قرار گرفته اند.

 

عرب نژاد به برنامه کشوری آموزش، آگاه سازی و پیشگیری از معلولیت ها اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این برنامه ارتقاء سواد سلامت جامعه دانش آموزی و افزایش سطح آگاهی دانش آموزان و والدین آن ها در خصوص پیشگیری از معلولیت ها است.

 

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: این طرح  از سال 95 به صورت متمرکز در بستر مدارس دوره دوم متوسطه سطح استان (دانش آموزان پایه دهم و یازدهم) با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان اجرا می شود و در سال گذشته 13هزار و 641 دانش آموز و یک هزار و 71 نفر از والدین در استان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و برای اجرای این طرح در استان سال گذشته اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 428 میلیون ریال هزینه شد.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از معلولیت ها مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی غربالگری شنوایی خراسان جنوبی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت

شرفی گفت: کمک های مردمی برای تامین معیشت خانوار‌های زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.

وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکت‌های مردمی را از اولویت‌های سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روش‌های گوناگون نسبت به جذب مشارکت‌های مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامه‌ها، طرح‌ها و پویش‌های مختلف در زمان‌ها و مناسبت‌های گوناگون اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوار‌های دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.

وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکت‌های مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.

شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محله‌های استان تشکیل شده و خانوار‌های زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت می‌کنند.

وی گفت: کمک‌ها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع می‌شود.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گسترده‌ای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیب‌پذیر استان ارایه می‌دهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را می‌طلبد.

وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری می‌شوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیاز‌های اصلی معلولان است.

شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیری‌های انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده، اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • اجرای ۱۲۰ برنامه هفته عقیدتی سیاسی در خراسان جنوبی
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • نجات ۹ گرفتار در سیلاب شهرستان سرایان
  • امداد رسانی به افراد گرفتار در سیلاب سرایان
  • راه‌ها در خراسان جنوبی باز شده، اما همچنان ناایمن هستند
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی